Wordfeud Highscore TOP 10

Op Wordfeud PRO plaatsen wij zowel highscores die zijn behaald op een standaard speelveld, als op een random speelveld. Het is echter niet helemaal eerlijk om deze highscores met elkaar te meten. Op een random speelveld kun je door puur geluk een woord leggen op meerdere bonusvakjes en daarmee scores behalen die onmogelijk zijn te evenaren op een standaard speelveld. Vandaar deze top10 lijst met de hoogste woord- en eindscores, die allen zijn behaald op een standaard Wordfeud speelveld. Deze lijst zal regelmatig worden bijgewerkt.

Heb je zelf een highscore?
maak een printscreen en mail het naar info@wordfeudpro.nl en we zetten het online!

winnaar wordfeud

HIGHSCORE TOP 10 | Woorden | Standaard speelveld

PUNTENWOORDSPELER
1.1660RijendeMamarisca
2.1296Woefjeguusvangriensven
3.754PREPSYCHOTISCHVreenegoor
4.435ENZYMENStephanus77
5.338CROQUETGumball71
6.336GombalGielPuyt
7.269WeilandQypsilon
8.265SCHALMDESlightly Silly
9.256SLECHTSLolaColonna
10.245VECHTENScrabblejuul

HIGHSCORE TOP 10 | Eindscore | Standaard speelveld 

PUNTENSPELER
1.867Grinking
2.867BenvHouten
3.781Saiyinchan
4.770Hilka Hoeve
5.757Daan100464
6.718Hommie10
7.710Nitram_s
8.703katerteun
9.689Rijk42
10.687michielrock

*Let op:
Bovenstaande lijst met top 10 highscores betreft een oude lijst. We proberen de lijst z.s.m. bij te werken met nieuwe inzendingen.

Verder lezen:
Wordfeud Woordenlijsten
Download Wordfeud
3 letter woorden
Gebruik jij Wordfeud cheats?

28 Antwoorden aan “Wordfeud Highscore TOP 10”

   1. Ik probeer een hoge (top) score door te geven op het door jullie genoemde email adres, maar krijg het terug, met deze melding:

    Het e-mailadres waarnaar u het bericht hebt verzonden, is niet gevonden in het doeldomein. Mogelijk is het adres verkeerd gespeld of bestaat het niet.

     1. Ik heb daar mijn highscore van 702 !! op 18 april naar gemaild. Met printscreen van de score. Maar nog steeds geen reactie of verwerking in de lijst 😡😠😩

  1. Tja, als hij zijn eindscore niet doorgeeft… Toch wel kort door de bocht om dan te zeggen ‘mooie grote duim hebben jullie! Het is eerder jij die niet goed nadacht voor je schreef hoor.

  2. Bij het eerste rijtje gaat het om losse woorden die gelegd zijn. Niet alle woorden in één spel.

   Bij het tweede rijtje gaat het om de totaalscore van alle gelegde worden in één spel van een speler.

 1. U geeft aan:
  “*Let op:
  Bovenstaande lijst met top 10 highscores betreft een oude lijst. We proberen de lijst z.s.m. bij te werken met nieuwe inzendingen.”

  Ik vraag me af “wanneer dan.”
  Z.s.m. is blijkbaar een rekbaar begrip 😏

  1. Dat kan hoger, met 1 woord en heel verl hoger met alle woorden in 1 spul. Uiteraard als je met 2 accounts speelt. Maar dat zal iedereen wel snappen, die dergelijke scores meldt.

 2. We zijn er mee bezig! Bedankt voor jullie geduld. Heb hebben je score van 2484 met het woord Cyanose ontvangen, maar kunnen niet zien of dit op het standaard speelbord is gespeeld. Om die reden kunnen we je score niet toevoegen.

 3. mijn tegenstander en ik zijn er net in geslaagd een woord te leggen dat het hele bord van links naar rechts beslaat. Hij begon het spel met prent. Ik legde daar kleuren voor en hij maakte het af door jes erachter te leggen: kleurenprentjes. Record? en waar mag dat vermeld worden?

 4. ‘Rijende’ en ‘woefje’ zijn echt niet op een normaal speelveld gelegd. Onmogelijk om met die woorden zo hoog te scoren daarop. Die zijn sowieso op een willekeurig bord neergelegd. Als je kijkt naar ‘queteletindexen’ waarbij er 3W, 2W, 2W, 3W was meegepakt, werden die scores nog niet behaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *