€9000,- per dag verdienen aan Wordfeud

Als we het Reformatisch Dagblad mogen geloven, verdient de maker van Wordfeud (Håkon Bertheussen) per dag zo een slordige €9000,- aan Wordfeud! Dat is geen misselijk bedrag voor iemand die de app enkel bouwde om te zien of hij het kon.

geld verdienen

Wordfeud is inmiddels al ruim zeven miljoen keer gedownload. Je kunt kiezen voor de gratis versie met reclame, of de premium versie waarbij je geen advertenties tussendoor ziet. De premium versie voor iPhone kost €2,39, Wordfeud voor Android is €2,49 en sinds kort kun je ook op Windows Phone 7 premium Wordfeuden voor €2,99.

Wordfeud voor Windows Phone 7

De Wordfeud versie voor Windows Phone 7 is sinds 30 januari 2012 te downloaden. Tot nu toe horen we nog weinig van bezoekers hoe dit bevalt. Zijn er bugs? Werkt alles naar behoren? Is Windows Phone 7 het nieuwe favoriet? Speel je Wordfeud op Windows Phone 7, laat dan jouw ervaringen achter in de reacties!

2 Antwoorden aan “€9000,- per dag verdienen aan Wordfeud”

  1. Klopt ik heb ook 5,49 betaald. Ik speel al jaren Wordfeud maar nu mei 2021 wordt het zomaar weer afgeschreven. Kennelijk geldt het niet voor altijd dus. Alleen vroeg ik me af, kunnen ze zo maar opnieuw weer afschrijven na jaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *