Gebruik jij Wordfeud cheats als Scrabulizer?

Speel je al maanden Wordfeud tegen vrienden die nooit van je winnen, maar zijn de laatste week ineens heer en meester in Wordfeud geworden? Uiteraard is er altijd de heeeeeel erg kleine kans dat ze door veel te spelen en te oefenen plots stukken vooruit zijn gegaan. Wellicht zijn ze op een speciaal dieet van ‘brainfood’ gegaan. Hoogst waarschijnlijk is echter dat ze gebruik zijn gaan maken van Wordfeud cheats.


cheat

Wordfeud Helper geblokkeerd

Voor een korte periode konden Wordfeud spelers, die veel frustatie in hun leven hebben en alleen maar willen winnen, gebruik maken van WordfeudHelper. Wordfeud spelers die de nieuwste versie van Wordfeud op hun telefoon installeerde kwamen echter thuis van een koude kermis. De nieuwe versie van Wordfeud blokkeert de Wordfeud Helper app namelijk. Voor de eerlijke Wordfeud spelers een blessing in the sky.

Scrabulizer: Wordfeud Helper 2.0

Het duurde echter niet lang voor deze Wordfeud cheaters een nieuwe app vonden om hen te helpen automatisch woorden te genereren. Scrabulizer staat in de top 10 van meest gedownloade apps! Grote kans dus dat je de komende dagen potjes gaat spelen tegen Wordfeud spelers die hun vocabulair en inzicht op oneerlijke wijze ‘bijspijkeren’.

Wordfeud cheats, slim of zielig?

Ik ben benieuwd wat jullie, de bezoekers van Wordfeud PRO, vinden van deze ontwikkeling. Is het gebruik maken van Wordfeud cheats zielig, of is het een ok om er zo nu en dan gebruik van te maken als je vastloopt? Maak jij zelf wel eens gebruik van Wordfeud cheats als Scrabulizer?

Op Wordfeud PRO staan Wordfeud woordenlijsten die kunnen helpen bij het opdoen van inspiratie voor een Wordfeud woord. Telt het raadplegen van deze lijsten als cheaten in jullie ogen? Gaat Wordfeud de kant van bodybuilden op, waarbij het gebruik van ‘steuntjes’ als anabolen niet meer als vals spelen maar als noodzakelijk gezien wordt.

5 Antwoorden aan “Gebruik jij Wordfeud cheats als Scrabulizer?”

  1. Sinds alweer een hele tijd speel ik tegen jongelui die geen woord chatten. Ze spelen 2 a 3 jaar. Ik wil weer spelen tegen mensen die al langer wordfeud spelen. Het lijkt wel of die van 2 en 3 jaar betaald worden door wordfeud. Wordfeud spelen met een chat is gezelliger.

  2. Hoi, ik vind beetje chatten ook leuk hoor, zolang er maar geen cheating plaatsvindt. Dat gebeurt steeds vaker merk ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *