Wordfeuders op zoek naar seksueel contact

inappropriate

Vandaag ontvingen wij deze e-mail van een trouwe Wordfeuder. Al eerder kregen wij van meerdere spelers klachten over tegenstanders die zich meer bezig hielden met seksueel getinte vragen stellen dan met het potje Wordfeud. Wij zijn benieuwd hoeveel dit nu werkelijk voorkomt. Deel je ervaringen in de reacties!

“Geachte Wordfeudpro,

Het lijkt haast niet meer mogelijk een gewone tegenstander te vinden via random opponent bij “dutch” “normal”.

Van de laatste zes keer dat ik het probeerde, bleek het vijf keer een man te zijn die duidelijk op zoek was naar iets anders dan een woordspelletje: ze haakten ALLEMAAL na 1 woord af. Op deze manier gaan mensen die wel Wordfeud willen spelen vanzelf afhaken. Want het is zonde van je tijd (je doet je best een goed woord neer te leggen, en hopla, afgelopen) en daarnaast irritant (“ben je een vrouw?” “wil je ….”).

Ik hoop dat jullie iets kunnen verzinnen hierop, maar begrijp dat dat geen makkelijke is.

Mini Brainstorm:
– laat mensen elkaar “raten”, zoals op e-bay- dan wordt het teveel gedoe om elke keer weer een nieuwe ID op te zetten en gaan ze hopelijk ergens anders hun heil zoeken
– start een campagne dat de “slachtoffers” altijd gelijk het spel moeten stopzetten, dan wordt het ook minder interessant voor die mannen
– houdt de statistieken bij en hef IDs op van mensen die 3x maar 1 of 2 woorden leggen en dan weer stoppen
– start een website met verdachte IDs
– laat alleen mensen toe die bedrag x betalen en bepaalde gegevens afgeven (mmm…gaat denk ik niet lukken)
– maak een expliciete versie voor mensen die eigenlijk seks zoeken- er zullen heus ook wel een paar vrouwen voor te porren zijn

Succes ermee.

Overigens, de IDs die duidelijk NIET willen wordfeuten zijn (dit is van de laatste 24 uur):
– ArnoldVelting
– Davy13
– Robinho 2
– *ARJAN*
– say-peynir
– ….en nog 1000 waarschijnlijk”

208 Comments

 • Kevin zegt:

  Ben zelf een man, het valt me inderdaad op dat er érg vaak al na één woord ge-resigned wordt. Zal vast iets met m’n foto te maken hebben als ik dit zo lees :)

  Heb overigens wél een paar amusante gesprekken en zelfs een soort vriendschap in de chat overgehouden aan Wordfeud.

  • Magali zegt:

   Heb hier ook zo een vuilaard vast dat is nu al den tweede met profielfoto met penis! Er zitten hier ook kinderen op! Doe daar iets aan! Ze beginnen dan van hey en als je dan niet reageert zoals ze willen blijven ze beu doen of doen ze niets maar dan heb je wel 73 uur ne vuile zwarte piet op uw scherm staan! Lul allen 4 V 18 + is zijn gebruikgegevens. Smijt die perverselingen eraf aub

   • john zegt:

    Mijn dochter van 12 liet mij een gesprek zien ook met die penis foto.Niet tegeloven dat deze viezerikken vrij rondlopen .paul19paul was zijn naam wilde alles weten maar helaas mijn dochter is hiervan op de hoogte.Ze vind het een leuk spel nu wil ik het haar verbieden alleen voor zon viezerik.Laat ze aub hier iets mee doen.

 • conny zegt:

  klopt ik had er afgelopen weekeind ook last van, deze heer die ik aan de andere kant had was erg geïnteresseerd in van alles behalve woordjes maken, wilde mijn leeftijd weten, woonplaats en maakte allerlei dubbelzinnige opmerkingen. Ik heb uiteindelijk maar ge-resigned en verwijderd

  • N. Zijlstra zegt:

   afgelopen weekend ook een ervaring gehad: johnvo56

  • Marie zegt:

   Ja, het is inderdaad heel erg irritant met spelers die wat anders willen dan woordjes leggen.

   Ik heb het zelf bij wordfeud aangekaart en daar hebben ze een waarschuwing gegeven. Gebeurt dit na de waarschuwing weer dan halen ze zo een figuur weg.

   Ik zou jullie aanraden om dat ook te doen.
   groet,
   marie

  • Mikki zegt:

   Ik ook zonet. Ik had random uitgenodigd. En hij legt geen woord dus ik kan niet resignen. Boycot alsjeblieft dafxf20 !!!

 • Astra zegt:

  Ben een fanatieke speelster, en het is mij het afgelopen halfjaar één keer overkomen dat iemand echt zijn boekje te buiten ging (die jongeman gebruikte trouwens een meisjes nickname), en een keer of drie dat iemand wilde flirten.
  Ja het gebeurt… maar mijn ervaring is dat het spel vaker verpest wordt door mensen die met behulp van software het spel spelen, in plaats van op eigen kracht, dan door de flirters.

 • Agatha Blonk zegt:

  Ik heb regelmatig last van mannen die meer willen dan een spelletje wordfeud spelen. Ze spreken je aan met schoonheid en schatje en tot overmaat ook nog eens xxx. Het moet toch niet gekker worden, deze personen zitten op een verkeerde website en verpeste het voor de personen die een gezellig spel willen spelen. Ik hoop dat u hier iets aan kan doen. Ik wordt hier erg misselijk van.

  Vriendelijke groeten,
  Agatha Blonk

 • G-wit00 zegt:

  Als mensen naar 1 woord resignen kan dat komen doordat die prsn prongluk random opponent drukt eigluk moet je ook kunnen resignen wnr t nie je beurt is

 • Pama zegt:

  Heb als man ook last gehad van snelle resigners. Ik heb met zoekopdracht girl een leuk snoetje gevonden en dat als afbeelding gebruikt. Bleven allemaal langer ineens. Niet ingaan op vreemde chats en dan gewoon doorspelen!

 • RRia zegt:

  Mij is het dit weekend 2x overkomen dat je een woord neerlegt en dat de ander (duidelijk mannen, gezien de foto’s) er direct mee op hielden.
  Erg jammer en ook wel vervelend.

 • joke zegt:

  Hier heb ik er ook nog 1. Deze vraagt meteen om seks. Pas op voor Sean 12123

  • caro zegt:

   er zit er ook een op jiepee38 met alleen maar schunnige taal ga je er niet op in en klik je op resign dan krijg je om de 5 seconden een nieuwe invite accepteerde maar speelde niet honderden scheldwoorden en enge ziektes kon ik krijgen. heb dit 3 dagen volgehouden en toen maar alles gedelete en opnieuw account aangemaakt

  • kevin zegt:

   Ik wil graag weten wie mij graag wilt verwene groetjes kevin

 • Lolapalouza zegt:

  ik heb nog een account met obscene opmerkingen : wmb1

 • Lolbloempje zegt:

  Ik speel dit spel sinds gisteren en heb al 3 games gestart die na 1 woord afhaken, vind er zo niet veel aan, lees op internet wel hoe leuk het “zou moeten zijn” maar hoop niet dat dit vaak gebeurt!

  • Heidi zegt:

   Het is echt een leuk spel! Veel vreinden vanje zullen waarschijnlijk ook spelen. Gewoon in de groep gooien, en vragen naar de nickname, of vrienden uitnodigen via email. Je kan ook een opponent vragen, die heb ik ook een paar, waarmee ik al een hele tijd speel en af en toe mee chat. Er zijn echt wel blijvers! Alleen je hebt er altijd bij die vervelend en lastig gaan doen, zal je altijd houden. Heb ik ook verschillende keren gehad. Maar dan denk ik ach zoek t uit! Voor jou 10 anderen. Succes!

 • Roffa_girl zegt:

  Ja, ik heb er ook last van. Bizar hoeveel mannen vragen naar je leeftijd en of je single bent, voordat ze uberhaupt een woord gelegd hebben. Gewoon negeren dat soort mannen.

 • Zoe zegt:

  Ik word er nu momenteel helemaal gek van. Een kerel loopt allemaal vunzige taal naar mij uit te spreken en speelt geen enkele beurt. En alleen maar omdat hij nog aan de beurt is kan ik het spel niet resignen.
  AUB maak hier een aanpassing in… Continu melding krijgen van die berichten is ram irritant terwijl er dan wel weer iemand is die wel gewoon een leuk praatje kan maken.
  Nou moet ik nog 70 uur lang mijn telefoon aan horen van een vieze kerel die continu over foto’s vraagt en alleen maar sexueel getinte opmerkingen maakt. Uit irritatie heb ik hem al helemaal uitgescholden, maar schijnbaar kikt hij er nog ook op aan zijn opmerkingen te zien….
  En tevens, maak er ook een meldings knop bij ofzo om een klacht in te dienen over mensen die dit bijv doen, zodat je na te veel klachten het account gewoon delete en de telefoon na 3 accounts ofzo blokkeert voor het spel!

  De desbetreffende persoon hier heet trouwens: lefty13.7 Dus vrouwen, wees alert bij het verschijnen van deze persoon!

  • Smallfoot zegt:

   Je kan het spel gewoon even verwijderen en opnieuw installeren!dan ben je van hem af

  • giulietta zegt:

   Als je niet aan de beurt bent, kan je idd niet resignen. Ik heb ook al enkele keren met vervelende heren te maken gehad, maar naar een paar stekelige opmerkingen van mijn kant, haakten ze al snel af. Het knopje resign is dus niet noodzakelijk ok van vervelende exemplaren af te komen.

 • yvon1969 zegt:

  Dat resingnen ook mogelijk zou moeten zijn als je niet aan de beurt bent kan ik me erg in vinden! sommige spelen gewoon niet en dan moet je 72 uur wachten voordat ze uit je lijst zijn!

  verder heb ik regelmatig “chats” maar ik vind ze niet allemaal zo vervelend…. als ze dat wel zijn krijgen ze gewoon geen antwoord en dan resignen ze vanzelf… dus prima toch…?

 • Miranda zegt:

  Kreeg laatst nog voor het eerste woord gelegd was de vraag hoe oud ik was….
  Dat vraag je natuurlijk niet aan n dame.
  Bleek dat deze jerry26dh op zoek was naar jonge meisjes!
  Daarna stopte hij zelf want hij had geen interesse meer.
  Hierna heb ik geen onbekende meer uitgenodigd, voor mij is zo de lol er af!

 • Danielle zegt:

  Ik doe het spelletje nu al een half jaar, gemiddeld 5 tegenspelers per week, maar heb nog nooit last gehad van dit soort opmerkingen. Waar ik wel last van heb, is dat mensen voortijdig resignen, vaak al na een woord, en het spelletje dus gewoon niet afmaken….erg irritant!

 • Anoniem zegt:

  Nog eentje: StouteStef1980

 • John zegt:

  Ik maak vaak mee dat er geen woord gemaakt is en er al weggelopen wordt.
  Als je je naam in een vrouwelijke naam veranderd zul je zien dat het bijna niet meer voorkomt!
  Ik zeg bijna want ik heb het meegemaakt dat een vrouw ondeugend ging doen..
  Maar ik moet zeggen dat als ik in de avond vier potjes tegelijk wil spelen ,ik er wel zeven of acht heb moeten zoeken,drie vier weglopers,..dat is vijftig procent bijna
  Een dan die mensen die niet weglopen maar 72 uur in je lijstje staan,dat is het ergst van alles.
  Groeten John

 • Tina zegt:

  Kan de chat berichten niet wissen, vind geen menu knop op mijn scherm iPad 2

 • Ikspeelookweleens zegt:

  Yep heel Iri 72 uur in de wachtrij.
  Als ik er voor lange tijd er tussenuit moet, dan geef ik dat gewoon even door.
  De tegenspeler heeft dan een keus.

  Ik heb een paar vaste spelers welke steeds terugkomen.
  Maar speel ook gewoon met willekeurige spelers.
  Momenteel speel ik ook met iemand die wel heel verdachte mooie woorden neer legt, het kan toeval zijn maar zijn woordenschat is binnen twee dagen gestegen van simpele woorden naar de haast ondenkbare.
  Momenteel geniet hij de voordeel van de twijvel.
  Jammer dat er geen cheatdetector is die zulke spelers kan achterhalen…

  Favoriete spelers zijn bij mij “master Ron” en “Westerlee”.
  Geen overmatige chatgedrag en fair play.
  Dat is wat ik zelf ook heeeeeel belangrijk vind.

 • Nataz zegt:

  Kunnen wij elkaar niet uitnodigen voor een potje? Dan weten we zeker dat we goed zitten, en echt leuk willen spelen. Ik sta er open voor (niet allemaal tegelijk graag, ha ha).

 • kaas zegt:

  Heb er ook nog eeen voor de lijst:
  Rongotz, begint gelijk allerllei vrahgen te stellen en noemt me in eerste instantie mevrouw (ben overigens een man), en glijdt dan al snel af met allerlei vragen. Na de vraag over mijn leeftijd (welke ik naar waarheid beantwoord met “allang gepensioneerd”) bleef het stil, 72 uur lang.

 • N. Zijlstra zegt:

  Hier komt nog een melding van een viezerik:
  Johnvo56

 • Atie zegt:

  Omdat ik daar in het begin al bang voor was, speel ik alleen met bekenden.
  Mijn eigen vrienden, maar ook mijn dochters en kleinkinderen. Ook de bekenden van deze krijg ik door. Zo ken ik ze allemaal en houden wij het vrolijk. En weet ik zeker dat mijn tegenstanders niet vals spelen met de software , want dat vind ik geen sport meer.
  Nu ben ik bijna 65 en verwacht ik niet veel mannen van mijn leeftijd die zich hiermee bezig houden, maar beter zo dan je te ergeren.
  Maar het is een algemeen ding op iedere contact site dat het altijd om seks gaat.

 • Kees zegt:

  Wat doe ik als ik alleen nog een Q over heb en daar niet mee verder kan. Ik sta ruim voor, maar ik kan nog alleen maar passen, lijkt me.

  • paparulez zegt:

   Het leukste is natuurlijk resignen. Jullie weten dat je in feite gewonnen zou hebben en dan kan je meteen door naar het volgende potje :)

  • jojo zegt:

   Gewoon swappen als er nog méér dan 7 letters over zijn anders ben je te laat. Je ziet vanzelf dat t niet gaat lukken en dan moet je hem bijtijds kwijt zien te raken. Pas heb ik een spel gespeeld waarbij ik met de laatste letter, ook een Q bleef zitten en die ander legde de ene na de andere neer terwijl ik moest passen en uiteindelijk verloor ik hierdoor met 2 punten

 • MatthijsMatthew zegt:

  Hallo allemaal,

  Weet iemand hoe je de bouwers suggesties kunt doen?

  Mij lijkt het handig om
  – in je lijstje met lopende spelletjes direct een actuele tussenstand te kunnen zien
  – tussentijds te kunnen uitloggen
  – met twee of 3 mensen tegelijk te kunnen spelen op hetzelfde bord.
  – je eigen en andermans gemiddelde score te kunnen zien en anderen daarop te kunnen uitnodigen (categorieen bijv. 0 – 200, 200-300, 300 – 400, en hoger dan 400.

  Reacties? Graag!

 • Liz1957 zegt:

  Ik heb nu ook zo’n rare vent die aan beurt is, ik kan dus niet resignen,
  en vraagt alleen maar hele vervelende dingen via de chat.
  Onder deze naam speelt hij FS32.
  Spelleiding doe er wat aan !!!

 • Linda zegt:

  Al regelmatig gehad. Veelal seksuele praat maar ook een keer meteen een grove scheldpartij met bedreigingen. Heb mijn foto in die van de hond veranderd en start ’s avonds geen random spel meer op.

 • Saskia zegt:

  bas-bas is nog zo’n schoft! Ik vind het bijna niet leuk meer om te spelen door al die gefrustreerde klootzakken.

 • Anoniem zegt:

  Kijk maar eens naar de profielfoto van hornyboy88 dan weet je al genoeg gatver!

 • Tinny zegt:

  Dat is inderdaad waar, je hebt er helaas van zulke mensen er tussen zitten, daar kun je verder niets aan doen. Ik zou zeggen merk je dat het een viezerd is en andere bedoelingen heeft resign dan gelijk. Dan kun je verder spelen en spelers vinden die wel een leuk spel kunnen spelen ongeacht de leeftijd of wat dan ook.
  Ik had dan bijveen meisje carpe diem. Super leukk meidd ook al stond ik ver voor met een leeftijd van 65, want meestal resignen de jonge lui als ze merken dat je ouder bent. maar ze bleef sportief spelen en chatten deden we ook well maar het ging dan altijd over het spel zelf.

 • Nicole Lemmimg zegt:

  Heb als man ook last gehad van snelle resigners.

 • Tess zegt:

  Wf is de nieuwe daling site volgens sommige…zijn duidelijk op zoek naar andere spelletjes!
  Vooral degene met een foto van zichzelf in hun profiel…..

  • erik zegt:

   Tess, dat vindt ik wel wat kort door de bocht. Dat mensen met eigen foto mn op zoek zijn naar iets anders als een spelletje Wordfeud. Ik heb ook gewoon een foto van mijzelf en 1 van mijn vaste random spellers ook zonder enige andere bedoeling dan om een leuk spelletje wordfeud te spelen. Ik vind het zelf leuk om te zien tegen wie ik speel en heb daarom een eigen foto geplaatst. Ik chat met random tegenspelers heel weinig en altijd over het lopende spel.

 • Rob zegt:

  Ik merk inderdaad ook dat sommigen heel snel afhaken. Ik heb nog geen “verzoeken” gekregen.
  Is het mogelijk om te registreren wie er na 1 of 2 keer vaak afhaken?
  Ik ben ook voor een soort van ranking. Dat je door veel te partijen uit te spelen kunt stijgen op een lijst en de keuze hebt om je te meten met mensen van hetzelfde level. Zo blijven de afhakers steeds in de laagste categorie hangen en vinden ze elkaar.

 • Dennis zegt:

  Wie durft een potje. Dbrugel

 • Patricia zegt:

  Je kan na 22.00 uur niet meer om random opponents vragen.. Allemaal sexueel gefrustreerde mannnen die uit zijn op een dame of man?ik heb hele rijen foto’ van allerlei- engerds . Tip :zorg dat je niet herkenbaar bent dan resignen ze meteen- dus geen foto of vrouwelijke naam erbij en het is rustiger. En inderdaad moet je om deze reden kunnen resignen als het niet je je beurt is,Wordfeud doe daar wat aan!!!

 • Rogerdejonge zegt:

  Ik merk als man ook dat er snel geresigned wordt na een woord. Complete partijen heb ik daarom met dames (en vrienden). Er wordt dan ook wel gechat maar gewoon normaal als er een leuk of mooi woord wordt gevonden. Een keer bood ik mijn excuses aan bij een nogal plat woord (maar met veel punten) om geen verkeerde indruk te geven. Toch jammer dat het zo moet.

  Dus als je gewoon wilt spelen tegen een niet gefrustreerde man dan hoor ik het wel. Naam: RogerDeJonge

 • Tess zegt:

  Als wf geen chatfunctie zou hebben, is het probleem opgelost!

  • W Roelofs-van Rijswijk zegt:

   Geen chatfunctie zou ik jammer vinden.
   Ik heb een hele lieve ” vriendin” ontmoet op WF,met wie ik nu al meer dan een jaar speel.
   We delen heel veel, over ons gezin, over ons werk, we kunnen samen ongelóóflijk geinen terwijl we woordjes leggen en deze vrienschap is voor ons beide zeer waardevol!

 • maatje zegt:

  Ik heb een vraagje: als je hebt gespeeld met iemand, komt die tegenstander bij. “Recent” te staan. Is er een mogelijkheid om daar iemand te verwijderen. Dus dat je niet ziet dat je met een bepaalde tegenstanderr hebt gespeeld?

 • Kloudea zegt:

  Voordat ik m’n profielfoto veranderde met een foto van m’n zoons bij een molen, kreeg ik ook zo nu en dan opmerkingen via de chat zoals ‘alles kits achter de rits?’. Sinds de verandering van de profielfoto is dat gelukkig over, maar nog steeds veel last van personen die na het zien van de foto gelijk afhaken. Het is duidelijk een teken dat er van mijn kant geen interesse is in iets anders dan woorden vormen. De afhakers zijn vaak personen die een foto van zichzelf gepubliceerd hebben. Ook erg vervelend als je een spelletje aanvraagt en de ander speelt niet terug en resigned ook niet.

 • Vandevelde zegt:

  Haal de chat eruit, deze is niet nodig om te spelen en dan is het toch opgelost? Ik speel tegen een Random Opponent en nog geen chat nodig gehad.

 • hs zegt:

  is het mogelijk oude chatberichten terug telezen i.v.m een telnr wat ik zoek de 72 uur zijn om voor die ik zoek is dat nog teachterhalen op een ipod touch ?

 • Wordfeudspeler zegt:

  De redactie van wordfeud wilde op 20 maart weten hoeveel dit nu werkelijk gebeurde.
  Nou 9 van de 10 potjes als je een vrouwennaam gebruikt.

  Maar wil de redactie wel echt weten hoe vaak dit gebeurd of het de mogelijkheid scheppen dat iedereen hier zijn frustratie erover kan uiten genoeg inzet volgens hun?

  Het zou fijn zijn als wij feedback geven dat daar dan ook een respons op komt van de vraagsteller.

  Het is heel eenvoudig een update te maken dat je ook kan resignen als je niet aan de beurt bent.

  Kinderen ( en volwassenen) die een viespeuk blijken te hebben tegen wie ze spelen kunnen zo nog 72 uur lastig worden gevallen per chat.

  Dit is, met name voor kinderen, extreem intimiderend.

  Niet resignen als e niet aan de beurt hebt zal een nut hebben, maar dat weegt inmiddels ruim niet meer op tegen de negatieve kanten van het niet kunne resignen. En zelfs als je resign en het spel verwijderd en diegene besluit te blijven chatten krijg je nog berichten binnen. Meer dan irritant.

  Krijgen we, nu we jullie zo veel info hebben gegeven , nog een respons van jullie hoe jullie er als redactie van Wordfeud in staat en wat jullie hieraan willen gaan doen?

  Ik heb niet mijn eigen email adres isgevuld omdat ik door wordfeud spelen te bang voor ben geworden. Mijn privacy is een kostbaar goed.

 • bukenoter zegt:

  @ maatje
  als je op de menu knop drukt kun je finished games verwijderen

 • Ruud zegt:

  Ook bij mij wordt er gelijk geresignd en net heb ik er 1 die in zijn bloodje op de foto staat. Lekker is dat terwijl er ook kinderen dit spel spelen. Zijn naam is dean2910

 • Ruud zegt:

  Heb de naaktfoto door gegeven aan Wordfeud.com en deze heeft de foto verwijderd.
  Als je ook van die gekke dingen mee maakt kan je dit door geven aan support@Wordfeud.com
  Hieronder de bevestiging van Wordfeud.com:

  Hi,

  Thank you for letting us know about this behavior.
  The offending picture has been removed and the user lost his picture privileges.

  We plan to add a block / report user feature in a future version of Wordfeud.

  In the meantime, if you’d like to report a user, please send us an email with your username, the offending user’s username and a short description of the problem.

  Best regards,
  Odin Borg Nordgård
  Wordfeud.com

 • Philip zegt:

  Ik heb dan geluk gehad. Speel met iemand met een meisjesnaam. We hebben al misschien vijftien keer gespeeld. Het is gezellig. Ik weet niet waar ze woont, hoe oud ze is, waar ze vandaan komt. Ik vraag wel of ze lekker heeft geslapen en meld mijn spierblessure aan haar. Gewoon gezellig zonder dat je je hoeft te verantwoorden voor wat dan ook

  • Co zegt:

   Dat is ook mijn ervaring. Je moet gewoon kunnen kletsen via de chat alsof je beiden achter een scrabblebord zit.
   Een beetje ‘teasen’ over en weer kan best leuk zijn, maar houd het fatsoenlijk. En als er een duidelijke beginner aan de andere kant zit, kap het niet af, maar help en geef tips. Winnen is leuk, maar dan wel van een gelijkwaardige tegenstander.

 • Philip zegt:

  Ik heb dan geluk gehad. Speel met iemand met een meisjesnaam. We hebben al misschien vijftien keer gespeeld. Het is gezellig. Ik weet niet waar ze woont, hoe oud ze is etc. ik vraag wel of ze lekker heeft geslapen en meld mijn dspierblessure aan haar.gewoon gezellig zonder dat je je hoeft te verantwoorden voor wat dan ook.

 • Gerda zegt:

  Sinds een week of twee word feud ik ook en vind het erg leuk. Doordat ik dan niet wil wachten en meteen door spelen als ik savonds een uurtje zit,nodig ik dus ook vreemde uit. En ja hoor een paar maal gebeurd dater dan zo eentje tussen zit die meteen je leefijd vraagt of vraagt of ik geil ben, zin hebt enz. Ik moet dan lachen want ze geloven niet aan mijn foto te zien dat ik geen 24 ben maar 54. Nee ik geef er niet om, ben er ook niet bang van, vind het heel zielig als je zo aan seks moet komen of bedelen. Ik maak dan ook verder geen praatje ofzo, hooguit dat we een spelletje aan het doen zijn en dat als ze iets anders willen dat niet op Word Feut moeten zoeken.
  Nee last heb ik er niet van.. vind het hooguit komisch. Dat is het voordeel als je ouder bent denk ik..en wat meer kan relativeren..

 • Jaap zegt:

  Echt zwaar irritant die mannen die meteen resignen als ze zien dat je geen vrouw bent. Waardeloos! Zou fijn zijn als ze geblokkeerd kunnen worden, dit gaat echt nergens over, minimaal 1 op de 2 resigned meteen en het is obvious waarom.

 • Case 40792 zegt:

  Hi,

  We do plan to add a block / report user feature in a future version of Wordfeud.

  In the meantime, if you’d like to report a user,
  please send us an email with in the subjectline “Case 40792”
  In the body your username,
  the offending user’s username and a short description of the problem.
  If possible with the offending text

  Best regards,
  Suport@Wordfeud.com

  Dutch:

  Hallo,

  Het plan is om een gebruiker blokeer / reporteer mogelijkheid in de toekomstige versies van Wordfeud te instaleren.

  In de tussentijd, wanneer je een gebruiker zou willen rapporteren,
  zend ons alstublieft een email, met in de onderwerpregel “Case 40792”
  In het bericht uw gebruikersnaam,
  de beledigende gebruiker zijn gebruikersnaam en een korte omschrijving van het probleem.
  Als mogelijk de beledigende tekst

  Best regards,
  Suport@Wordfeud.com

 • Mieke zegt:

  snap jullie niet, waarom blijf je de chat openen, links laten liggen en na 72 uur verwijderen of toch nieuwsgierig ?
  en waarom zie ik foto’s van alleen vrouwen,vaak met weinig kleding, dus laat ons stil houden over mannen.
  ik wordfeut al n hele tijd, weinig of geen last van gehad.
  dus mensen speel gezellig het spelletje en geniet ervan, als niemand reageert,zal het snel afgelopen zijn.

 • Gerda zegt:

  Is dat echt zo Jaap? Ik kan het me gewoon niet voorstellen, juist omdat je een tegenspeler zoekt maakt het toch niet uit of het een man of vrouw is? Je zou haast je naamk veranderen.. dat zou pas een gemeen spelletje zijn. Maar ze vragen er dan zelf om. Al blijf ik het heel erg vreemd vinden dat er mannen zijn die wat anders zoeken. Een leuk kontact is mee genomen, maar het blijft om het spelletje gaan. Of dat nu met een manm of vrouw is moet niet uit maken, vind ik.

 • jean zegt:

  Heb dit ook vaker gehad. Stellen vragen over bijv. woonplaats en leeftijd die niet relevant zijn voor het spelen van het spel.
  Spelen niet, maar stellen alleen maar vragen. Ik heb ook spelers ontmoet met van die rare afbeeldingen zoals een penis als foto. Ook met dat soort mensen speel ik niet.

 • Ramona zegt:

  Aan mijn username kan je niet meer zien of ik een man of vrouw ben en ik heb ook niet de mooiste foto van mezelf met een sexy blik maar gewoon een tekenfilmfiguur.. Nergens last van!

 • anja zegt:

  Veel reacties hierboven gelezen…… Mijn ervaring is dat er misschien wel net zoveel vrouwen als mannen op staan voor sekscontacten. IK ben 54 en krijg regelmatig mannen van 23 tot 35 schat ik, die me thuis wel even willen komen verwennen. Er wordt geen woord gelegd, maar de chat staat meteen roodgloeiend. . …Ik hoop hier niemand voor het hoofd te stoten, maar het is meteen “hee schat ben je geil”, hitsig of wat dan ook. OF zodra je je woordje hebt gelegd en HIJ aan de beurt is wordt het anonieme plaatje veranderd. Ik heb al meerdere fotootjes van naakte kruizen (al dan niet in jubelstand) voorbij zien komen.
  Naakte vrouwen heb ik niet gezien nog, maar wel “aangeklede” foto’s in uitdagende standjes. Die resignen ook meteen als ze zien dat je een vrouw bent.
  Ik denk dat het niet eenvoudig is mensen permanent te blocken. . Ik denk dat bij via WIFI spelen het IP adres telkens wisselt en nieuwe mail adressen hebben die gasten ook zo maar aangemaakt.
  Misschien zou idd de resign functie ten altijd open moeten staan of je nu wel of niet aan de beurt bent. Sommige gasten blijven aandringen, heel vervelend. Maar een rotopmerking terug geven doet hen meestal acuut resignen. Alleen jammer dat ik me daartoe moet verlagen……..
  Daarnaast is het me ook overkomen dat bij random zoeken één van de viespeuken weer in beeld kwam. Voor het zelfde geld denkt die vent dat je hem via zijn naam toch weer hebt opgeroepen !!!
  Zolang er geen oplossing voor is: je niet ergeren en doorspelen met de mensen die er wel voor de woordjes op staan.

 • roos zegt:

  dfgroenenboom is naar mijn mening ook een sexueel gefrustreerd persoon. Hij stelde zich eerst voor, en vroeg daarna naar mijn cupmaat. Toen ik daar een ontwijkend antwoord op gaf, vroeg hij of ik een geschoren kutje had. Daarna was ik het zat, en heb ik hem verteld wat ik van zijn walgelijke gedrag vond, en op resign geklikt.

  Hij is wel bereid om verder te spelen, maar om zijn kunde hoef je dat niet te doen, die is zeer mager.

 • steveke zegt:

  onlangs had ik als man een dame aan de andere kant van het spel , zij begon ook inneens sex getinte vragen te stellen . vanaf ik zei dat ik daar geen interesse in had is ze direct gestopt , dus zie, het zijn niet alleen mannen die vieze praatjes voeren .ik denk dat je het spijtig genoeg altijd wel gaat hebben , gewoon spelen en de chat gebruiken om tegenstander te feliciteren .veel suc6 allemaal met dit toch wel zeer leuk spel

 • patricia zegt:

  ik heb 1 speler die gezellig op de chat was en leuk was om te spelen.
  dus eigenlijk gewoon gezellig en spelgericht. totdat diegene mij leuker vond…..let op!!!
  Wordfeud is niet beveiligd!!
  via mijn gebruikersnaam is diegene aan mijn emailadres gekomen.
  via mijn emailadres mij gevonden op marktplaats.
  via marktplaats aan mijn website gekomen van mijn eigen bedrijf.

  Voila….nu heb ik een stalker aan huis.
  politie ingeschakeld, is nu opgepakt voor stalking en zit drie dagen vast….

  Diegene is een VROUW!!!!

  Gebruikersnamen die ze gebruikt:
  Layka’s
  Ijskast 1974
  Ijskastje 1974

 • patricia zegt:

  ik heb 1 speler die gezellig op de chat was en leuk om mee te spelen.
  dus eigenlijk gewoon gezellig een praatje en spelgericht competitie. totdat diegene mij blijkbaar leuk begon te vinden………let op!!!!
  wordfeud is niet beveiligd!!!!
  via mijn gebruikersnaam is diegene aan mijn emailadres gekomen.
  via mijn emailadres mij gevonden op marktplaats.
  via markplaats aan mijn website gekomen van mijn eigen bedrijf.

  VOILA….nu heb een stalker aan huis.
  politie ingeschakeld, is nu opgepakt en zit drie dagen vast…

  Iedereen hier heeft het over mannen…Dit was een VROUW!!!!

  Gebruikersnamen die ze al heeft gebruikt:
  Layka’s
  ijskast1974
  ijskastje1974

 • patricia zegt:

  ik heb 1 speler die gezellig op de chat was en leuk om mee te spelen.
  dus eigenlijk gewoon gezellig een praatje en spelgericht competitie. totdat diegene mij blijkbaar leuk begon te vinden…..let op!!!
  wordfeud is niet beveiligd!!!!
  via mijn gebruikersnaam is diegene aan mijn emailadres gekomen(is me nog steeds een raadsel hoe dat kan).
  via mijn emailadres mij gevonden op marktplaats.
  via marktplaats mijn website gevonden van mijn eigen bedrijf.

  VOILA…..een stalker aan huis!!!!
  politie ingeschakeld en zit nu drie dagen vast…
  iedereen heeft het hier over foute mannen…..dit was een VROUW!!!

  gebruikersnamen die ze sowiezo gebruikt:
  Layka’s
  Ijskast1974
  Ijskastje1974

 • Beer57 zegt:

  Ik ken ook het probleem maar van de andere kant als ik een naam krijg die mij niet aanstaat zoals hiervoor ook genoemd met “horny”er in of van dat soort zake…..nou dan resign ik dus ook wanneer ik daar de kans nog voor krijg….en heb je wel een leuke partner vraag dan of hij of zij in je favo.. lijst mag….kun je hem of haar een andere keer weer vragen…
  toch?

 • Esther zegt:

  Ja regelmatig last van, zeker als je ’s avonds laat speelt. Ik heb een standaard tekst klaar staan, waarin ik mezelf als superlelijk, superzwaar, en zwaar gestoord profileer waardoor ze zèlf resignen. Let op bartjeuh83 en thaidavid.

 • Mootje30 zegt:

  Ik zou zeggen haal de chat functie eraf,
  dan kun je lekker gezellig een spelletje spelen
  zonder al dat gezeik

 • Aniya99 zegt:

  Ik heb het gelukkig nog niet heel veel mee gemaakt dat er van die mannen zijn maar meestal nodig ik iemand overdag uit. Wel dat ze zonder een woord te leggen resignen of deze 72 uur open laten staan. WF moet ons toch echt de keus geven om te kunnen resignen na al deze berichten?

  Als er iemand zin heeft in een spelletje WF nodig me dan uit, ben een beetje verslaafd geworden…

 • Cindy zegt:

  Het is echt niet meer normaal, dat er werkelijk mannen zijn die een foto van hun geslachtsdeel als profielfoto hebben. Ik dacht dat ik het niet goed zag. Dit moet echt stoppen. zijn naam is 013tilburg013. niet mee spelen dus. Die mannen denken er echt niet bij na dat dit het einde van Wordfeud kan zijn, doordat er een heleboel mensen hierdoor niet meer zullen spelen.

  Denk eens aan de kinderen, die zich rotschrikken.

  • Christophe zegt:

   @Cindy: Geslachtsdelen als profiel kan uiteraard niet maar wees gerust zo snel verschieten kinderen niet hoor. Mijn dochter van 7 heeft ook al zulke zaken gezien als ze op de ipad speelde en ze lacht er gewoon mee en gaat verder. Voor hen is het nog niets sexueel maar enkel een lichaamsdeel. Gelukkig maar zou ik zeggen.

 • Mandy zegt:

  Ik werd er op een gegeven moment zoooo moe van dat ik er een status bericht op mijn Facebook van gemaakt heb!! Toen vertelde iemand me over deze site!! Wat een trieste figuren zeg!! Voor zulke “mannen” hebben ze hoeren of de tbs-kliniek uitgevonden!!! 1 durfde zelfs te zeggen dat ik t door m’n foto o me af riep! Heb alleen een foto van m’n gezicht?!?!

  Houtje3 en 028 Johan (nu 28 Johan) waren t ergst!!

 • Nita zegt:

  Nog iemand die niks legt, pinokkio19.

 • mus zegt:

  ik heb mijn vrouw bijna verloren dor die stomme spel

 • mus zegt:

  ik heb mijn vrouw bijna verloren dor die stomme spel
  mannen die anders willen dan spel

 • francis zegt:

  ik heb net een anonieme tegenspeler gekregen van wordfeud… Deze man heeft gewoon een foto van zijn piemel als foto staan… Is er nou niemand die hierop let!!!!!! Schandalig!!!!!!

 • Chief zegt:

  Hallo,

  Ik ben een man die dacht een leuk potje scrabble te kunnen spelen. Zocht een random speler, en zag ik na enkele ogenblikken al de eerste persoon de resign knop gebruiken. Geen idee waarom, maar ze was weg zonder een woord te leggen.

  Ik heb geen foto bij mijn profiel staan. En dat is in mijn ogen ook totaal overbodig om wordfreud te kunnen spelen. Chat is voor mij ook een no-go. Ik bedoel, wanneer ik met iemand wil communiceren, dat doe ik dat wel face-to-face. Niet met totaal vreemde via een chat (programma).

  Ik zou het dus waarderen als de chat functie eenvoudig uitgezet kan worden, of geblokkeerd in de router. Nu kan dat niet want alles loopt via dezelfde server.

  • Christophe zegt:

   @Chief: Ik zou dan liever een optie zien die je zelf laat beslissen of je het aan of uit zet want ik chat soms ook met mijn tegenspelers. Als ze een zeer goede zet gedaan hebben ofzo feliciteer ik ze of als het een goede partij was vraag ik om een revenge enzo. Dus ik denk dat het soms wel leuk is maar je moet het wel kunnen afzetten.

 • LizzyLizzz zegt:

  Hoi! Ik heb de laatste tijd ook de één na de ander. Echt niet leuk meer. Hoe oud ben je, waar woon je? En als je er niet op ingaat resignen ze of blijven 72 uur in je lijst staan. Echt irritant. Zou inderdaad fijn zijn als je ook kunt resignen als je niet aan de beurt bent.

 • angelique zegt:

  Ik heb zelfs al eens iemand gehad die zich zelf “bef koning ” noemt. Die heb ik maar gelijk geresigned…. die was duidelijk met heel iets anders bezig dan een spelletje wordfeud….

 • Danny zegt:

  Nou ik speel het spel vaak, maar er zijn ook veel vrouwen die gewoon meer willen als wordfeud spelen.
  Chat functie eraf en het probleem is opgelost. Maar dat doet wordfeud nooit. Want dan haken er veel af.
  En komen er wienig nieuwe mensen bij. Tip, speel met bekende

 • Danny zegt:

  Dames let op mr stiff!?! Staat overdag met een leuke foto, ‘s,avonds met zijn geslachtsdeel erop.
  Iemand die gewoon een leuk spelletje wil doen. Ik ben Danny75!!

 • GebrokenMan zegt:

  Beste mensen. Ik heb mijn vrouw betrapt op chatten met 58 mannen, en dan bedoel ik sex chats. Ik heb haar erop aangesproken, maar ze ging gewoon door. Toen ik wordfeud blokkeerde, ging ze gewoon via facebook messages verder. Toen ik ook facebook blokkeerde, ging ze gewoon verder via Kik.

  We dachten dat onze relatie goed was, maar dat was overduidelijk niet zo. Zijn hard aan het werk om dit achter ons te laten, maar nu wil ze weer wordfeud en facebook kunnen gebruiken, maar ik vertrouw haar niet. Hoe kan ik ook nadat ze op mijn verjaardag, en dat van onze zoon, gewoon zat te sex chatten. Dit terwijl we op twee meter van elkaar zaten.

  Mijn conclusie mag wel duidelijk zijn, maar het feit dat wordfeud niets doet om chat, en andere zaken voor kinderen te blokkeren, heeft mij besloten om het hogerop te zoeken. Dit omdat ik echt niet de enige ben die dit is overkomen. En ja, het is het aanbod van vuilspuiers die dit mogelijk heeft gemaakt.

  En bedankt he Wordfeud team!

  • Christophe zegt:

   @Gebrokenman: Sorry dat te horen maar ligt het probleem dan niet eerder bij je vrouw dan bij Wordfeud?

  • De Sukkel zegt:

   Wees gewaarschuwd, voor mij is het te laat!

  • Happy Feuder zegt:

   Beste GebrokenMan,
   In plaats van jouw probleem bij Wordfeud neer te leggen zou je misschien eens naar je eigen relatie kunnem kijken? Je vrouw heeft overduidelijk aandacht van andere mannen nodig. Misschien een aandachtspuntje? Vraag me overigens af hoe jullie onderlinge verstandhouding is als jij programma’s als Wordfeud en Facebook gaat blokkeren voor je eigen vrouw..
   Sterkte ermee..

 • best leuk zegt:

  Ik heb er ook nog 1, hij woont in enschede, werkt bij een bedrijf dat gietvloeren maakt ofzo, heeft als hobby vissen, is getrouwd met mandy, en die is zwanger of net bevallen, die lul heeft 21 april met mijn vrouw afgesproken in een hotel in lunteren, terwijl hij tegen zijn vrouw heeft verteld dat hij ging nachtvissen, allen is die prutser impotent, en was hij zijn pillen vergeten. Hij speelt als henk007***

 • ricil zegt:

  Ik heb hele leuke wordfeudervaringen, maar zo af en toe een man ertussen die iets anders wil. Is het misschien een optie om zo iemand voor altijd te blokkeren?

 • bedrogen vrouw zegt:

  Mijn vriend zit ook achter dames aan op wordfeud. Hij speelt onder de naam peppikoko.
  Hij probeert door middel van vleierij en te zeggen dat hij single afspraakjes te maken door het gehele land met voorkeur voor hotels.
  Ga m dumpen want wordt er doodziek van.

 • BL zegt:

  De laatste twee reacties van de heren met de ontrouwe vrouwen:
  Dadt lijkt me niet de schuld van wordfeud, maar dat had op iedere manier kunnen gebeuren. En vlak je vrouw ook niet uit…

 • Linda zegt:

  Zelf speel ik alleen met bekenden en daar heb ik het soms druk genoeg mee. Mijn vriend echter heeft wel te maken met erotisch getinte opmerkingen van een dame. Het boeit me niet, maar vreemd vind ik de combi wel! WF is voor sommigen een verkapt datingpodium? Ik had het er nooit achter gezocht! Zelf heb ik als foto een kunstwerkje en kun je hooguit aan mijn username opmaken dat ik een vrouw ben, maar ik ben nog maar door 1 persoon random gekozen die nooit chat en maar woordjes maakt van 8 punten tot hooguit 14. Doordat ik speel met bekenden, ben ik wel erg blij met de chatfunctie. Heeft me veel lol bezorgd tussen het spelen door en die combi ervaar ik als heel positief. Als ik bovenstaande echter zo heb gelezen, denk ik: chat uit of aan zou erg welkom zijn.

 • marie zegt:

  Als er nou zoveel reacties zijn, waarom DOET WORDFEUD NIETS. Je moet ten alle tijden kunnen resignen of bep. trieste types kunnen blokkeren. Ook ik heb regelmatig te maken gehad met mannen, die bep. opmerkingen maken. Het is ze duidelijk niet om het spel te doen.Het zou fijn zijn als de spelleiding echt maatregelen nemen.

 • PCM zegt:

  Ik maakte via support@wordfeud.com melding dat ene BETONPAAL26 met een ongepaste foto (lul) op WF stond en wat schetst mijn verbazing dat mijn foto werd verwijderd.

  Wat een beleid houdt men er op na! Denk dat Ruzzle toch een leuker spel aan het woorden is.

 • Christophe zegt:

  Hoi,

  Ik als man erger me vooral aan de spelers die maar 1 a 2 woorden zetten per dag. Zo duurd een spel wel heel erg lang.

  Ik ben nog niet lang bezig met Wordfeud en zou het wel leuk vinden om mensen te vinden die dit spel met me willen spelen. Leeftijd en geslacht speelt geen rol.

  Ikzelf ben een Man van 37, ben getrouwd en heb 2 kindjes.
  Je hoeft dus zeker niet bang te zijn dat ik avances ga maken ;-)
  Ik speel vooral ’s avonds na het werk (20u-24u) en in het weekend.
  Waar ik naar op zoek ben zijn vooral spelers die het spel uitspelen en die geen uren nemen per zet.
  Als je dus zin hebt mag je me gerust eens uitnodigen en als ik beschikbaar ben zal ik zeker een spelletje spelen.
  Ik speel normaal onder de naam: MysticFist of BE-MysticFist
  (Afhankelijk welk toestel ik gebruik)

  PS: Zoek aub geen rare betekenis achter de naam zoals sommigen al deden. Ik gebruik die naam al jaren in MMORPG games en het duidt op een Mysterieuze vuistslag.

 • De Sukkel zegt:

  Mijn vrouw ging ook wordfeud spelen. Al gauw niet meer met vriendinnen, maar met random spelers tot half 3 s’nachts, wel 25 stuks tegelijkertijd. En natuurlijk chatten.
  Ze wilde ineens scheiden. Blijkt dat ze al vreemd ging met mannelijke wordfeud spelers en ze leeft nog steeds op roze wolken.
  Huwelijk kapot. Kinderen de dupe. En wat als ze van die roze wolk afdondert?
  Lekker scoren voor die mannen, die zelf misschien ook getrouwd zijn.

  Mijn leven is kapot. Heb wordfeud meteen verwijderd van mijn smartphone.

  • Desub zegt:

   Verder alles goed met je ?.

  • CD zegt:

   Hier nog zo’n “sukkel”, mijn vrouw had ook een smartphone gekregen een jaar geleden. Ook aan de Wordfeud, maar later ging ze ook op Kik messenger. Tja en ik ben er ook achter gekomen dat ze ging cybersexen, sexchatten etc. Ze is nooit fysiek vreemd geweest, maar 1 van die kerels woont een dorp verder, dus helemaal zeker weet ik het niet. Het vertrouwen is nu wel weg inderdaad. Ze Wordfeud nog steeds maar zegt niet meer te sexchatten. Ik weet het niet maar ik heb inmiddels wel afstand genomen, uit zelfbescherming.
   Sukkel, de tip die ik jou kan geven is: het ligt niet aan jou, praat jezelf niet naar beneden, misschien verveelt ze zich of wil ze makkelijke aandacht, nou dan ben je op Wordfeud aan het juiste adres.

 • iemand zegt:

  Hoi ik ben 11 jaar en voor het laatst schrok ik me rot!
  Voor het laatst klikte ik op random opponent en schrok me dood,
  Die man heet: “vierjuli” hij had een foto van zijn jeweetwel…
  En ik schrok me dood,
  ik schreef naar hem:
  “Wil je alsjeblieft een andere foto doen, ik kreeg bijna een hartverzakking man.”
  En toen zij hij: “is het echt zo erggg?!”
  Ik zei: “jaaaahh!”
  En toen heeft hij zijn foto veranderd, en af en toe check ik op hij die nieuwe foto nog heeft, maar hij doet nooit meer die foto!

 • Marcia zegt:

  Hier een lijst maken van verkeerde wordfeuders een optie?

 • Jeanet09 zegt:

  Ik kan een vriend niet meer op zn gebruikersnaam terugkrijgen. Hij heeft de naam niet veranderd en mij kan hij ook niet meer terugkrijgen.
  Wat te doen?

 • joella zegt:

  dames let op voor jaX_!!

  hij heeft een leuke profielfoto en begint héél onschuldig met wat grappige opmerkingen. Maar als je een 2e spel met hem speelt wordt het van kwaad tot erger. en de Geile taal die hij gebruikt, laat niets aan verbeelding over.
  Dus Resign gelijk de
  ze viespeuk.

 • Een vrouw zegt:

  Wat een gemiauw….sorry, maar als je man of vrouw vreemdgaat, maakt dat niet uit of dat door WF komt. Misschien een tekortkoming, uitgekeken op elkaar en als het nu niet was gebeurt dan had het later met de “buurman” of een “goede vriend” geweest. Als je zoveel tijd hebt om uren dat soort spelletjes te spelen, heb je waarschijnlijk teveel tijd over in een dag. En dat ’s nachts laat…..had hem/haar eens mee naar bed genomen, dan hadden ze het niet ergens anders te halen.
  Het is kwalijk hoeveel personen uit zijn op een ander soort contact, maar…….verbazingwekkend hoeveel vrouwen ook een foto gebruiken die ook op een bepaalde manier getint is. Er zou een screening moeten zijn, ben ik totaal mee eens, maar je zou natuurlijk ook met gewoon alleen je vrienden kunnen spelen.

  Tip. Vraag zo’n persoon of een een tijd en datum kan worden afgesproken, geheid dat daar op in wordt gegaan en als dat is gechat, meldt dat je man/vriend even langs komt voor een “goed gesprek” verbazend snel is de desbetreffende persoon weg. Zeg het ook tegen je partner voordat er vreemde reacties komen.

 • Saskia zegt:

  Nog een pathetische SUKKEL genaamd : milfhunter…..

 • S zegt:

  Ik benminderjarig en heb hetzelfde meegemaakt, wat een kloozaak!! Na fotos ging hij me dwingen tot een filmpje en als ik dat niet zou doen zou hij ze op internet setten met mijn naam! Gelukkig heb ik op tijd er iemand bijgehaald. Stelletje levensverziekers.

 • Willem van Altena zegt:

  Mijn 75 jaar oude moeder krijgt ook perverts achter zich aan. Haar profielplaatje is een bloemstukje maar dat windt sommige mannen kennelijk erg op. Twee keer is het haar overkomen dat mannen hun profielplaatje ineens vervingen voor een plaatje van hun jeweeetwel! Dat los van de puberale toespelingen. Het is echt absurd en ik vind dat zulke trieste geilaards meteen levenslang geblokt moeten worden, slettebakken doen ze maar elders.

 • Ik ben 81 jaar en wanneer ik iemand op uw site iemand die met mij wordfeud wil spelen, zij net haast altijd mannen. Ik sta op oma Bussum . Velen haken af, maar heel veel hebben vieze opmerkingen . Ik stop dan gelijk , maar heel vervelendvind ik het dat het 72 uur op mijn iPad blijft staan. Waarom kan dat niet verwijderd worden, ik schaam me voor mijnkleinkinderen! Dank u wel.

 • Ainmo zegt:

  Hallo beste mensen.
  Ik heb ook nog een naam voor jullie.
  Hij speelt onder de naam RAM39
  Het is ene Ramon uit Bussum, Ass. filiaalmanager bij een supermarkt en heeft al 14 jaar een vriendin zegt hij.
  Deze man houdt er ook van om geile gesprekjes aan te gaan.
  Blokkeer hem gelijk.

  Ainmo

 • LizzY zegt:

  Hier nog een naam VB…
  Komt ontzettend aardig en betrouwbaar over, maar pas op!!!!!!
  Meer wil ik er niet over kwijt….

 • Anoniem-iemand zegt:

  Mijn vader nog geen uur geleden benaderd door een speler, mijn vader maakte het woord Rag. Toen mijn vader dit woord gelegd had, wist de persoon tegen over hem gelijk over het geslachtsdeel te beginnen.. Ik vond het zelf al een beetje eng worden. Wie diegene zijn naam wilt weten, om er voor uit te kijken. Moet maar even reageren ;) heb het beste met jullie voor.. Zelf ben ik pas 14

 • Wanneer sommige mannen oma Bussum zien staan , hoor ik dikwijls niets meer en moet ik 3 dagen tegen zo n gezicht aankijken. Ook al meerdere malen smerige teksten . Waarom kan men die niet gelijk onzichtbaar maken? Het spel vind ik heel erg leuk en zo’n geweldige afleiding.
  P

 • Jessica zegt:

  Vanochtend ook zo’n fijne speler gestuurd gekregen : spermanot… Met een foto van je weet wel. Zielig hoor, dat soort figuren. Toch ook heel leuke contacten overgehouden aan random. Mensen met wie ik geregeld een spel WF kan spelen.

 • Skular zegt:

  Jep, WF blijkt een broedplaats van fetisjisten, sm’ers, net-niet-pedofiele 50’ers en andere onplezierige personen.

  • Richard zegt:

   Dat is het ook op wf omdat er totaal geen controle is op chats dus kunnen hier rustig hun gang gaan. Daar moet gewoon iets aangedaan worden, iets van een account blok of iets dergelijks.

 • Lisa Kooijman zegt:

  Hier heb ik nog een smerige pedo: jove01

 • feudertje zegt:

  appletaartje, safre1012 en nog en hele hoop anderen die ik heb verwijderd voordat ik wist dat deze website bestond… Ik ben zo klaar met die gasten!!

 • Het moet toch simpel zijn om personen met smerige praatjes weg te kunnen wissen, zodat je er geen 72 uur tegen aan moet kijken,

 • Choco265 zegt:

  Po.sje vraagt meteen of je zin hebt in sex. En dan staat er ook nog een foto op waar je gedurende 72 uur tegenaan moet kijken. Lijkt helemaal nergens op. Ik heb netjes gevraagd of ze aub een woordje wilde neerleggen dan kon ik haar eraf gooien maar tot nu toe nog geen resultaat.

 • Hein zegt:

  Ik word lastig gevallen door ene Deatzer. Heeft iemand ervaring met deze eikel.

 • ..danny... zegt:

  Ik speel gewoon voor de lol kom maar op als je een leuk spelletje wil spelen

 • mylady zegt:

  ik word beledigd door ene **atilla**, omdat ik niet op zijn avances wil ingaan. dag en nacht stuurt hij wel ieder uur een grof woord of begint te vuilbekken tegen mij. shit dat ik dit 72 uur moet volhouden.

 • Boengtranga zegt:

  Help ik word lastig gevallen door ene Hebihotjes. Is een man van 45 die stuurt me de hele tijd berichtjes en uitnodigingen!

  • Die kerel moet kapot vieze sukkel zegt:

   Jaa mij ook. Wat een vieze …..! Iemand enig idee hoe je achter iemands telefoon nummer of beter adres kan kopen op wf??

 • Ikspeelookweleens zegt:

  Bah, net een valspeler betrapt.
  Speelde de idiootste combinaties, en allemaal dikke punten.
  Ik speel er in goed vertrouwen al meer dan twee weken mee.
  Maar alle potjes werden gewonnen door betrokkene.
  Dat je een keer verliest kan gebeuren, maar dit begon gewoon op te vallen.
  Ik speel anders ook wel met zeer sterke spelers en zo nu en dan win ik wel eens, maar dat niet met schrikbarende punten.
  Je kan immers niet altijd winnen.
  Maar deze speler kon je niet tegen spelen en verliezen met meer dan 100 punten was meer regel dan uitzondering.
  Maar als enige uitzondering speel ik nu op gelijke niveau……
  Bah dat mensen dat nu zo leuk vinden………….

  Met de overige tegenspelers speel ik in iedergeval wel fair.
  Dus westerlee, jcleas en jeanet niets aan de hand makkers.

  Betrokken speler gaat schuil onder de naam scorpientje,
  mocht hij/zij stiekem toch zonder gereedschap spelen dan kan deze zich wel aanmelden voor een kampioenschap, maar tot zover heb ik gerede twijvels.

 • Marcia zegt:

  Specieman en rick1984 27 ook fout

 • Damian zegt:

  WF wordt een vreemd spelletje waar mannen niet met elkaar willen spelen maar vrouwen ook niet tegen mannen. Ik speel veelal met vaste personen maar speel ook wel random. Meeste mannen haken bij random af als het hun beurt is. Op zich al irritant omdat het mij om het spel gaat. Aan de andere kant haken vrouwen ook af als ze mijn foto zien. Ik heb al eens gehoord van vrouwen dat ze niet met mannen willen spelen, wat ik begrijp. Mij is het om het even er is uiteindelijk altijd wel iemand ie speelt. En als het toch om het spel gaat. Gisteren mijn persoonlijke score van 145 verbeterd naar 166 op een normaal bord. WooHoo!

 • Marcia zegt:

  ReLuDa4E en *fijne kerst*

 • Richard zegt:

  Ik ben zelf een man en heb dat probleem dus met veel vrouwen, ik resign en ben ik klaar. Maar wat mij het meest stoort van dit soort mensen die niet voor het spel komen is, dat iedereen mij zomaar als vriend kan toevoegen zonder dat ik daar zeggenschap over heb, dus elke smeerpijp kan mij zomaar adden. Het lijkt mij ook een heel strak plan als het mogelijk is om personen te kunnen blokken zodat niet alleen smeerpijpen, maar ook mensen die beledigend zijn niet meer bij je in de buurt kunnen komen. En als speler zijnde kunnen resignen zou ook niet misplaatst zijn om met dit soort mensen meteen te kunnen afrekenen. Wat ik hier al heb gelezen is ook dat mannen die ik tref in opponend zoeken meteen resignen en willen dus alleen om het zomaar even te zeggen, geilen op vrouwen.

 • Richard zegt:

  Ik heb een mail naar support@wordfeud.com. gestuurd en miss is het slim om je klachten daar neer te leggen dan alleen hier en kan er miss iets aan gedaan worden. Ik zal hier laten zien wat ik geschreven heb en zal miss wel wat taalfoutjes inzitten maar begrijpen zullen ze het.

  Hello Wordfeud community,

  There will be the last time in the Netherlands more and more men and women on Wordfeud who harass other people for sex chat, but also people with racist statements. The problem is that these people can add me as a friend without that I had made ​​a decision to take him or her to accept. The acts that these people perform in the Netherlands chat against innocent people is against the criminal law, and I think the same thing in more countries.

  If you can’t do nothing against these people, PLEASE give the app Wordfeud a few new options to make wordfeud a lot less attractive for these people because they are not on wordfeud for the game, and it would be more fun for innocent people.

  1. One that will give added person the option to accept or reject.
  2. Option to resign if it’s not your turn, otherwise you will be terrorized for 72 hours and after 72 hours you get lots of attacks
  for invites if option 1 is not applicable.
  3. Option to block so you will not be bothered by this kind of people.
  4. Let Wordfeud not allow you to make a name change, because that’s what these people do often and are no longer recognizable.

  • Richard zegt:

   Ik heb een reactie gehad van wordfeud op mijn mail en godzijdank komen er twee functies bij die ons allen aan zullen spreken zoals een spelen blokkeren en een knop waar je de een speler aan kan geven doormiddel van een reportfuntie. Helaas komt de functie niet om te kunnen resignen als je niet aan de beurt bent, maar de duur van 72 uur zal wel verkort worden. Je kan op dit moment als je last hebt van dit soort personen nu ook een melding maken door een mail te sturen naar support@wordfeud.com met de vermelding van je eigen gebruikersnaam op wordfeud en de naam van de speler waar je last van ondervind plus de reden waarom je hem of haar aangeeft, het moet wel in het engels. Dus maak er gebruik van de link zolang de report en block functie nog niet aanwezig is om oversexte maniakken aan te geven. Hieronder de mail die ik ontvangen heb :-)

   Hi,

   We do plan to add shorter time limits and the ability to resign from games during opponents turn to Wordfeud. We cannot provide an ETA at this point, but it’s a highly prioritized feature as it’s a very common request.

   We do plan to add a block / report user feature in a future version of Wordfeud.

   In the meantime, if you’d like to report a user, please send us an email with your username, the offending user’s username and a short description of the problem.

   Best regards,
   Odin Borg Nordgård
   Wordfeud.com

   • Richard zegt:

    Even een correctie over resign game, ik schreef dat het niet mogelijk is in de toekomst maar dat komt er juist wel.
    We wachten met smart af :-)

 • T zegt:

  Sinds n aantal weken speel ik dit spel met vrienden/familie, maar die vinden het maar niks en moet ik dagen wachten voor er verder gespeeld kan worden. Via FB mn gebruikersnaam neer gezet en errug stom…met foto.
  Wat ik dan merk is dat er alleen mannen reageren en dan een heel ander spel willen spelen en versch.toenaderingspogingen doen.
  Gelukkig heb ik met 1 iemand ook gewoon n gezellige babbel en met 1 klikt het gewoon onwijs goed. Tuurlijk..altijd uitkijken, maar mannen met meteen aanzoeken zit ik niet op te wachten en ….. ik begrijp dat er ook dames genoeg zijn die dat doen of mannen onder een meisjesnaam.
  Erg jammer…k speel nu met mn vaste maatjes en dat gaat prima en super gezellig.
  Ik baal alleen dat ik mijn WFvriendenlijst niet kan wissen.
  Weet iemand of en hoe dat kan?

 • Ramboooooooo zegt:

  Je kunt je wf vrienden lijst wel aanpassen. Ga er naartoe en klik op edit er komen dan een soort verkeersbordjes voor de personen, zo kun je ze een voor een wissen.

 • Martin zegt:

  Hoi allemaal

  Ik ben en man die ook en hekel heeft aan mensen die na 1 woord gelijk weer stoppen.
  Maar wil iedereen de alle Beste Wensen voor 2013 toezeggen.

  Groetjes martin

 • Elizabeth zegt:

  Hoi, ja, ik ben sinds gisteren actief op Wordfeud ivm nieuwe telefoon, hoera, maar dit is precies waarom ik ben gaan googlen. Van de drie tegenstanders is er een in slaap gevallen, een was leuk, en een was heel opdringerig met seksueel getinte vragen (waar ik op zei, dit is prive, dat gaat je niets aan). Maar hoe kan je dit soort mensen blokkeren? En, als ik inlog met FB, kan die persoon dan direct ook na het afsluiten van een potje zien wat mijn FB adres is? Ivm posten van de uitkomsten van het spelletje? Dan wil ik graag tips hoe ik meer anoniem kan spelen.

 • PV zegt:

  Goede morgen,
  Ik kreeg iemand op Wordfeud met een zeer herkenbare penis als foto. Walgelijk vind ik dat. Vooral omdat ik dat niet kan wissen. Ik moet dus dagen wachten vooraleer deze foto verdwijnt.
  Ook mijn kleinkinderen gebruiken mijn iPad. Hoe kan ik hierop reageren en – nog belangrijker – ik wil deze gebruiker kunnen blokkeren.
  Ik heb speciaal de betalende versie gekocht omdat ik voorheen ook al iemand had die allerlei kwalijke berichten op de chat zette.
  Er lopen blijkbaar veel geschifte mensen rond.
  vriendelijke groeten
  PV

 • PV zegt:

  hottiexxx18 best niet accepteren, tenzij u een blote penis wilt zien.
  groetjes
  PV

 • desperate zegt:

  Ik zocht een random tegenstander. Na acceptatie vroeg hij direct of ik … was uit …. Verrast door dit onwaarschijnlijke toeval dat hij wist wie ik was heb ik dat beaamt, achteraf natuurlijk heel naïef maar op dat moment leek het onschuldig. Ondanks dat hij mij dus kent, kan ik me hem niet herinneren.
  Al snel veranderde de toon van het chat-gesprek en begon hij pornografische teksten te chatten. Ik heb het spel onmiddellijk beëindigd, verwijderd en mijn username veranderd. Wordfeud verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Helaas is dit geen oplossing. Hij blijft mij continue uitnodigingen sturen.
  Blijkbaar verwijderd hij het oude spelletje niet zodat ik in zijn lijst blijf staan.
  Het is niet mogelijk om bij het (opnieuw)installeren je username te veranderen voordat je inlogt. Hierdoor blijft hij op de hoogte van mijn username veranderingen. Ook vind ik het onbegrijpelijk dat ik hem niet kan blokkeren.
  Het feit dat ik blijkbaar alleen maar van hem afkom door WF definitief te verwijderen vind ik onbegrijpelijk.
  Door 1 persoon kan ik dus een spel wat ik met veel plezier met vrienden en andere gezellige tegenspelers niet meer spelen.

  is er misschien nog een andere oplossing om dit op te lossen?

  Zijn username is: Ed#1

  • Ilse Ca zegt:

   Hoi, ik heb hier ook zo ene die mij blijft uitnodigen. Heb je in de maand die er over is gegaan sinds je je berichtje plaatste een oplossing voor gevonden? Ze zouden die viezeriken toch moeten kunnen blokkeren?

 • Wout zegt:

  Wat een saaie sukkels hier!

 • Ad 013 zegt:

  Zou graag met normale mensen wordfeud willen spelen ad013

 • WF Speler zegt:

  Ter aanvulling van de lijst smerige of zielige personen met foto
  WF Fan

 • Anja zegt:

  Ik krijg regelmatig random spelers die er een foto van (hun?) penis in erectie bij hebben staan.
  Jaygroot is er ook zo een. Te zielig voor woorden.

 • TT zegt:

  Ik kom de meest gekke freaks tegen, ik ben net uitgemaakt voor hoer en bitch. Ze resignen als ze geen foto zien. Berichten met ‘geil?’ erin. Aan de lopende band.

 • TT zegt:

  Weet iemand dit?
  Ik krijg vaak een verzoek van iemand die ik niet ken. Dan vraag ik waar hij/zij mij van kent. Dan is het antwoord: ik vroeg een spel aan.
  In elk geval, heb ik geen spel gevraagd en ook geen normaal bord en ook geen engelse versie.
  Is dat een bug in het spel?

  • Isabel zegt:

   Ja klopt dat heb ik ook heel vaak, dat liegen ze, je kan nooit wanneer jij niet random speelt zomaar iemand binnen krijgen, die hebben jou de uitnodiging gestuurd, die gaan bij mij meteen in de goot.

 • Annemarie Streur zegt:

  Toen ik speelde onder mijn eigen (vrouwen)naam kreeg ik inderdaad vervelende reacties. Nu speel ik onder een nietszeggende naam en heb daar geen last meer van. Tot mijn grote verbazing trof ik vandaag iemand aan die zichzelf een suckmydick oid noemt met een mannelijk geslachtsdeel als foto. Echt zo debiel! Zit ik 72 uur naar die foto te kijken want spelen deed hij natuurlijk niet. Bovendien spelen mijn kinderen van 8 en 11 ook regelmatig. Echt schandalig!

  Gelukkig heeft hij snel geresigned toen ik hem een bericht stuurde. Wat een mafkezen zijn er toch.

 • Marcia zegt:

  Erg gefrustreerd en onbeschoft: Hunabku

 • Marcia zegt:

  Onbeschoft en gefrustreerd: hunabku

 • Sopwith Camel zegt:

  Toevallig kwam ik op deze pagina terecht en heb ik de diverse ervaringen doorgelezen. Vooropgesteld; mannen die vrouwen lastig vallen keur ik absoluut af, maar een potje feuden met sexuele getinte chat is mijns insziens niets mis mee, mits beide partijen akkoord gaan. Ik wou ook even mijn persoonlijke ervaring delen ter leringh ende vermaeck ;-)

  Zelf ben ik een sterke speler, zonder flauwe hulpappjes te gebruiken overigens, win de meeste potjes en speel nu circa een jaar. Ik nodig hierbij random spelers uit en het valt me op dat als het mannen zijn dat ze doorgaans heel prominent op hun avatar staan (zoals je een foto op een datingsite zou zetten) en dat ze 9 van de 10 keer direct resignen. Geen punt, ik speel en chat tenslotte ook liever met vrouwen, maar ik zou uit principe er zelf in elk geval minstens één potje tegen spelen.

  Ik speel wordfeud voor het spel maar vind het leuk om een babbeltje te maken tussendoor. Dit gebeurd op een nette manier en zo heb ik een aantal dames waar ik op een luchtige manier mee babbel en ga daar ook verder niets proberen. Echter; als mijn tegenspeelster meer wil en de klik is er, dan ga ik daar in mee. Ik zal niet al teveel in details treden maar zo heb ik in het ene jaar dat ik speel al 2 keer een tegenspeelster gehad waar het ging van spelen tot chatten tot afspraak maken tot in bed belanden…

  Nogmaals; ik speel het voor het spel maar als er meer mogelijkheden zich voordoen maak ik daar met alle plezier gebruik van :-)

 • Sopwith Camel zegt:

  Toevallig kwam ik op deze pagina terecht en heb ik de diverse ervaringen doorgelezen. Vooropgesteld; mannen die vrouwen lastig vallen keur ik absoluut af, maar een potje feuden met sexuele getinte chat is mijns insziens niets mis mee, mits beide partijen akkoord gaan.
  Ik wou ook even mijn persoonlijke ervaring delen ter leringh ende vermaeck ;-)

  Zelf ben ik een sterke speler, zonder flauwe hulpappjes te gebruiken overigens, win de meeste potjes en speel nu circa een jaar. Ik nodig hierbij random spelers uit en het valt me op dat als het mannen zijn dat ze doorgaans heel prominent op hun avatar staan (zoals je een foto op een datingsite zou zetten) en dat ze 9 van de 10 keer direct resignen. Geen punt, ik speel en chat tenslotte ook liever met vrouwen, maar ik zou uit principe er zelf in elk geval minstens één potje tegen spelen.

  Ik speel wordfeud voor het spel maar vind het leuk om een babbeltje te maken tussendoor. Dit gebeurd op een nette manier en zo heb ik een aantal dames waar ik op een luchtige manier mee babbel en ga daar ook verder niets proberen. Echter; als mijn tegenspeelster meer wil en de klik is er, dan ga ik daar in mee. Ik zal niet al teveel in details treden maar zo heb ik in het ene jaar dat ik speel al 2 keer een tegenspeelster gehad waar het ging van spelen tot chatten tot afspraak maken tot in bed belanden…

  Nogmaals; ik speel het voor het spel maar als er meer mogelijkheden zich voordoen maak ik daar met alle plezier gebruik van :-)

 • Carohome zegt:

  Inderdaad zou het beter zijn te kunnen resignen ook als het niet aan je beurt is, zou veel ellende besparen

 • Annelies zegt:

  Er zou een lijst moeten bestaan met dit soort mannen welke het voor de anderen verpesten. Zelf ben ik enige tijd geleden subtiel lastig gevallen door ene Coen, welke beschaafd en innemend begint maar gaandeweg de grenzen tracht te verleggen naar het sexuele met zijn dubbelzinnige praatjes en smerige woorden. Of weet iemand misschien of zo’n lijst al bestaat.

 • Ilse zegt:

  Ik wordfeud met een man die steeds vroeg kom naar mijn dorp!
  Ik zei nee hou op! Uiteindelijk ging hij steeds meer over sex praten…
  Hij wou me beffen? En vingeren? En ik moest hem pijpen!
  Ik zei hou op! En heb expres niet gewordfeut zodat ik hem kon resignen als ik wil!
  Dat heb ik net dus gedaan! Ik wou even kijken hoe ver hij ging.
  Nou dat wil je echt niet weten en meemaken! Hij blijft nog steeds af en toe zeggen kom dan!
  Maar ik zeg hou op en verwijder hem weer…
  Ik weet niet hoe ik hem kan blokkeren…
  Wie kan mij helpen???
  Alsjeblieft help me!

  • WF speler zegt:

   Beste Ilse,

   Er zijn hele rare figuren actief op wordfeud, je kan er helaas niets aan doen. Het enige wat je kan doen is een geheel nieuw account aanmaken, met een nieuw mailadres en een nieuwe naam, ook een andere foto is belangrijk.

   Eén troost na 72 uur verdwijnt ook alle beëindigde spelen.

   Succes

  • Isabel zegt:

   Ik weet er alles van, het zijn sekfrustoos te zielig voor woorden, gewoon niet reageren… Worden ze vanzelf moe

 • eetje zegt:

  Ik word op dit moment de hele tijd benaderd door een speler genaamd raymond1908.
  Ik heb het spel meteen stopgezet zodra hij vragen begon te stellen zoals: waar kom je vandaan schoonheid?
  Ik heb het spel verwijderd maar hij kan mij nog wel berichten sturen want hij heeft het spel niet verwijderd.
  Hij stuurt nu best wel enge dingen zoals: Geef nu je nummer anders achterhaal ik je adres…
  Ik reageer nergens op maar ik vind het ontzettend raar dat wanneer ik een spel beindig, de tegenstanders nog gewoon in het spel kan en tegen mij kan chatten! erg raar.

  • WF speler zegt:

   Eetje,

   Er zijn twee mogelijkheden op het chatten van hem te stoppen;

   1. je wacht 72 uur dan wordt ook zijn spel verwijderd
   2. Je stuurt heb 500 chats dan zit de chatbox vol en kan hij niets meer

   Succes

 • Gerda zegt:

  Ben dus niet de enigste die ten prooi valt aan naar mastrubatiesex hunkerende minkunkels welke graag de hand aan zichzelf slaan op het moment dat de kinderen op bed liggen en vrouwlief in de keuken staat. Richard uit zeeland welke schuil gaat onder de naam richanti is blijkbaar mijn de hand aan zichzelf slaande ridder te paard. Richard ofwel richanti vind het heerlijk suggestief of onverbloemd sexueel bezig te zijn. Beste Wordfeud mensen geef mij een manier om dit soort viespeuken te bannen. nu ben ik (59 jaar) het, morgen is uw 12 jarige dochter slachtoffer van dit soort zeeuwse perverts

  • Isabel zegt:

   Indd er zijn heel wat mannen die op zoek zijn naar spanning, kunnen ze naar mijn mening naar een andere site, alhoewel vrouwen er ook wat van kunnen, vreemd vind ik dat bijna alle vrouwe het spel meteen stoppen, er is er man genaamd allmost, word gestoord van die kerel,momenteel is heel de dag door uitnodigingen aan het versturen, , heb hem netjes gevraagd dat niet meer te doen, blijft gewoon doorgaan, erg irritant normaal spelen is er niet meer bij! Kan hier wat aan gedaan worden AUB….. Groetjes Isabel

 • Lol en erotiek op WF zegt:

  Ben een man die al weer enige tijd WF speelt en altijd met random spelers. Sinds kort speel ik een spel met een vrouw, waarbij we bij de start achter elkaar drie nogal erotisch getinte woorden hadden gelegd (zonder daar bijbedoelingen bij te hebben). Als grap suggereerde ik via de chat om steeds een verhaaltje te maken met het gelegde woord. Ze ging daar op in, en we wisselen nu de meest hilarische erotische verhalen uit aan elkaar, op basis van de gelegde woorden. Erg grappig! En het is ook niet meer of minder. Ik wil verder niets met haar, zij wil verder niets met mij, maar we hebben wel veel (erotische) lol. Het spel WF met haar speel ik dan ook met een extra dimensie. Met alle andere spelers… gewoon voor het spel WF!

 • vrouw zegt:

  Er moet zeker een lijst komen met lastige,of sexueel getinte spelers!
  Had er ook eentje, spelersnaam :nixmismee!
  nog iemand ervaring met hem?

 • Marcia zegt:

  Allmost wijzigde naam in countdown 67
  Wees gewaarschuwd!!

 • edhi zegt:

  Ik ben een man van Jakarta-Indonesië. Ik ben op zoek naar een vrouw tot 50 jaar voor de lange termijn relatie of een broederschap, als iemand serieus wilt mij kennen stuur een email naar me op edhikaswinindonesia@ymail.com en niet te vergeten de foto’s,

  • WF speler zegt:

   Het is van de zotte om hier een contactadvertentie te plaatsen.
   De opzet van deze pagina is het delen van informatie over vreemde personen of andere vervelende personen die je lastig vallen op Wordfeud.

   Het kan nooit de bedoeling zijn om op deze pagina een contactadvertentie te plaatsen, ik vind het dan ook zeer ongepast dat wordfeudpro hieraan mee werkt.

 • WF speelster zegt:

  Hier nog de naam van zo’n viespeuk: Ed 8003

  Eerst allerlei geslijm, daarna de melding dat hij via Wordfeut aan sexchatten doet en hij wil niet resighnen….
  Verwacht dat ik vervolgens keer op keer uitgenodigd ga worden…

  Vies mannetje!

 • Marcia zegt:

  Youlikethis…
  20jr

 • Pieter zegt:

  Pas op voor mr X 24 !!!!

 • P.van Roon zegt:

  Mijn dochter word ook lastig gevallen met dit spelletje, door ene A. lias als Khaled.
  Er moet toch wat aangedaan kunnen worden.

 • naomi zegt:

  Vrouwen zijn net zo erg. Als ze mn foto zien word ik ook geresigned….T zijn echt niet alleen de mannen!

 • Annemarie zegt:

  3x een ervaring gehad van een man die eigenlijk niet wf wilde spelen: nr. 1 wilde ergens in NL afspreken, was getrouwd, deed interessant door te zeggen dat hij een chauffeur had die hem rond reed. nr. 2 had zijn stijve penis als profiel foto geplaatst. nr. 3 wilde geil gaan doen met de webcam.

 • Gerard zegt:

  Mijn vrouw speelt al geruime tijd met plezier het spel Wordfeud, volgens haar net zoiets als een kruiswoordpuzzel en heel goed om je taalvaardigheid wat aan te scherpen, zo gezien niets op tegen. Wel merkte ik met regelmaat een versnelde ademhaling, gegniffel en hogere stem als ze mij plots overdreven vriendelijk vroeg of ik nog een vers kopje koffie wilde. Ik besloot dus een tijdje zonder haar medeweten digitaal over de schouder mee te kijken om te zien waar al die opwinding vandaan kwam van die wetenschap werd ik in eerste instantie niet vrolijk. Tegen een concurrent van vlees en bloed kan je strijden, maar je bent kansloos tegen de zoetgevooisde poezie van een digitale Don Juan die in het geheim zijn pijlen op je vrouw afvuurt. Zeg nu zelf welke vrouw kan weerstand bieden als de letters NEUK aan de door haar getypte EN worden vastgeplakt, zeker als hierna de tekst BEFJE verschijnt op het moment dat de echtgenote van Don Juan de kinderen naar bed aan het brengen is, Romantiek en stof voor uren van heimelijk gechat in Wordfeut en vriendelijk voor mij ingeschonken kopjes koffie.
  Bij mijn echtgenote zal het we; meevallen we zijn al 42 jaar gtrouwd en ze loopt tenslotte tegen de 70, maar voor hoeveel kindjes moeten er omgangsregelingen getroffen worden Omdat Digitale Wordfeud Romeo voor 1 keertje zijn Julia in een van der Valk motelkamertje wilde ontmoeten na een paar weekjes gechat in WORDNEUK.

 • corinanijmegen zegt:

  Nog een vies mannetje dat al gelijk over spannende hobbies chat; zijn hobby is masseren en gemasseerd worden. Een paar regels verder bleek meneer samen met vriendin “oudere dames” ( ik ben 50) tegen betaling e gratis te willen komen “masseren.” Toen ik zei dat ik wilde resignen vanwege die ranzige praatjes, werd hij boos. Naam : 27jean27. Pas op voor deze bebrilde pervert!!

 • danny zegt:

  zoek je een leuke speler ..danny… is de naam

 • Vivian zegt:

  Ik heb vandaag ook zo’n varing gehad. Ik had mijn eerste woord geplaatst hij ook en toen in een keer uit het niets of ik met hem naar bed wilde. Er bestaan zo rare mensen. Ik heb hem meteen verwijderd ik ben er echt niet van gediend.

 • WhatsAmis zegt:

  ‘ Juni1970′ maakt het ook nogal bont hoewel er geen enkele sexuele verwijzing bij zit. Hij resignde zonder reden en toen ik hem daarop aansprak kwam oa deze tekst op mijn schermpje:

  moet ik je vinden via je ip en je begraven in je eigen achtertuin? laatste keer dat ik ’t je zeg: kanker nou ’n rot eind uit m’n aura vies smerig etterende kankertumor! misselijkmakend kankerverdriet!

  Behoorlijk wat woorden met flink puntentotaal maar hem bannen ware niet verkeerd!

 • Ik word maar steeds lastig gevallen door een man onder de naam ,,ik wil graag winnen” .gezien mijn zeer hoge leeftijd is dat heel intimiderend. Vreemd dat je deze persoon niet weg schakelen. Ik vind het zo’n leuk spel , maar dit is zo intimiderend! Een oma

 • nella zegt:

  Zwartlul.g . Nog zo 1. Je ziet het ook aan z’n statistiek.
  Je kunt altijd nog mee gaan doen met toernooi spelen. Daar heb je dit niet. Ook oneerlijk spel niet. Echt n uitkomst!

 • Lydia968 zegt:

  Hennetje79 is ook zo’n type: pas op voor hem!

 • BB zegt:

  Vandaag ook zo’n randdebiel via random opponent. Zijn gebruikersnaam: ik neuk kinderen ☔️
  Hij legt geen woord en ik kan dus niet resignen. Ik heb hem wel geblokkeerd, maar daarmee verdwijnt het niet van je scherm. Zit je daar een paar dagen tegen zo’n gebruikersnaam aan te kijken.
  Waarom wordt zo iemand niet gewoon verwijderd!

 • Sto_ zegt:

  Ik ben een man van 45 en maak ook vaak mee dat mensen gelijk resignen. Maar niet alleen mannen. Ook vrouwen doen resign nadat je moeite hebt gedaan om een woord te leggen. Dus voor wie er een spelletje wilt spelen : Sto_ (denk aan het streepje)

 • Wffr

  Scheld me na 3 zetten en achterstand uit voor “kut” en “sterf aan kanker”.???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *