Wordfeud update voor IOS 5 game sync error!

Goed nieuws! Er is redding nabij. iPhone gebruikers hebben sinds de IOS 5 update erg veel problemen ondervonden met o.a. een Wordfeud game sync error. Dit probleem zou met de Wordfeud update 1.2.10 worden opgelost. Deze is inmiddels ingediend bij de App store en zal er dus zeeeeeer spoedig aankomen!

wordfeud update

Vermoedelijk zal de Wordfeud update begin volgende week beschikbaar zijn. Wij hebben contact gehad met Håkon Bertheussen, de ontwikkelaar van Wordfeud, en ontvingen de volgende email.

“Hi,

We believe we’ve found the problem, and an update was sent to the App Store for review a few days ago. It should be available early next week.

Best regards,
Håkon Bertheussen
Wordfeud.com”

Nog heel eventjes de tandjes op elkaar en vanaf maandag de App store goed in de gaten houden! Zodra we de update spotten, plaatsen we uiteraard direct hier op Wordfeud PRO een bericht met een link naar de download! Hierbij willen wij graag iedereen die een reactie heeft achtergelaten of email heeft gestuurd om de problemen die zij ondervinden te omschrijven bedanken. Het kunnen aanleveren van een duidelijke omschrijving van de problemen die Nederlandse Wordfeuders hadden heeft ongetwijfeld bijgedrage aan het vinden van een oplossing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *