Wordfeud update 17 februari 2021

Er komen regelmatig updates rondom het spel van Wordfeud. De meeste zijn update om de wordfeud woordenlijsten bij te werken, andere zijn beveiligingsupdates.

Deze keer heeft het team van Wordfeud een veel gevraagde update doorgevoerd, namelijk de mogelijkheid om spelers te rapporteren.

wordfeud-update-17-02-2021

Er komen nog steeds vele klachten binnen van spelers die te maken hebben met tegenspelers die de chat vol zetten met seksuele berichten.

Met de nieuwe update van Wordfeud lijkt dat we hier iets aan kunnen doen! Hoe de mensen achter het spel dit precies gaan bijhouden en of er ook echt daadwerkelijk accounts worden afgesloten is nog onduidelijk.

8 Antwoorden aan “Wordfeud update 17 februari 2021”

  1. beste,

    opeens zijn bepaalde woorden in het spel niet meer toegestaan. on, no, be zijn opeens niet meer mogelijk. wel gek dat zn, dr, mn dan nog wel mogen. blijft ook vreemd dan quo niet mag, terwijl volgens mij quant nu opeens is toegestaan. welke logica zit hier achter? wie bepaalt welke woorden wel en niet mogen, en waarom wordt dat bij updates niet gecommuniceerd. vind ik echt heel hinderlijk.

    1. Met één zet kun je meerdere woorden maken. De scores van woord(en) en zet kunnen daardoor verschillen. Overslaan en ruilen zijn (wellicht) overigens ook een zetten.

  2. Na de recente update kan ik niet meer van toetsenbord wisselen, ik speel NL en English VS maar dat is ook in NL gewijzigd…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *