Wordfeud Windows Phone 7 gestart

Wij stalken een van de makers van Wordfeud, Odin Borg Nordgård, wekelijks met de vraag of er al een BlackBerry versie van Wordfeud op de agenda staat. Elke week krijgen wij het treurige bericht dat er op korte termijn geen plannen zijn voor Wordfeud BlackBerry.

chapagne

De eerste steen gelegd

Ditzelfde antwoord kregen wij wanneer wij vroegen wanneer Wordfeud voor Windows Phone 7 uit zou komen. Evenals BlackBerry gebruikers krijgen wij bijna dagelijks mailtjes van bezoekers die Wordfeud op hun Windows Phone besturingssysteem willen spelen. Vanmorgen trof ik echter dit mooie bericht van Odin Borg Nordgård in mijn mailbox aan.
______________________________________________________________________

“Hi,

At this point we don’t have any plans for a BlackBerry version of Wordfeud. This may change in the future though.

However we have started working on Windows Phone 7 version yesterday.

Best regards,
Odin Borg Nordgård
Wordfeud.com”

______________________________________________________________________

Hoop voor Wordfeud fans met BlackBerry

Het lijkt er dan toch op dat de smeekbeden van de bezoekers van Wordfeud PRO hun vruchten hebben afgeworpen! Waar vorige week nog werd bericht dat er geen plannen op korte termijn zijn voor een Wordfeud versie voor Windows Phone 7, blijkt dat deze week compleet anders te zijn! Goed nieuws dus voor de Windows Phone 7 (toekomstige) Wordfeuders, een hoopvol bericht voor BlackBerry gebruikers!


Update:
Er is ook contact geweest met de Wederlandse Wordfeud website. Ze geven aan te blijven werken aan de website en community die Wordfeud met zich meebrengt.

Zo noemt de website zichtzelf een woorden generator, een blog, heuse strategieën en woordenlijstjes voor Wordfeud. Alles in één voor de wordfeud speler.

Wordfeud Contact

partners van Wordfeud PRO

Spellen – Wordfeud PRO

Wordfeud Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *