Wordfeud speler (Bots) blokkeren

Hoe blokkeer ik een Wordfeud speler, of een bot in het spel Wordfeud? We krijgen regelmatig de vraag hoe je een speler kunt blokkeren in Wordfeud. In dit artikel leggen we uit hoe dat in zijn werk gaat.

Één van de meest voorkomende redenen om een speler te blokkeren in Wordfeud is door seksueel grensoverschrijdend gedrag. Eerder schreven we al dat gebruikers van Wordfeud de chat vol hebben staan met seksuele berichten. Niets is zo vervelend om tegen deze actieve accounts te spelen.

Ook is de opkomst van bots in Wordfeud nog steeds een veel besproken onderwerp. In het artikel over Wordfeud bots schreven we over de voor -en nadelen van bots. Echter begrijpen we maar al te goed dat je deze wilt blokkeren.


Om een gebruiker te blokkeren ga je naar instellingen (tandwiel) en kies je voor ‘blocked user’. Vervolgens druk je op de + icoon om de betreffende speler toe te voegen.

Het zal in het begin een vervellende klus worden om elke keer een gebruiker te blokkeren, maar je eigen Wordfeud lijst met tegenspelers zal er aanzienlijk beter op worden!

Tevens ontvang je geen chatberichten of uitnodigingen van geblokkeerde spelers en hun profielafbeelding wordt ook niet meer getoond.

Zo speel je vele malen minder tegen bots of andere accounts waar je niet tegen wilt spelen.

Wordfeud blokkade opheffen

Wil je juist een blokkade opheffen om weer te kunnen spelen tegen een bepaalde Wordfeud speler. Dan kun je op de knop ‘bewerken’ (of veeg naar links) drukken om de blokkering op te heffen.

Heb je een toevoegen op dit artikel? Praat mee in de in de reacties.

3 Antwoorden aan “Wordfeud speler (Bots) blokkeren”

  1. Bij wordfeud hoef je nooit te wachten op tegenspelers? Als ik nu 30 spellen opstart krijg ik inderdaad in no time 30 tegenspelers …. Die toevallig ook alle dertig net 4 jaar meedoelen! GEEN TEGENSPELERS MAAR BOTS! Zo gast de lol eraf bij Wordfeud! Ik ben overgestapt op Wurdian.

  2. Ik ben geblokkeerd door iemand,waar ik niet meer tegen wilde spelen.Maar nu kan ik ook niet meer met iemand anders en zelfs niet met mijn kleinkinderen spelen.ik ben 80 jaar.En ik krijg het deblokkeren niet voor elkaar.Help aub.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *