Wordfeud als bordspel ook hip!

PSYCHE!

Jumbo (niet de supermarktketen maar de bordspelfabrikant) gaat een analoge versie van Wordfeud uitbrengen. Er komt dus een heus Wordfeud bordspel uit! Maar dat heette toch altijd Scrabble, hoor ik je al denken. Dat klopt. Dit bericht komt dan ook van De Speld, een nieuwsbron met onware nieuwsberichten van satirische aard.

Picasso had een gezegde: ’Goede artiesten kopiëren, briljante artiesten stelen.’ Zoals iedereen weet, is Wordfeud een schaamteloze kopie van Scrabble. De fabrikant van Scrabble (Mattel) kan het echter alleen zichzelf kwalijk nemen dat zijzelf niet op het briljante idee zijn gekomen om dit bordspel als digitale versie in de App store aan te bieden.

Wordfeud maakt Scrabble weer hip

Wordfeud maakt samen met Scrabble een groei in populariteit door. Het onderstaande Google Trends grafiek geeft de groeispurt in zoekopdrachten naar zowel Scrabble als Wordfeud weer. Wordfeud, het jonge buitenechtelijke zusje van Scrabble, maakt niet alleen zelf een groeispurt door, maar geeft Scrabble zelf ook een jeugdige oppepper mee! Ook hier valt het op dat Gouda en Almere niet alleen actief Wordfeuden, maar ook naarstig op zoek zijn naar websites die over Scrabble gaan.

Wordfeud spelers
steden
regio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *