Wordfeud Woordenlijst

Wordfeud maakt gebruik van een aangepaste versie van de woordenlijst 2.10 van OpenTaal. Daarnaast zijn er aan de hand van de regels van de Nederlandse Scrabble-bond zoveel mogelijk fouten uit de Wordfeud woordenlijst gefilterd. De makers van Wordfeud zijn echter niet Nederlands en hoezeer er ook op wordt gefocussed Wordfeud zo foutloos mogelijk te houden, er zullen achter aparte woorden in de lijst aanwezig zijn. Ga er dus niet blind van uit dat alleen woorden die in de Van Dale staan mogelijk zijn bij Wordfeud, maar maak hier gebruik van!

Wordfeud woordenlijsten

Wordfeud woordenlijst

Op WordfeudPRO geven wij tips over sterke twee- en drie letterige woorden die je kunt leggen met Wordfeud. Ook de C,Q,X en Y combinaties zijn ware puntenknallers. Loop je vast, kijk dan hier of je een snoeiharde comeback kunt maken. Nog beter, bestudeer de woordenlijsten en zorg dat je altijd een paar bijzondere combo’s achter in je hoofd hebt zitten!

Heb je twijfels over je gelegde woord, of wil je graag weten waarom deze niet wordt toegelaten? Bij TaalTik.nl/wordfeud kun je het woord checken en achterhalen wat er aan de hand is!

Ben je opzoek naar 4, 5, 6 of 7 letterwoorden zonder gebruik te maken van een Wordfeud woorden generator? Dan vind je hier de complete Wordfeud woordenlijst van A tot Z.

Wordfeud woorden verwijderen of toevoegen?
Laat een berichtje achter op de betreffende pagina en wij verwerken het op de website.
Je kunt ook een e-mail sturen aan info@wordfeudpro.nl.

16 Antwoorden aan “Wordfeud Woordenlijst”

 1. Het woord ‘geluiden’ werd geweigerd…..Ik denk nochtans dat het een heel courant gebruikt Nederlands woord is. Het wordt trouwens ook in de lijsten voorgesteld.
  Ai, ai, zo liep ik 71 punten mis…

 2. Er is blijkbaar weer een update geweest van de woordenlijst. De 2 letterwoorden NO en BE worden niet meer geaccepteerd.

 3. Dat had ik ook gemerkt en nog veel meer kleine 3 en 4-letterige woorden werden plotseling geweigerd die essentieel zijn voor het spel om woorden met elkaar te verbinden. Maar minder dan een week later werden ‘no’ en ‘be’ weer wel toegestaan. Het is voor mij een raadsel wie daarvoor verantwoordelijk zijn en het is duidelijk dat het willekeurig wordt gedaan. Jammer dat je zo nooit een spelletje op niveau kunt spelen en jezelf kunt verbeteren als er continu met de woorden wordt gemarchandeerd.

 4. Hallo Wordfeudmakers
  Als je per ongeluk op de afhaken toets drukt is dat onherroepelijk. Net weer een spannend spel naar de kl**. Kunnen jullie “weet je het zeker” of annuleren in bouwen. Dat zou wel prettig zijn. Dank je wel.

  1. Dit is gewoon een geldig woord in Wordfeud. Heb dit ook gecheckt en bevestigd gezien bij TaalTik (verantwoordelijk voor de woordendatabase die Wordfeud gebruikt).

 5. Goedendag,

  Het woord ‘ede’ wordt niet toegestaan, lijkt mij een 100% correct woord. Graag toevoegen.

  Mvg,
  Marcel

 6. bij mij worden regelmatig correcte Nederlandse woorden geweigerd, zoals nu “zake” van ter zake.
  Dat werkt vaak frustrerend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *