WORDFEUD VERBODEN IN ZWOLLE

ST_15983239_159832_2145143h

Ok, niet in héél Zwolle is Wordfeud verboden. Echter wel in café de Hete Brij. Eigenaresse Elles Hetebrij en barman Patrick Hugen probeerde een paar jaar geleden de mobiele telefoon totaal te verbieden in de kroeg. Dat is niet gelukt, maar Wordfeud wordt niet getolereerd.

“Soms zit de hele bar vol met mensen die Wordfeud spelen. Er wordt niet meer gesproken, er is geen interactie met de barman. Ook tot zijn grote ergernis.” Volgens eigenaresse Elles Hetebrij MOET het gezellig zijn in het bruine café en dus is Wordfeud in het Zwols café verboden. Niks stimuleert gezelligheid immers meer dan een aangenaam, sfeervol verbod.

Een potje ouderwets Scrabble spelen of darten mag nog wel. Daar zit volgens de uitbaters van het café een sociaal element aan dat thuishoort in de kroeg. Ergens hebben zij natuurlijk ook wel gelijk. Met je hoofd gebogen over je iPhone enkel nog aandacht hebben voor Wordfeud is niet sociaal. En wanneer je door Wordfeud te druk bezig bent om bier te drinken, dan weet je dat je Wordfeud verslaving te ver is gegaan.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *