Wordfeuders op zoek naar seksueel contact

Vandaag ontvingen wij deze e-mail van een trouwe Wordfeuder. Al eerder kregen wij van meerdere spelers klachten over tegenstanders die zich meer bezig hielden met seksueel getinte vragen stellen dan met het potje Wordfeud. Wij zijn benieuwd hoeveel dit nu werkelijk voorkomt. Deel je ervaringen in de reacties!

ongepast wordfeud

“Geachte Wordfeudpro,

Het lijkt haast niet meer mogelijk een gewone tegenstander te vinden via random opponent bij “dutch” “normal”.

Van de laatste zes keer dat ik het probeerde, bleek het vijf keer een man te zijn die duidelijk op zoek was naar iets anders dan een woordspelletje: ze haakten ALLEMAAL na 1 woord af. Op deze manier gaan mensen die wel Wordfeud willen spelen vanzelf afhaken. Want het is zonde van je tijd (je doet je best een goed woord neer te leggen, en hopla, afgelopen) en daarnaast irritant (“ben je een vrouw?” “wil je ….”).

Ik hoop dat jullie iets kunnen verzinnen hierop, maar begrijp dat dat geen makkelijke is.

Mini Brainstorm:
– laat mensen elkaar “raten”, zoals op e-bay- dan wordt het teveel gedoe om elke keer weer een nieuwe ID op te zetten en gaan ze hopelijk ergens anders hun heil zoeken
– start een campagne dat de “slachtoffers” altijd gelijk het spel moeten stopzetten, dan wordt het ook minder interessant voor die mannen
– houdt de statistieken bij en hef IDs op van mensen die 3x maar 1 of 2 woorden leggen en dan weer stoppen
– start een website met verdachte IDs
– laat alleen mensen toe die bedrag x betalen en bepaalde gegevens afgeven (mmm…gaat denk ik niet lukken)
– maak een expliciete versie voor mensen die eigenlijk seks zoeken- er zullen heus ook wel een paar vrouwen voor te porren zijn

Succes ermee.

Overigens, de IDs die duidelijk NIET willen wordfeuten zijn (dit is van de laatste 24 uur):
– ArnoldVelting
– Davy13
– Robinho 2
– *ARJAN*
– say-peynir
– ….en nog 1000 waarschijnlijk”

Misschien vind je ook interessant

20 Antwoorden aan “Wordfeuders op zoek naar seksueel contact”

 1. Er zitten hele vieze mannetjes tussen…bah…en ik vond het juist leuk om een spel te spelen, maar sommige mannen zijn uit op iets anders:(
  Ik heb zelf ook iets heel vervelends meegemaakt…iets wat ik niemand gun! Dus kijk uit met wie je dit spel speelt.

  1. Ik ook. Zijn naam is “freako” – ik probeer nu zijn identiteit te achterhalen want het was super intimiderend. Ik wil formeel klacht neerleggen. Iedereen die ook nare ervaringen met die man heeft: reageer hier even!

 2. Het is niet normaal. Wil gewoon een spelletje spelen. Krijg om de haverklap verzoeken. Hoe oud ben je, waar kom je vandaan? Ben je geil? Ik heb een stijve, ik trek me af. Ga maar door. En nog anoniem ook. Desperate om via scrabble vrouwen aan te spreken.

 3. Zelf speel ik het spel nu 3 jaar, reeds meer dan 2500 spelletjes. En raar maar waar de tegenspelers zijn allemaal vrouwen. Nooit heb ik het in mijn hoofd gehaald ze vragen te stellen of seksuele getinte woorden te maken. Wie zoiets doet is niet goed in zijn hoofd en houd niet van vrouwen.

 4. Mijn ex speelde heel vaak wordfeud. Ik dacht nog het spelletje….bleek dat hij daar ALTIJD op zoek was naar sexueel getinte gesprekken. Zelfs nu we uit elkaar zijn, is wordfeud zijn nummer 1 app. Ik vind het walgelijk, maar ook de vrouwen die er wel vrolijk op ingaan zijn niet helemaal goed. Verpest het voor de rest zeg maar.

 5. Ik vroeg me af waarom tegenstanders een spel meteen afbreken na 1e zet. Als ik bovenstaande lees, denk ik dat ik weet waarom. Het waren allem6mannen. En omdat ik ook man ben, zijn ze niet geïnteresseerd… Doe mij dan idd liever dames als tegenstander.

 6. Jammer dat de site zo gaat, super leuk spel en inderdaad een datingsite..
  maar nu hoe kom ik eraf…
  Iemand advies hierin

 7. Rolando78 kreeg ik als tegenstander. Verschijnt met zijn onderbroek naar beneden en zicht op een blote kont.
  Het is jammer als je met de tegenstander afhaakt, hij de punten krijgt. Vandaar ook dat hij zo hoog staat, rare taktiek.

 8. Nou toen ik in de eerste zat had ik een profiel foto van mij zelf en toen kreeg ik reactie van een of andere man complimentjes enzo nou ja al een paar jaar geleden

  1. Hoi,
   Ik heb hetzelfde probleem. Ook al een mail naar wordfeud gestuurd maar nooit een reactie gehad.
   Heel raar wel.
   Kan ook geen wf vrienden meer uitnodigen, die ontvangen dan geen uitnodiging… 😔

 9. Speel al jaren, eerst met mijn mannen naam en toen braken mensen meteen het spel af….daarna met de naam van mijn hond en idd rare verzoeken van mannen. Tot ik een paar vrouwen vond, waar ik al jaren mee speel en bij een enkele ook gezellig contact had, via de chat. Helaas lag ik er een paar dagen af en kon ik daarna niet meer onder mijn naam inloggen omdat ik het wachtwoord niet meer wist en met mijn iets veranderde naam diegene waar ik mee speelde niet meer kon vinden.Vervelend om zo na jaren gespeeld te hebben te stoppen zonder dat ze de reden weten.

 10. Wordfeud van ellende gestopt ergens oktober 2021
  Erg vervelende mannen, afbreken of “vissen” naar wie je bent en waar je woont. Zonder profiel bijna alle potjes afbreken. Met profielfoto continue opmerkingen, wat heb je mooie ogen, wat heb je mooi haar, heb je een relatie. Goedemorgen schatje etc 🤮
  Zelfs “no chat” in mijn profielnaam gezet. Krijg je de vraag of je wel aan beffen doet.
  Vele mannen geblokkeerd en gemeld.
  Maakt niks uit, maken toch weer nieuwe aan. Van ellende er mee gestopt, account verwijderd.

  Erg jammer want Wordfeud vond ik wel leuk.

  1. Dag, zit hier ook puur voor de fun en ontspanning op WF. Eerst met foto maar snel overgegaan op foto van onze hond…pfff wat een mannen zitten erop maar ook vrouwen. Sommige vrouwen zitten hier ook echt niet voor het spelletje breken meteen af dus zijn ook.op zoek net als de meeste hitsige mannen hierop.

   Misschien maar eens lijstje bijhouden van rare figuren.

 11. Nu ook een vrouw die meteen mij vragen ging stellen persoonlijk
  Adriana..James 🤣🤣🤣
  Vroeg naar mijn vrouw en kinderen.
  Switched steeds van Nederlands naar Engels in de chat.
  Hilarisch… foto in profiel van waarschijnlijk andere 60 jarige vrouw.
  Jullie zijn gewaarschuwd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *