Wordfeud vaardigheidsscore

Wil je weten wat je vaardigheidsscore is met Wordfeud. Je kunt het overzicht gemakkelijk bekijken in de Wordfeud APP.

Sinds 16 februari 2013 zijn de vaardigheidsscore beschikbaar in Wordfeud. Alle gegevens hiervoor zijn helaas verloren gegaan in de update.

De vaardigheidsscore in Wordfeud. Wat is het en wat kun je ermee?
Om je vaardigheidsscore te bekijken druk je op de knop in het hoofdmenu voor de pagina met statistieken. Je krijgt vervolgens een grafiek te zien zoals hieronder.

wordfeud vaardigheidsscore
Twitter: @carodarnault
wordfeud score
Twitter: @Plein1944

We schreven er eerder over. Wordt er hier misschien gebruik gemaakt van Wordfeud hulp of een Woordengenerator?

Wat is de gemiddelde vaardigheidsscore in Wordfeud?
De gemiddelde vaardigheidsscore in Wordfeud ligt op 1680 en dat is best hoog!

Hoe kom ik aan mijn Wordfeud vaardigheidsscore?
Iedere speler begint met een score van 1200 punten. Een overwinning levert je punten op en heb je een spel verloren, dan kost je dat punten. Het aantal punten dat je wint of verliest is afhankelijk van de rating van je tegenstander.

Het kan dus lonen om een moeilijke tegenstander uit te dagen. Je komt er bovendien achter waar je zelf staat en wie van je vrienden aan je gewaagd is.

20 Antwoorden aan “Wordfeud vaardigheidsscore”

 1. Weten jullie wie er de meeste Wordfeud spelletjes heeft gespeeld in NL? Ik speelde laatst met iemand die al meer dan 35.000 spelletjes had gespeeld

 2. Kan iemand mij vertellen hoe de vaardigheidsscore precies berekend wordt.
  Ik snap hoe plus en minpunten berekend worden,

 3. Wat is hoogste vaardigheidsscore die bereikt is, kan dat niet vinden. Dus niet de high scores voor een woord. Maar wil mijn eigen vaardigheidsscore kunnen vergelijken.

 4. Ik heb laatst een mailtje gestuurd naar deze site of een andere, kan het niet terugvinden, maar hij antwoordde dat iets van 2400 en zelfs hoger was bereikt. Dan zit je bij de top.
  Maar om eerlijk te zijn lijkt mij dat stug. Ik heb als hoogste 2060 aangetikt maar zit meestal rond de 2000 en volgens mij is dat best goed. Ik denk dat als je bv met 50 “zwakkere” spelers speelt je weliswaar maar weinig punten erbij krijgt als je wint. Maar iedere keer een paar punten erbij….Ik speel nu met 2 mensen. 1 precies hetzelfde niveau, en dat is altijd heel leuk. Maar de ander speelt slecht en ik merk als ik van haar win krijg ik nauwelijks punten en de enkele keer dat ik van haar verlies kost het me veel punten, volgens mij is het gemiddelde 1700 punten.

  1. Hoi, ik was ook benieuwd naar de gemiddelde vaardigheidsscores. Heb net mijn record gehaald (2513) echt wel mogelijk. Ik speel alleen tegen willekeurige dus onbekende tegenstanders. Ik merk dat je meestal ook wel gekoppeld wordt aan iemand met ongeveer zelfde score. Ik vermoed dat de hoogste vaardigheidsscores toch echt nog wel flink hoger liggen. Dan komt het aan op puur mazzel hebben met welke letters je krijgt.

  2. Hi Inge
   Klopt, ik speel veel tegen iemand die er niet zo heel goed in is. (Ik win 97%)
   -Als ik van haar verlies, verlies ik 27 punten
   -Als ik win krijg ik slechts EEN punt.
   Nog vreemder: Net viel me op dat ik ondanks dat ik won, 0 punten erbij kreeg.
   (“Nieuwe vaardigheidsscore 2139, +O”)
   Binnenkort maar eens een willekeurige tegenstander uitnodigen 😉

   En nee Henk ( Hieronder) Ik speel NIET vals. Ik leg vaak woorden die ik niet ken maar toch
   geaccepteerd worden, vandaag weer een woord “IAE”.

   Ik zoek een woordbetekenis pas op NADAT ik een woord gelegd heb, niet eerder.
   Gewoon geduldig zijn en iets langer naar het bod kijken levert gewoon het beste resultaat.

   Ik speel nooit op een willekeurig bord waar je zomaar 6000 punten kunt pakken, da’s net zoiets als dat je bij voetbal 7 goals op en naast elkaar stapelt, da’s makkelijk scoren.

   Aanvallen, en niets weggeven, goed verdedigen, dus: speel als een voetbalcoach.
   Wees sportief, en ga niet mensen vals beschuldigen wat jij doet Henk.

   1. @ de buurman

    Op een willekeurig bord spelen is niet alleen het woord met de hoogste score vinden, maar zeker zo belangrijk (soms zelfs belangrijker) is defensief spelen.
    Dus zorgen dat je tegenstander niet een woord kan leggen van 6000 punten, beetje hoog trouwens :⁠-⁠)

  3. Het is al wel een oude post maar ik lees het nu pas. Ik speel al heel lang wf, gemiddeld tegen 6 a 7 tegenstanders. Ik werd pas onlangs geattendeerd op die vaardigheidsscore. Nooit naar gekeken. Maar de mijne is dus 2190. En er zijn maar 2 spelers waar ik af en toe van verlies, dus 2400 is wel erg hoog.

 5. Hallo Lotte, als je vaardigheidsscore inderdaad 2513 geweest is, dan laat je hier aan iedereen weten dat je hulpmiddelen gebruikt en dus in feite vals speelt. Hou daar toch mee op en speel op eigen kracht.

  1. Dag Henk, ik heb meerdere keren tegen mensen met 2500+ score gespeeld. Het is onzin om deze mensen weg te zetten als valsspelers. Een tegenstander won altijd van mij (2150): als hij goede letters had won hij dik en als hij slechte letters had krap aan. Hij vindt het juist leuk om zo hoog mogelijk te scoren met slechte letters.

   Een andere discussie die ik vaak heb: als ik woorden gebruik die niet in de Vandale staan, maar wel geaccepteerd worden, word ik beschuldigd van valsspelen. Uiteraard gebruik ik geen hulpmiddelen. Het woordenboek van WordFeud laat veel te wensen over 😏

  2. Ik heb ook een hoge vaardigheidsscore en wordt ook met enige regelmaat beschuldigd van valsspelen. Heel irritant en het kan 2 dingen zeggen over degene die zo’n beschuldiging uiten:
   – arrogantie: “ik ben intelligent, hoe kan iemand nu een hogere score hebben dan ik: valsspeler!”
   – wantrouwen: “mensen spelen per definitie vals en dat blijkt uit hoge vaardigheidsscores”.

  3. Ik zit inmiddels op 2300 en win meer dan 75% van de partijtjes. Enkel en alleen gebruik makend van mijn talenknobbel én tactiek. In het eindspel letters tellen is ook cruciaal. Kwestie van uit je hoofd leren hoeveel E’s e.d. er in een spel zitten.

 6. Inmiddels schommel ik rond de 2100 punten. Het gaat er niet alleen om om woorden te vinden met veel punten, maar ook om geen kansen weg te geven aan je tegenstander. Als het spel in de buurt komt van een 3x woord waarde, en ik kan hem zelf niet benutten, dan probeer ik ervoor te zorgen dat de tegenstander er ook niets aan heeft.
  Ik ben vast een heel irritante speler, haha.

 7. Zo leuk! Ik speel sinds deze zomer en begreep al niet hoe het met de punten zat. Nu wel. Is er iemand met zo’n enorme highscore die wil spelen? Zo train je immers het beste … Alvast bedankt voor de uitnodiging. Moet er wel bij zeggen dat ik niet altijd gelegenheid heb tot een snelle tegenzet.

 8. hoe komt het dat mijn gemiddelde spelscore lager is dan die van de tegenstander en de gemiddelde zetscore en gemiddelde woordscore net hoger. Dat lijkt tegenstrijdig.

 9. Dat zou volgens mij niet moeten kunnen inderdaad. Ik vermoed dat één van jullie niet in de persoonlijk onderlinge statistieken kijkt maar in de totale statistieken tov alle tegenstanders. Dat is de enige verklaring die ik kan bedenken

 10. ik ben nu in de wordfeud league aan het spelen Ik wilde net -den achter een woord leggen zodat ik de 3 x woordwaarde van een lang woord zou halen maar dit werd afgekeurd ( komt niet in onze woordenlijst voor) . twee beurten verder legt mijn tegenstander 48 punten door -den achter het betreffende woord te leggen en dit is goedgekeurd. Iemand een idee hoe dit kan??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *