Wordfeud game sync error met 3G na IOS 5 update

Wij ontvingen een email van Britt van der Veek met klachten over een Wordfeud game sync error na de iPhone IOS 5 update.

Na wat nader onderzoek blijken meer mensen last te hebben van deze Wordfeud game sync error. Mensen met een iPhone ervaren een probleem met Wordfeud, waarbij Wordfeud aangeeft dat zij niet aan zet zijn wanneer dit wel het geval is.

wordfeud error

Wordfeud error alleen bij 3G

Dit probleem schijnt zich alleen voor te doen wanneer iPhone gebruikers met de IOS 5 update Wordfeud over 3G spelen. Via WiFi lijkt alles naar behoren te werken. Naast de game sync error, waarbij Wordfeud zegt “it’s not your turn”, verschijnen chatberichten dubbel. Na ongeveer een minuut wachten schijnt Wordfeud wel door te hebben wie aan de beurt is en kan er weer een woord gelegd worden.

Ook last van de game sync error?

Het Wordfeud game sync error probleem is neergelegd bij de makers van Wordfeud, maar het zou helpen als mensen die er last van hebben hier reageren. Hopelijk wordt op deze manier de omvang van de game sync error bij de makers van Wordfeud duidelijk en zetten zij er haast achter zo snel mogelijk met een update te komen die het probleem oplost!

wordfeud storing

**FIXED** DOWNLOAD WORDFEUD UPDATE 1.2.10 EN HET PROBLEEM IS OPGELOST!

*UPDATE*: Wordfeud schijnt zeer binnenkort met update 1.2.10 te komen. Hierbij zou dit probleem verholpen moeten zijn. Houd Wordfeud PRO in de gaten! We brengen je z.s.m. op de hoogte wanneer de update er is.

*UPDATE 2*: In een aantal fora met technisch aangelegde leden, is de consensus dat het probleem waarschijnlijk te maken heeft met de advertenties die de gratis versie van Wordfeud moet inladen. Dit trekt het 3G netwerk niet goed. Het zou een logische verklaring zijn waarom het over WiFi over het algemeen geen probleem is. Zijn er hier mensen die met de betaalde (advertentievrije) versie van Wordfeud problemen ervaren?

*UPDATE 3*: De afgelopen 2 dagen zijn ontzettend veel reacties binnen gekomen van Wordfeuders die gebruik maken van de betaalde versie van Wordfeud. Ook deze blijken last te hebben van deze bug. Bij sommigen doen de problemen zich zowel met WiFi als 3G voor. Waar de aard van het probleem ligt, is nu helaas minder duidelijk geworden. Laten we hopen dat Wordfeud Update 1.2.10 snel komt! Bedankt voor de respons!

*UPDATE 4*: De update is ingediend bij de App Store! Lees hier hoe het zit met de Wordfeud update voor de game sync error na het installeren van IOS 5!

Een antwoord op “Wordfeud game sync error met 3G na IOS 5 update”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *