Wordfeud Helper verdwenen

Wordfeud Helper is een programma waarmee je met het spelen van Wordfeud automatisch woorden kon laten genereren. Je vulde daarbij je eigen letterbakje en de woorden die op het veld lagen in. Wordfeud Helper gaf dan suggesties van woorden die je kon leggen.

Voor de Nederlandse versie van Wordfeud was Wordfeud Helper de eerste app die daadwerkelijk werkte naast Wordfeud.

Wordfeud helper

Wordfeud Helper sinds vandaag offline

Sinds vandaag is de app echter offline! Ook mensen die Wordfeud helper hadden gedownload kunnen er sinds vandaag geen gebruik meer van maken. Wij vinden dit zelf een erg goede zaak, aangezien dit soort cheat programma’s Wordfeud alleen maar kapot maken. Wat de lol ervan is om jezelf voor te doen als iemand die heel goed is in Wordfeud, terwijl je een programmaatje gebruikt die alles voor je voorkauwt snappen wij dan ook totaal niet.

Website wél online

Hoewel de app offline is kun je nog wel gebruik blijven maken van de website van Wordfeud Helper. Zet maar in je favorieten en Cheat er maar op los!

Serverproblemen of bewust?

Het is natuurlijk mogelijk dat Wordfeud Helper met serverproblemen te kampen heeft en dat dit de reden is dat de app momenteel offline is. Laten we echter hopen dat de makers het licht hebben gezien en besloten hebben de app moedwillig offline te halen.

Jouw mening

Wat vind jij? Is het goed dat dit soort Wordfeud Cheats te gebruiken zijn, of zouden ze geen apps als Wordfeud Helper online moeten zetten?

3 Antwoorden aan “Wordfeud Helper verdwenen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *