Updates Wordfeud woordenlijst verhindert Wordfeud cheats

De woordenlijst van Wordfeud woordenlijst is gebaseerd op het OpenTaal opensource woordenboek.

Aan de hand van de regels van de Nederlandse Scrabble-bond, eigen wijzigingen en suggesties van Wordfeud spelers wordt de woordenlijst van Wordfeud regelmatig geupdate.

Tussentijdse Wordfeud updates

Sommige Wordfeuders zullen eerder al gemerkt hebben dat sommige woorden een paar uur uit de woordenlijst verdwijnen, om later weer gebruikt te kunnen worden. Door de populariteit van Wordfeud in Nederland wordt er meer focus gelegd op het perfectioneren van de Wordfeud woordenlijst voor Nederlandse spelers. Welke afbakeningen worden aangehouden om te bepalen welke woorden bij Wordfeud wel en niet mogen is niet bekend. Wel lijkt Wordfeud andere regels dan Scrabble te hanteren. Zo mogen veel afkortingen in Wordfeud bijvoorbeeld wel, waar deze met Scrabble officieel niet zijn toegestaan.

Regelmatige updates verhinderen gebruik Wordfeud Cheats

Hoewel het verdwijnen van woorden irritatie bij spelers kan oproepen, is dit wel een goede ontwikkeling. Veel van de Wordfeud cheats als Wordfeud Helper en Scrabulizer kunnen de updates niet bijbenen en zijn daardoor niet betrouwbaar. Wij doen ons best om de woordenlijst op Wordfeud PRO zo up-to-date mogelijk te houden. Helaas is het niet mogelijk om 100% te voorkomen dat er fouten in staan. Gelukkig krijgen we veel berichten van mensen die fouten tegenkomen in de woordenlijsten, zodat wij deze kunnen aanpassen. Kom jij woorden tegen in de woordenlijst die niet meer zijn toegestaan, of mis jij woorden? Laat het ons weten in de reacties of stuur een email naar info@wordfeudpro.nl!

full house

*Met dank aan TaalTik. Een handige bron om te kijken waarom een woord wel of niet in Wordfeud is toegestaan.

3 Antwoorden aan “Updates Wordfeud woordenlijst verhindert Wordfeud cheats”

  1. Hoi!

    Ik mis het woord TEMPEH. Zonde, kostte me 40 punten.

    Verder vind ik dat FEITE moet kunnen (van in feite) en EDE (onder ede)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *