Wordfeuders op zoek naar seksueel contact

Vandaag ontvingen wij deze e-mail van een trouwe Wordfeuder. Al eerder kregen wij van meerdere spelers klachten over tegenstanders die zich meer bezig hielden met seksueel getinte vragen stellen dan met het potje Wordfeud. Wij zijn benieuwd hoeveel dit nu werkelijk voorkomt. Deel je ervaringen in de reacties!

ongepast wordfeud

“Geachte Wordfeudpro,

Het lijkt haast niet meer mogelijk een gewone tegenstander te vinden via random opponent bij “dutch” “normal”.

Van de laatste zes keer dat ik het probeerde, bleek het vijf keer een man te zijn die duidelijk op zoek was naar iets anders dan een woordspelletje: ze haakten ALLEMAAL na 1 woord af. Op deze manier gaan mensen die wel Wordfeud willen spelen vanzelf afhaken. Want het is zonde van je tijd (je doet je best een goed woord neer te leggen, en hopla, afgelopen) en daarnaast irritant (“ben je een vrouw?” “wil je ….”).

Ik hoop dat jullie iets kunnen verzinnen hierop, maar begrijp dat dat geen makkelijke is.

Mini Brainstorm:
– laat mensen elkaar “raten”, zoals op e-bay- dan wordt het teveel gedoe om elke keer weer een nieuwe ID op te zetten en gaan ze hopelijk ergens anders hun heil zoeken
– start een campagne dat de “slachtoffers” altijd gelijk het spel moeten stopzetten, dan wordt het ook minder interessant voor die mannen
– houdt de statistieken bij en hef IDs op van mensen die 3x maar 1 of 2 woorden leggen en dan weer stoppen
– start een website met verdachte IDs
– laat alleen mensen toe die bedrag x betalen en bepaalde gegevens afgeven (mmm…gaat denk ik niet lukken)
– maak een expliciete versie voor mensen die eigenlijk seks zoeken- er zullen heus ook wel een paar vrouwen voor te porren zijn

Succes ermee.

Overigens, de IDs die duidelijk NIET willen wordfeuten zijn (dit is van de laatste 24 uur):
– ArnoldVelting
– Davy13
– Robinho 2
– *ARJAN*
– say-peynir
– ….en nog 1000 waarschijnlijk”

Misschien vind je ook interessant

57 Antwoorden aan “Wordfeuders op zoek naar seksueel contact”

 1. Er zitten hele vieze mannetjes tussen…bah…en ik vond het juist leuk om een spel te spelen, maar sommige mannen zijn uit op iets anders:(
  Ik heb zelf ook iets heel vervelends meegemaakt…iets wat ik niemand gun! Dus kijk uit met wie je dit spel speelt.

  1. Ik ook. Zijn naam is “freako” – ik probeer nu zijn identiteit te achterhalen want het was super intimiderend. Ik wil formeel klacht neerleggen. Iedereen die ook nare ervaringen met die man heeft: reageer hier even!

   1. Onlangs tegen deze gast gespeeld begon tegen mij als mannelijke speler met vieze praat, ben er niet op in gegaan verder. Na het potje hem geblokkeerd omdat toch hoopt succes te kunnen behalen.

  2. hey Jojo,

   ik heb je reactie gelezen.
   ik heb nu iets aan de hand wat ik ook niemand gun hierdoor.
   hoe heb jij dat overwonnen.
   ik heb t echt moeilijk

  3. zolang je alleen maar het spel speelt kan er niks vervelends met je gebeuren behalve dan dat je ongewenste opmerkingen krijgt

 2. Het is niet normaal. Wil gewoon een spelletje spelen. Krijg om de haverklap verzoeken. Hoe oud ben je, waar kom je vandaan? Ben je geil? Ik heb een stijve, ik trek me af. Ga maar door. En nog anoniem ook. Desperate om via scrabble vrouwen aan te spreken.

 3. Zelf speel ik het spel nu 3 jaar, reeds meer dan 2500 spelletjes. En raar maar waar de tegenspelers zijn allemaal vrouwen. Nooit heb ik het in mijn hoofd gehaald ze vragen te stellen of seksuele getinte woorden te maken. Wie zoiets doet is niet goed in zijn hoofd en houd niet van vrouwen.

 4. Mijn ex speelde heel vaak wordfeud. Ik dacht nog het spelletje….bleek dat hij daar ALTIJD op zoek was naar sexueel getinte gesprekken. Zelfs nu we uit elkaar zijn, is wordfeud zijn nummer 1 app. Ik vind het walgelijk, maar ook de vrouwen die er wel vrolijk op ingaan zijn niet helemaal goed. Verpest het voor de rest zeg maar.

  1. Ulgh ben erachtergekomen dat mijn vent hetzelfde doet. Los Van het feit dat het niet oke is dat die zo praat tegen vrouwen, weet ik ook niet zo goed hoe ermee om te gaan… confronteren betekent ‘je kijkt in mijn telefoon’, maar dacht speel ook één potje oo zijn account.

   Help

 5. Ik vroeg me af waarom tegenstanders een spel meteen afbreken na 1e zet. Als ik bovenstaande lees, denk ik dat ik weet waarom. Het waren allem6mannen. En omdat ik ook man ben, zijn ze niet geïnteresseerd… Doe mij dan idd liever dames als tegenstander.

 6. Jammer dat de site zo gaat, super leuk spel en inderdaad een datingsite..
  maar nu hoe kom ik eraf…
  Iemand advies hierin

 7. Rolando78 kreeg ik als tegenstander. Verschijnt met zijn onderbroek naar beneden en zicht op een blote kont.
  Het is jammer als je met de tegenstander afhaakt, hij de punten krijgt. Vandaar ook dat hij zo hoog staat, rare taktiek.

 8. Nou toen ik in de eerste zat had ik een profiel foto van mij zelf en toen kreeg ik reactie van een of andere man complimentjes enzo nou ja al een paar jaar geleden

  1. Hoi,
   Ik heb hetzelfde probleem. Ook al een mail naar wordfeud gestuurd maar nooit een reactie gehad.
   Heel raar wel.
   Kan ook geen wf vrienden meer uitnodigen, die ontvangen dan geen uitnodiging… 😔

 9. Speel al jaren, eerst met mijn mannen naam en toen braken mensen meteen het spel af….daarna met de naam van mijn hond en idd rare verzoeken van mannen. Tot ik een paar vrouwen vond, waar ik al jaren mee speel en bij een enkele ook gezellig contact had, via de chat. Helaas lag ik er een paar dagen af en kon ik daarna niet meer onder mijn naam inloggen omdat ik het wachtwoord niet meer wist en met mijn iets veranderde naam diegene waar ik mee speelde niet meer kon vinden.Vervelend om zo na jaren gespeeld te hebben te stoppen zonder dat ze de reden weten.

 10. Wordfeud van ellende gestopt ergens oktober 2021
  Erg vervelende mannen, afbreken of “vissen” naar wie je bent en waar je woont. Zonder profiel bijna alle potjes afbreken. Met profielfoto continue opmerkingen, wat heb je mooie ogen, wat heb je mooi haar, heb je een relatie. Goedemorgen schatje etc 🤮
  Zelfs “no chat” in mijn profielnaam gezet. Krijg je de vraag of je wel aan beffen doet.
  Vele mannen geblokkeerd en gemeld.
  Maakt niks uit, maken toch weer nieuwe aan. Van ellende er mee gestopt, account verwijderd.

  Erg jammer want Wordfeud vond ik wel leuk.

  1. Dag, zit hier ook puur voor de fun en ontspanning op WF. Eerst met foto maar snel overgegaan op foto van onze hond…pfff wat een mannen zitten erop maar ook vrouwen. Sommige vrouwen zitten hier ook echt niet voor het spelletje breken meteen af dus zijn ook.op zoek net als de meeste hitsige mannen hierop.

   Misschien maar eens lijstje bijhouden van rare figuren.

 11. Nu ook een vrouw die meteen mij vragen ging stellen persoonlijk
  Adriana..James 🤣🤣🤣
  Vroeg naar mijn vrouw en kinderen.
  Switched steeds van Nederlands naar Engels in de chat.
  Hilarisch… foto in profiel van waarschijnlijk andere 60 jarige vrouw.
  Jullie zijn gewaarschuwd.

 12. Goedemiddag,
  Wat weer nieuw is op WF,is dat na een paar woorden,of soms gelijk,gevraagd word of je KIK hebt,…een chatsite,waar ook foto’s en filmpjes geplaatst kunnen worden..

  1. We merken dat mensen welke de app hebben gekocht hier geen last van hebben. We raden eigenlijk iedereen aan om de Wordfeud app te kopen omdat je dan ook geen reclames hebt. Daarnaast is Wordfeud zó verslavend dat het gemakkelijk uit kan.

   1. Dit klopt niet. Ik heb betaald voor de app. Maar nog steeds rare vragen van vieze mannen. Zelfs een man die mijn profiel foto heeft doorgestuurd naar andere mannen. En mij uitnodigde voor een gangbang. Bizar!

    Wat nu nieuw is zijn profielen met de naam Guest en dan met random nummers erachter. Deze leggen geen woorden en de profielen zijn ook vaak net aangemaakt. Er staat dan 0 dagen geleden aangemeld.

    Kortom of je nu betaald hebt of niet er zitten nare gekken tussen.

 13. Ik ben er echt ziek van, maar ben er onlangs achter gekomen dat mijn vriend al jarenlang aan het chatten is met vrouwen via wf… en niet alleen over het weer. Hij heeft zijn account verwijderd in mijn bijzijn. Laatst heb ik zelf de wf app op mijn foon gezet om te kijken of hij inderdaad niet meer te vinden was en toch vind ik hem nu onder een andere account, die ook al een paar jaar bestaat. Is het mogelijk dat een oude niet gebruikte account toch vindbaar is als je bent uitgelogd of inactief? Ik wil feiten voordat ik hem mijn ex ga noemen…

 14. Wat ik ook doe, ik kan geen foto plaatsen bij mijn account. Omdat ik geen foto heb, haakt bijna iedereen af. Ik wil een foto van een plant ofzo.
  Ik ga naar instellingen-account-profielafbeelding. Ik kies een afbeelding en klik op het vinkje, daarna verdwijnt ie ook meteen.
  Ik heb al een mail gestuurd naar wordfeud support, geen reactie.

  Weet iemand waar het aan kan liggen? Ik heb al verschillende apparaten geprobeerd.

 15. Hallo.
  Hoe hij zich op dit moment noemt ,weet ik niet ,maar ik wil
  Waarschuwen voor Sander Koot!
  Wie heeft er ervaringen met Sander Koot op word feud?
  Hij vraagt je al snel naar KIK, nodigt uit voor bezoek ,hotels,belafspraken….
  Hoor graag wie dit ook ervaren heeft met hem!,!

 16. Speelde met karel38 vroeg wel naar relatie status enzo in het begin,gewoon geantwoord,en ja ben dus single.
  Daarna kreeg ik steeds vreemdere vragen,heb nu na de zoveelste vraag het spel afgehaakt,hem gerapporteerd, en geblokkeerd,weet niet of er iets tegen wordt gedaan maar de man was erg wanhopig blijkbaar

 17. Beste Admin.

  Graag aandacht voor het volgende waar ik dan ook een duidelijk en eerlijk antwoord op wil hebben.

  Vanaf 2012 speel ik dit spel, ik heb het spel zeker gespeeld voor 7 a 8 jaar. Ik ben ermee gestopt omdat ik van mannelijke tegenstanders een aanbod kreeg voor tantra massage. Begin dit jaar heb ik de app op mijn nieuwe telefoon geïnstalleerd dus moest ook een nieuwe naam gebruiken. Ik speel dit spel uitsluitend voor het spel en af en toe een gezellige chat tussendoor, overigens een chat zonder seksuele uitlatingen, dus een normale chat over het dagelijks leven. Sinds een week of 2 a 3 is het mij opgevallen dat ik de tegenstanders waar ik best lang mee speel niet meer kan uitnodigen. Tegenstanders in mijn vriendelijkst kan ik ook niet meer uitnodigen. Ook random spelers zijn geen echte tegenstanders meer maar is een computer. Waarom is dit? ik kan geen reden bedenken wat ik dan fout heb gedaan. Hier wil ik dan ook een duidelijk en eerlijk antwoord op hebben. Mijn gebruikersnaam is: Game set and match

  Ik hoor graag van u.

  Mvg Game set and match

  1. Ik heb precies hetzelfde. Op één of andere manier op een blacklist gezet. Ik kan zelfs mensen met wie ik al jaren speel niet meer uitnodigen. Dat komt niet meer bij ze aan. Waardeloos.!!!

 18. De laatste dagen al een paar keer de vraag om te spelen met Amerikanen, veelal weduwnaar met een kind, en na een paar woordjes leggen en veel positieve berichtjes vragen of je ook whatsapp of fb hebt. Kap het dan direct af..

 19. Probeer eens Wurdian in plaats van Wordfeud.
  Op Wurdian kan je vervelende mensen blokkeren, tevens kan je bij je account instellingen in de app ervoor kiezen helemaal niet te chatten, met niemand!
  Nog enkele pluspunten van Wurdian…
  – speel met 2, 3 of 4 spelers
  – speel 48u, 12u of 90sec. per zet
  – speel lange woord variant
  – speel op willekeurige borden
  – speel toernooien, de app houd automatisch de standen bij, geen nood aan een externe site.
  – maak je eigen toernooien aan, de app houd alles automatisch bij.
  – bordkleuren aanpasbaar naar eigen smaak
  – community en support chat in de app

  Wurdian is te vinden in de Google Playstore en de Apple App Store

  1. En ik heb gespeeld met feudje woordspeel.
   Eerst zei hij dat ik naar een psycholoog moest.
   Toen vroeg hij of ik een drankprobleem had.
   Daarna wist hij het zeker: ik was dronken.
   Heel akelig.

 20. Ook mijn vrouw kwijt geraakt via volgens haar een onschuldig spel. Zij stond er niet voor open zei zij.
  Niets was minder waar daar ga je dan met je goede vertrouwen.
  Tinder is er niets bij.
  Ik wal er van heb het e.e.a. gelezen toen ik haar betrapt had dat ze een ander had. Het is gewoon erg wat er door sommige gecommuniceerd wordt. Ik wens haar veel plezier met haar nieuwe vriend voor zolang als het duurt

  1. Beste Teun
   Ik herken dit ,was zelf ook zo,maar gelukkig gingen m’n ogen open,al voel ik me echt niet beter dan een ander die er wel in meegaat,ik kreeg erg weinig aandacht van mijn man,maar we hebben allebei ons lesje geleerd!

 21. Beste Teun
  Weet je misschien hoe die persoon zich noemde ,waar je vrouw contakt mee had.?
  Ik was ook zo’n vrouw,net als jouw vrouw…maar mijn ogen gingen,gelukkig op tijd open
  Sterkte man!

 22. ik heb ook slechte ervaring. Ik kreeg wat met 1 persoon van wf en bleek achteraf een spel voor hem. En ik zit ermee. Als ik hem rapporteer weet hij dat het van mij komt. En aangezien hij weet waar ik woon

 23. 9 van de 10 nwe spelers willen een date’ seks en verder
  Zijn totaal niet geïnteresseerd in sprl’

  Tegenwoordig start ik meteen eerste chat ‘ waar ze opzoek naar zijn ‘ idn blokkeer ik meteen de chat en verdwijnen vanzelf weer

  Erg naar ‘ kan er software uitgevonden worden ‘ Dat zij eruit gezeefd worden ?

  1. Wie kan mij helpen,ik speelde al bijna drie wf met hijskranen.zat het afgelopen jaar in Spanje , voor zijn werk
   Leuk contact altijd,nu hoor ikheb al wekenlang niet meer,erg naar en verdrietig weet iemand hier meer. over?

 24. Beste mede spelers,

  Allereerst, ik (m) speel al 13 jaar!

  WF is een spel en een spel is de afspiegeling van de samenleving. Já er zijn ook mensen die íets zoeken, maar mijn ervaring is dat de meeste mensen spelen om het spel. Er kunnen wél mooie contacten uit voortkomen. Ik speel ook al enkele jaren in de Spaanse taal en heb leuke contacten in Spanje en Mexico. Dus staar je niet blind op één spelletje. Ga gewoon met mensen spelen en als het klikt heb je jarenlang leuk contact! Mocht je willen spelen zoek naar Hemelschuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *