Wordfeud Cheats

Wordfeud helper beta

Wordfeud is een competetief spel, waarbij het draait om vocabulaire, inzicht en strategie. Het is een mentale strijd, waarbij volhouding en geduld van belang is. Helaas kan niet iedereen dit geduld opbrengen. Er zijn een aantal ontwikkelaars die programma’s hebben uitgebracht om gebruik te maken van Wordfeud Cheats.

Bij het maken van deze website was de oorspronkelijke gedachte dat Wordfeud Cheats het spel Wordfeud verpesten. Die gedachte is er nog steeds. Wij krijgen echter enorm veel emails binnen van mensen die vragen wat het welke Wordfeud Cheats zij het best kunnen gebruiken. Hoewel wij van mening zijn dat deze het spel verpesten, vinden we dat Wordfeud PRO de informatie moet blijven verstrekken die de bezoekers graag zien. Hierbij dus een link naar de beste oplossing voor Wordfeud Cheats, Wordfeud Helper Plugin voor het Android besturingsysteem.

23 Comments

 • Marc zegt:

  Waarom is hij niet meer te downloaden vanuit de market. Ik kan hem nergens meer vinden. Ik had hem op mijn toestel staat totdat deze crashte.

 • panda zegt:

  Hier precies hetzelfde…na crash…wordfeud helper plugin item niet meer beschibaar

 • Peterke zegt:

  Jammer….. ook bij mij na crash niet meer terug te vinden in Market.

  Help……

 • Sjakoo zegt:

  Laat maar lekker crashen, die cheats. Wat een lol om met cheats te spelen, blijkbaar te dom om zelf woorden te vormen.

 • Het is inderdaad triest om zelf geen woorden meer te kunnen bedenken. Het houd je scherp en traind de hersens

 • sakina zegt:

  wat houdt dit in? is het een soort chat of wat. ik heb begrepen dat het een spel is maar je kan er ook chatten? kan dat alleen met vrienden of met iedereen die er over beschikt?

 • ineetje zegt:

  Ronduit onsportief en niet leuk om te cheaten.Binnen 2 beurten boven de 400 punt scoren,en vervolgens echt steeds de juiste letters krijgen voor superscores is verdacht.Het maakt wordfeud zo geen leuk spel meer.Speel niet tegen “Denietje”, tenzij je zelf een nog gewiekstere cheater bent,en dit gewoon leuk vindt.

 • Von zegt:

  Het spel wordt hierdoor echt kapot gemaakt, niks meer aan voor echte spelers.
  Waarom wil je dit gebruiken? Je geeft dan toch toe dat je eigenlijk te stom bent om te scrabbelen…..? En dus toch verliezer bent!
  Nu nog een app waardoor je kunt zien wie het gebruikt, dan kun je die meteen eraf gooien!

 • henk zegt:

  Ik speel de 60 al ruim gepasseerd en speel m’n hele leven al Srabble op een gewoon bord met houten blokjes.
  Sinds een week of 2 speel ik nu ook Wordfreud op een Ipad.
  Had nog nooit van Cheat gehoord, maar soms vraag ik me weleens af hoe mensen aan bepaalde woorden komen.
  Als ze goedgekeurd worden, ga je ze zelf ook gebruiken.
  bijv. een woord als Oryx of Pf of Qat…..etc.
  Ik speel vrij snel en win vaak.
  Vanmiddag werd ik beschuldigd door een speler dat ik “cheat” gebruikte.
  Ik wist eerst niet waar ie het over had, maar ben even aan het googelen geslagen.
  Mijn tegenstander besloot te resignen na een zoveelste mooie woordkeuze van mijn kant.(overigens doodnormale woorden hoor)
  Ik werd als “zielig” bestempeld en het spel was over.
  Kortom….voor mij is de lol er af.
  Ik hoop dan ook dat er iets tegen die cheats gedaan kan worden of dat er iets uitgevonden wordt waar je mee kunt aangeven dat je er geen gebruik (misbruik) van maakt.
  Ook zou het woordenboek van wordfreud zeker iets gefilterd kunnen worden en teruggebracht worden tot normale scrabblewoorden!!!!
  Dan zou het spelen weer leuk worden.

  • willem zegt:

   Een reactie naar mijn hart. Ben 70 en speel zeer goed het ouderwetse bordscrabble. Kan ik met u een keertje fair wordfued spelen. Heb sinds 14 dagen een smartphone. Speelde nu tegen iemand die de meest onwaarschijnlijke scores had. bedrog!

 • Mieke zegt:

  iemand met wie ik speel cheat volgens mij ook. Scoort altijd hoge punten en heeft altijd de juiste letters

 • lisette zegt:

  wist niet dat het bestond deze cheats, speelde met een vaste tegenspeler die nooit van me won, en ineens wordt ik afgedroogd. vond het al vreemd vermoed dus een cheater, wat jammer vind het juist zo leuk

 • JOKE zegt:

  hoe kan ik op wordfeud een verwijderde persoon terug halen was per ongeluk gebeurd

 • Iet zegt:

  Ik word altijd een beetje argwanend als een speler over elke nieuwe zet een dag doet en daarna met een megascore komt. Had kort geleden iemand, die binnen 5 zetten twee keer alle 7 letters weglegde. Een keer voor 100 punten en daarna voor 91 punten…..vroeg me toen af, of hij/zij misschien een site gevonden had waar je ook andere letters kunt krijgen……
  Als ik het gevoel heb, dat iemand de boel belazerd, neem ik beleefd afscheid en stop het spel……
  Maar je kunt inderdaad soms iemand verdenken van cheaten, terwijl hij gewoon geluk heeft met zijn letters en goed speelt, dus hoe kom je er achter…….lastig allemaal, maar het maakt het spel er niet leuker op.

 • michelle zegt:

  Dat zou handig zijn. iets waaraan je kan herkennen of iemand cheat ”
  Ik vermoed ook een cheater in mijn lijst. maar hoe breng je dat zonder iemand te kwetsen mocht je het mis hebben. dus ik zeg doen dat je kan zien wie cheats gebruikt!

 • EeJay zegt:

  Hmm..lees deze berichten over de cheats en de grammatica. Dan is dit spel zeker geschikt voor de uitbreiding van je vocabulaire?? LMFAO(=eng. afkorting). Het is ronduit een slecht spel..*de grammatica deugt van geen kant, *in de nederlandse versie woorden uit andere talen en *vreemde afkortingen??? Wie heeft dit bedacht?? Je hebt dus wel cheats nodig dan….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *