wordfeud-bot-speler

Wordfeud bots (robots) actief?

Zijn er robots (bots) accounts in Wordfeud?
Ja, Wordfeud maakt gebruik van een aantal bot-accounts in landen waar er weinig spelers zijn. De bots hebben allemaal een stock profielfoto en spelen over het algemeen binnen enkele minuten, ook in de nacht.

Wanneer we contact opnemen met Wordfeud Support krijgen we hier helaas geen duidelijk antwoord.


Weinig spelers:
Hoewel Wordfeud immens populair is in Nederland, wordt het spel in Duitsland of Belgie een stuk minder gespeeld. Voor deze landen zijn de bots bedoeld. Wanneer een speler besluit om midden in de nacht een spel te kunnen spelen, dan kan dat met een bot account.

Wat vind WordfeudPRO?
Wordfeud zou een optie moeten maken waarin je kunt aangeven of je wel, of niet wilt spelen tegen een bot account. In Nederland zijn er genoeg willekeurige spelers waartegen je kunt spelen. Voor landen met minder spelers online kan het een oplossing zijn voor spelers die snel een spel willen spelen.

Waarom we dit belangrijk vinden?
Bots account zijn een belangrijke stap voor de toekomst van Wordfeud. Spelers kunnen gaan afhaken als ze tegen teveel robots spelen.

Wordfeud spelers lijst:
Indien er de wens is van onze bezoekers kunnen wij een ‘Wordfeud spelers lijst’ opstellen.
Je kunt dan je spelersnaam doorgeven en zo opzoek gaan naar andere tegenspelers welke je vervolgens als vriend kunt toevoegen.

Zo breid je niet alleen je vriendenlijst uit, maar speel je ook niet meer tegen bots.

Wat vind jij?
Zijn bots wel/ niet goed voor het spel? Laat hieronder een reactie achter.

12 Antwoorden aan “Wordfeud bots (robots) actief?”

 1. Wordfeud bots hoeven niet erg te zijn, maar ik denk dat we ze in Nederland niet nodig zijn.

  Mijn zus woont in Amerika en daar spelen ze een andere Wordfeud variant, dus veel minder tegenspelers.

 2. Robots zijn een ramp. Wat is nu de lol aan het spelen tegen voorgeprogrammeerde zogenaamde intelligentie die nooit kan winnen.
  Het regent klachten over deze bots die nog niet eens hallo zeggen.
  Geef de mensen een keuze of ze tegen deze emotie loze tinnen blikjes willen spelen, of tegen een echt persoon waar er af en toe nog wat te lachen valt.

  1. idd mee eens ! ik kan ook ineens niet meer tegen gewoon mensen spelen.. alleen Robots . bah is echt klote zo. niet leuk. ggrrr

   1. Hier ben ik het dan totaal mee oneens.

    Ik heb nu c.a 300 bots geblokkeerd en ze blijven maar terugkomen.

    Dezelfde (vrouwelijke) foto maar dan met een andere naam.

    Mijn spelerslijst wordt niet groter maar kleiner, sterker nog, ik heb nog maar 2 tegenstanders en ik moet hun vragen om mij uit te nodigen want mijn uitnodiging komt niet bij hun binnen.

    Uitnodigingen naar tegenstanders die ik heb opgeslagen ontvangen kennelijk ook niets meer.

    En op de door mij verstuurde mail krijg ik ook al geen response.

    Mocht iemand dit lezen en je hebt zin om een normaal potje te spelen?

    Mijn spelersnaam is: Game set and match

  1. Hier kom je helaas niet meer vanaf ben ik bang.
   Ik speel sinds begin dit jaar weer met een nieuw account, altijd menselijke tegenstanders maar sinds een paar weken alleen maar bots. Om je spelersveld te vergroten moet je de bots blokkeren. Ik heb nu een kleine 300 bots geblokkeerd en ze blijven maar terug komen. Weliswaar met dezelfde foto maar een andere naam. Ik kan zelfs geen tegenstanders meer uitnodigen, ik speel nog maar met 2 tegenstanders en heb hun doorgegeven dat ik niet meer kan uitnodigen, nu nodigen zij mij continu uit.

   Je komt er dus niet meer vanaf.

   Mvg

   Game set and match

 3. Bij mij precies hetzelfde. Waarschijnlijk sta ik op een blacklist of zo. Nu is mijn vriendenlijst best groot. Ik kan ze best uitnodigen, maar die komt gewoon niet aan. Alleen maar bots. Ik ben helaas een afhaker.

 4. Hoi,
  Ik kreeg alleen maar bots als tegenstanders. Dus dacht deactiveer mijn account en begin opnieuw, nu krijg ik steeds de melding dat mijn account gedeactiveerd is.
  Wat kan ik hiertegen doen?
  Groetjes

 5. Tip: Wurdian heeft geen bots en zal die ook nooit krijgen.

  (Ik zag dat de review van Wurdian op deze site helaas nogal negatief was en raad een ieder aan om zelf een oordeel te vellen — disclaimer: ik ben de ontwikkelaar van die app)

 6. Graag de optie om te kiezen of je tegen bots wil spelen of de stats van een speler van te voren te kunnen checken. Zo kan je snel zie of het om een bot gaat. Net wel weer gewonnen van een bot, maar niet leuk op deze manier.

 7. Ik vermoed dat ik nu ook tegen een wordfeud bot speel. ze zijn dus wel degelijk actief in Nederland!

  Speelt binnen een paar minuten het volgende woordje, ook midden in de nacht. Als ik wil chatten zegt ie niets terug. Speelt alleen verder als ik weer een volgend spelletje inschiet. (hij had wel alles eerste mij uitgenodigd trouwens)

  Probeert ‘m zelf maar: Elmer22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *