Wordfeud Woordenlijst

Wordfeud maakt gebruik van een aangepaste versie van de woordenlijst 2.10 van OpenTaal. Daarnaast zijn er aan de hand van de regels van de Nederlandse Scrabble-bond zoveel mogelijk fouten uit de Wordfeud woordenlijst gefilterd. De makers van Wordfeud zijn echter niet Nederlands en hoezeer er ook op wordt gefocussed Wordfeud zo foutloos mogelijk te houden, er zullen achter aparte woorden in de lijst aanwezig zijn. Ga er dus niet blind van uit dat alleen woorden die in de Van Dale staan mogelijk zijn bij Wordfeud, maar maak hier gebruik van!

Wordfeud woordenlijst

Op WordfeudPRO geven wij tips over sterke twee- en drie letterige woorden die je kunt leggen met Wordfeud. Ook de C,Q,X en Y combinaties zijn ware puntenknallers. Loop je vast, kijk dan hier of je een snoeiharde comeback kunt maken. Nog beter, bestudeer de woordenlijsten en zorg dat je altijd een paar bijzondere combo’s achter in je hoofd hebt zitten!

Heb je twijfels over je gelegde woord, of wil je graag weten waarom deze niet wordt toegelaten? Bij TaalTik.nl/wordfeud kun je het woord checken en achterhalen wat er aan de hand is!

Wordfeud woordenlijsten

Wordfeud woorden verwijderen of toevoegen?
Laat een berichtje achter op de betreffende pagina en wij verwerken het op de website.
Je kunt ook een e-mail sturen aan info@wordfeudpro.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *