Wordfeud inlog problemen met Android

android_logo

Niet alleen iPhone gebruikers met een IOS 5 update hebben de laatste dagen problemen met Wordfeud. Ook Wordfeud spelers die het spel op Android systemen spelen doen melding van problemen met het inloggen en oude chatberichten die omhoog blijven komen.

Wij vermoeden dat deze problemen ook worden meegenomen in Wordfeud update 1.2.10. Deze komt er zeer spoedig aan.

Wacht met Wordfeud updaten tot versie 1.2.10

Het moeten invoeren van een wachtwoord en het omhoogkomen van reeds verwijderde chatberichten schijnt alleen een probleem te zijn bij mensen die onlangs hun Wordfeud hebben geupdate. Heb je nu dus een werkende versie van Wordfeud en is het niet nodig te updaten, wacht daarmee dan totdat Wordfeud update 1.2.10 uit komt!

De Wordfeud update 1.2.10 komt volgens de makers van Wordfeud zeer spoedig uit. Wij blijven dit voor je in de gaten houden en zodra deze update er is, kun je deze direct hier op Wordfeud PRO vinden. Heb je een werkende versie van Wordfeud, dan geldt op dit moment dus:”If it ain’t broken, don’t try to fix it!”

Meld andere bugs

Ervaar jij andere bugs of problemen? Meld deze dan hier in de reacties! Wij proberen de bugs die Nederlandse Wordfeud spelers ervaren te bundelen en in een geheel te melden bij de Wordfeud makers. De kans is op deze manier groter dat deze in een update worden verholpen.

139 Comments

 • Karine zegt:

  Hoe moet je inloggen???

  • Admin zegt:

   Dat is een goede vraag:) Het heeft te maken met een bug in Wordfeud. De nieuwe update die de bugs moet fixen voor de iPhone is ingediend bij de App store en is waarschijnlijk begin volgende week te downloaden. Hopelijk geldt ditzelfde voor Android.

  • Ronald zegt:

   Ik kan niets meer met wordfeud error falied lees net dat er een up dat
   Komt hopelijk snel krijg wel berichtjes maar ben vrienden en mede spelers
   Kwijt zie ze niet op het scherm iemand nog tips wat ik kan doen????

 • Arno zegt:

  Heb constant problemen bij het spelen. Na het drukken van play krijg ik de melding dat het niet mijn beurt is. Daarne krijg ik een schermpje van “game sync error” etc. etc. dit alles na het updaten van mijn iPhone 3Gs naar IOS 5

 • margriet brand zegt:

  Hoe kom ik van iemand af die alleen maar achterlijke woorden maakt?

 • Cees zegt:

  Wordfeud staat vast, na het spelen van de tegenpartij kan ik niets meer. De laatste 2 stenen kan ik niet meer verplaatsen naar het bord. Play, shuffle en swap blijven grijs en onbereikbaar en bij het menu is resign ook niet te gebruiken.

 • Melvin zegt:

  Ik wil mn verwijderde chats van mn finished games terug halen is dat mogelijk ???

 • Mark zegt:

  Ik heb wordfeud opnieuw op mn desire s geinstalleerd maar nu pakt hij mijn wachtwoord niet meer en als ik dan vraag om mij mn wachtwoord toe te sturen mag ik volgens mij jaren wachten. heb maar een nieuw account aangemaakt om toch te kunnen spelen maar nu kan ik mn vrienden niet meer toevoegen.

  knap waardeloos dus.

  • Ron Siemons zegt:

   ik heb precies het zelfde probleem mijn wacht woord niet meer herkent na dat ik bleu stack had geïnstalleerd op mn pc op nieuw geïnstalleerd ook niet de oplossing wacht woord recovery ook niet de oplossing word er wel een beetje wanhopig van

  • Monica Wasch zegt:

   JA, IK HEB HETZELFDE PROBLEEM
   Vandaag een nieuw abonnement met telefoon
   Wil ik inloggen, gaat het niet meer.
   Krijg steeds onderstaande melding als ik mijn wachtwoord wil wijzigen??
   Nu kan ik mijn vrienden niet meer vinden!!
   Echt waardeloos!!!
   Heb jij inmiddels een oplossing???
   Heb ik het geprobeerd met een ander mail adres, krijg ik een of andere perverse gek die wil spelen met een foto van zijn…..nou ja je weet wel….waar gaat dit over???

   Password reset

   Something went wrong:

   Couldn’t find password reset request.

   New password
   Submit

  • judith zegt:

   inloggen wil niet lukken

 • Michelle zegt:

  Ik zie geen tijden meer staan bij de spelers hoelang geleden iemand een zet heeft gespeeld.Ik heb dit probleem al geprobeerd op te zoeken via google maar ik kon niks vinden. Misschien ben ik de enigste met dit probleem…

 • CM zegt:

  Hoe kan het dat je het geluid van wordfeut niet kan uitzetten in het menu op de Iphone 4?

 • remco zegt:

  Ik heb versie 1.2.10 schoon geinstalleerd op mijn nieuwe telefoon sony ericsson xperia maar helaas krijg ik nog steeds login fouten. Bij het starten meld hij herhaaldelijk ‘Login failed’ ‘please try again later’. terwijl ik eerst in een kleiner boxje te zien krijg ‘loggedin’. Als ik dan 4x op ok druk komt de login fout heel even niet meer en kan ik doorklikken op new game maar zodra ik dan op invite a friend klik krijg ik weer een nieuwe foutmelding:
  Server error:
  Make sure you’re wordfeud installation is up to date. error details: com.hbwares.wordfeud.lib.wordfeudservice $protocolexception: Unexpected error type: login_required message;
  Dus voor mij is die nieuwe versie niet beter..

 • Jacqueline zegt:

  Alles gaat goed, behalve tegen 1 tegenstander. Dan kunnen we allebei maximaal 2 letters neerleggen en geen grotere woorden. Wie kan helpen?

 • Paul Mertens zegt:

  Mijn dochter heeft Word Feud verwijderd van haar Ipad en opnieuw geïnstalleerd. Nu geeft hij bij de Appstore aan dat hij al geïnstalleerd is, maar hij staat nergens op haar Ipad. Hoe los ik dit op?

  Alvast bedankt.

 • Veerle zegt:

  Ik speels de gratis Wordfeud versie maar kan er ineens niet meer in. Hij geeft aan Login Failed. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit een wachtwoord heb ingevoerd?! Hoe kom ik er weer in?

 • Ivon zegt:

  Ik krijg geen meldingen wanneer mijn tegenstander een nieuw woord heeft gelegd, terwijl de meldingen bij instellingen wel aan staan.

 • brigitte zegt:

  Hallo,
  mijn wordfeud geeft een zwart scherm als ik 1 van mijn spellen aan klik…ik krijg wel de swap en clear enzo onderaan maar ik zie geen speelveld meer ??
  Ik heb al een keer ge herinstaleerd maar dat hielp ook niet..
  Is daar een oplossing voor…? Ik heb een samsung Galaxy Gio…

  Gr Brigitte

 • Mirjam zegt:

  het probleem wat ik heb met Wordfeud op mijn HTC desire Z is dat ik alleen verbinding krijg via een draadloos netwerk in de buurt. Op geen enkele andere wijze werkt het, terwijl ik dan wel gewoon internet en email heb op mijn android! Iemand een tip?

 • Shanti zegt:

  Ik kan sinds een paar dagen geen letters meer ‘swappen’. Kan nog wel op swap drukken, maar alle letters blijven grijs en kan er dus geen selecteren. Verder blijft Wordfeud vaak hangen en springen de letters soms spontaan ergens anders heen en schuift het bord alle kanten op. Ben wel eens tien minuten bezig om een letter op een bepaalde plek te krijgen! Iemand een idee? Heb ‘m al bijgewerkt, maar dat hielp niets.
  Ik heb trouwens een HTC wildfire.

 • felant zegt:

  Ik krijg een “Protocol Error”
  unexpected token,wanted
  ‘{‘,’}’,'[‘,’,’,’:’,’true’,’false’,’null’,”STRING”,’NUMBER’.
  Ik heb Wordfeud opnieuw geinstalleerd maar nu kan ik niet meer inloggen en geeft af entoe weer deze vreemde melding.
  Ik heb een iphone 4, iemand een idee?

  • Banananouk zegt:

   Hee!
   ik krijg opeens precies dezelfde melding.. Geen idee wat je eraan kunt doen. Heb de app ook al verwijderd en opnieuw geinstalleerd, maar zonder resultaat. Heb jij al inmiddels een oplossing gevonden?

  • Gonnie zegt:

   Ik krijg ook de melding unexpected token wanted en ik ben al mijn spellen kwijt. Heb jij al een oplossing?
   Gonnie

  • Annemiek zegt:

   Ik heb er ook last van, kom er niet meer in!!!!!! Waaaaaaardelooos en heb een iPhone! Wat te doen???? Ik les net dat je het niet opnieuw moet downloaden want dan kom je er helemaal niet meer in!!!

 • ArjanF zegt:

  Zelfde error als felant:
  Ik krijg een “Protocol Error”
  unexpected token,wanted
  ‘{‘,’}’,’[‘,’,’,’:’,’true’,’false’,’null’,”STRING”,’NUMBER’.

  Een iPad 2 geen en nog niets bijzonders geinstalleerd behalve dan wordfeud.

 • Sanna zegt:

  Ik heb hetzelfde probleem als Felant..

  Terwijl ik aan het spelen ben krijg ik ineens de melding,
  Unexpected token, wanted ‘{‘, ‘}’, ‘[‘, ‘]’, ‘,’, ‘:’, ‘true’, ‘false’, ‘null’, ‘”STRING”‘, ‘ NUMBER’

  En nu kan ik niks meer doen. De melding verschijnt om de minuut ofzo op het scherm.
  Hoe komt dit en nog belangrijker, hoe gaat dit weer weg?

 • Appie1312 zegt:

  Protocol error

  Unexpected token wanted , ‘{‘ ,’}’,'[‘,’ ]’,’,’,’:’,’ string’, ‘true’,’ false’,’null’,’number’
  Ik krijg deze melding sinds een vandaag zomaar als ik een woord wil invoeren

 • Iemand116 zegt:

  Kreeg net ook opeens de Unexpected Token error met al die nummers en STRING en number erachter. Waardeloos hoor.

 • Daphne zegt:

  Ik krijg sinds de laatste tijd dezelfde problemen als error dit en dat. Hoe kan ik dit oplossen?

 • Ikke13 zegt:

  Ik krijg de melding: Protocol error Reached the end of the buffer. En als ik op OK druk, blijft die melding terugkomen. Ik kan niet meer spelen… Hoe kan ik dit oplossen?

 • P.Clement zegt:

  Beste heer/mevrouw,

  Kunt u mij vertellen hoe ik het volgende kan verhelpen?

  Als ik wil spelen komt er steeds protocol error/ reached the end of the buffer, in beeld.
  Graag verneem ik van u hoe ik dit kan oplossen.

  groet,

  P.Clement

 • Ook ik heb het probleem. Op mijn Ipod heb ik connection error en op mijn Iphone (3G) protocol error. Opnieuw installeren biedt geen oplossing. Is dit een storing?

 • Jess zegt:

  Ik kreeg dezelfde meldingen als hierboven en protocol full buffer en kon toen niks meer doen. Heb m verwijdert en opnieuw geïnstalleerd maar blijf die error krijgen en kom er niet meer in. Wie iemand wat ik kan doen. Heb een iphone4

 • Jess zegt:

  Ik kreeg dezelfde meldingen als hierboven en protocol full buffer en kon toen niks meer doen. Heb m verwijdert en opnieuw geïnstalleerd maar blijf die error krijgen en kom er niet meer in. Wie iemand wat ik kan doen. Heb een iphone4 ( reached end of buffer geeft is aan om precies te zijn

 • Char zegt:

  Ik kreeg die melding ook steeds.
  Sinds vandaag een protocol error:
  ‘reached the end of the buffer’

  Wat te doen????

 • Angela zegt:

  Wf heeft het tot 10 minuten geleden prima gedaan op mijn iPhone net moest ik opeens opnieuw inloggen en dan krijg ik de melding reached the end of the buffer….. Hoe kan ik dit oplossen?

 • amadoundyaye@gmail.com zegt:

  ik krijg het ook steeds, er gaat een gerucht dat de server overbelast is, dat zou goed kunnen want voorgaand aan deze melding duurde het vaak lang voor er een reactie is, en het gebeurt vaker s’vonds wanneer het kennelijk drukker is.
  wie weet op welke server wordfeud draait?

 • marleen zegt:

  ik krijg een protocol error reached the end off the buffer kan er niets over terug vinden of er iets mee doen wie kan mij helpen

 • Suzanne zegt:

  Ik kom er ook niet meer op. Heb hem al eens verwijderd en opnieuw geinstalleerd maar nogsteeds zegt ie dat ik geen verbinding heb terwijl ik dat wel gewoon heb.

 • Peter Vissers zegt:

  Krijg melding: Protocol error Reached the end of the buffer.

  Kan iemand mij helpen, Word Feud doet het niet meer!!!

 • mariska zegt:

  zo ben ik net op mijn telefoon heerlijk aan het spelen en ineens krijg ik melding dat ik wel wifi of 3g vebinding nodig heb… ik heb gewoon i-net op mn telefoon en kan alles doen behalve wf spelen ? connect error opnieuw geinstaleerd en nu mag ik niet eens meer inloggen….. wastup??

 • Tamara zegt:

  Protocol Error
  Reached the end of the buffer

  Kan helemaal niets meer, van iphone gewist en opnieuw geinstalleerd, maar kan nu niet eens inloggen… blijft deze error geven.
  Iemand een oplossing?
  Erg irritant dit!

 • Marlina zegt:

  Eerst unexpectet token daarna protocol eror en buffer reached?
  Krijg nu helemaal niets meer te zien ook niet de mensen met wie ik speel? Wat moet ik doen?
  Mvg marlina

 • Mikapunka zegt:

  Ik kan sedert vanavond geen connection met de wordfeud server krijgen. Ik heb een ipad2. Wie heeft dit probleem nog meer?

 • Ankie van appelle zegt:

  Ik kreeg deze week ook steeds rare meldingen, maar sinds gisteren kon ik er af en toe niet in. Vanavond kwam ik in een aantal wel en een aantal niet in. Heb toen geprobeerd door opnieuw opstarten van i-pad, daarna app verwijderd en opnieuw geinstalleerd, maar nu kom ik er helemaal niet meer in en weet niet meer wat te doen.

 • Ankie van appelle zegt:

  Gelukkig. Ik kan er weer in. Hoe en waarom is me een raadsel

 • laura zegt:

  ik heb een vraagje
  kan wordfeud ook op samsung galaxy y en de samsung galaxy gio?

 • Bianca van den Kieboom zegt:

  Hoi allemaal,

  Sinds een paar dagen krijg ik geen notificaties meer als ik aan zet ben bij Wordfeud, ook komt er geen W in de balk bovenin het startscherm van mijn telefoon. Bij de settings staat het nog wel aangevinkt. Heeft altijd prima gewerkt tot een paar dagen terug. Heeft iemand anders dit ook? Gaat het updaten van Wordfeud vanzelf of krijg je daar een pop-up van in je telefoon? Of kan je dat zelf doen, en hoe?

  Gr. Bianca

 • marjan zegt:

  ik heb nog steeds login failed, sinds gisteravond.

 • Ella zegt:

  Help! Was Ik net lekker na mijn tentamens weer aan het wordfeuden, krijg ik ook last van die stomme protocol ertoe!
  Lees hier veel mensen die hetzelfde probleem hebben maar nergens kan ik een oplossing vinden!!!
  Help wat nu?
  Gr. Ella

 • Joy zegt:

  Ik krijg de melding bij wordfeud dat er een token of zoiets vereist is en kom niet meer in het programma. Waarschijnlijk een bug. Wat nu?

 • wendy zegt:

  Hier ook de protocol error met unexpected token!
  HEEEEEEEEEELP!!!

 • tineke zegt:

  wat is dit dan voor error:

  protocol error
  unexpected token, wanted ‘{‘, ‘}’, ‘[‘, ‘]’, ”’, ‘,’, ‘:’, true, false, null, “STRING”, ‘NUMBER’

  ik kan in ieder geval geen wordfeud spelen :(

 • Shirley zegt:

  Kan niet in WordfeudKan komen. Melding protocol error enz.
  Wat moet ik doen?

  Gr. Shirley

 • manuela zegt:

  nou ik heb nu het zelfde probleem sinds vanochtend. opnieuw geinstaleerd en nu geeft tie steeds of ik wel aangesloten ben met internet grrrr erg irri zeker voor een spel waar je 2.39 voor betaald hoop dat ze er snel wat aan doen anders koop ik geen enkele spel meer vindt dat toch wel zonde van me geld

 • j zegt:

  is het mogelijk om gewiste spellen met een chatgesprek terug te halen?

 • Groentje79 zegt:

  Moet opeens inloggen met een username en wachtwoord?? Als je klikt op wachtwoord vergeten ( heb nl. nooit een ww ingesteld voor WF ) dan krijg je via je mail een link naar een website die helaas niet werkt! Heb aleens opnieuw geinstalleerd maar probleem blijft terug komen! Meer mensen met deze ervaring? En hopelijk mensen met tips hiervoor??? Speel met samsung galaxy y, tot gisteravond geen problemen mee. Tevens meteen problemen met tablet, zelfde verhaal als hierboven vermeld ( inloggen, wachtwoord etc…) Hopelijk iemand een oplossing?

 • Helena zegt:

  Ik speel WF op mijn Samsung Gio en dat gaat gelukkig prima. Omdat ik ook nog weleens met mijn tegenstanders chat zou ik graag de smileys (emojicons) toevoegen zoals ik die ook bij WhatsApp en SMS gebruik (ipv dubbelen punten etc. :-) ) Het lukt me niet deze op een of andere manier te koppelen aan WF. Iemand een tip??

 • jac zegt:

  Mijn vriendin en ik hebben problemen met woorden leggen, zeker bestaande nederlandse woorden pakt hij niet ! En soms pakt hij helemaal niets wij hebben allebei een ipad 2, wie weet een oplossing ?

 • Noor zegt:

  Ik kan sinds gisteren niet meer inloggen bij Wordfeud. Het gaat om versie 1.2.1.
  Ik heb een Android telefoon.
  Hebben meer mensen hier last van? En wat kan ik er aan doen?
  Zo zie je maar hoe verslavend Wordfeud is…..

 • Mike zegt:

  Protocol reach end of buffer; dubbel klik op home button en alles verwijderen! Dan doet hij het weer! Dit is alleen iPhone 4! Succes

 • Ingrid zegt:

  Een vraagje kan wordfeud ook op de samsung galaxy y??

 • Kayra zegt:

  ik had perongelijk het spel wordfeud er af gegooit, en toen ik hem weer wou toevoegen moest ik me opnieuw inloggen, dat lukte niet dus heb me wachtwoord laten opsturen, dat ging niet goed maar hij wou me wachtwoord niet vaker laten verandere heeeeelp want vind het zon leuk spel!

 • gert zegt:

  Hoe kan ik wordfeud op me blackberry krijgen?? Help!!

 • Yvonne zegt:

  Ik heb alleen nog maar zwarte schermen ik heb een Samsung Galaxy MINI

 • mirna zegt:

  Hallo. Weet íemand of je ook met een ander account kan aanmelden, zo ja hoe doe je dat. Gr

  • Ik had wordfeud op mijn Galaxy SIII maar telkens als ik wil inloggen zegt hij dat dit account al bestaat. Nieuw wachtwoord aangevraagd, ander emailadres toegevoegd, maar als ik hem eraf gooi lukt het maar niet om te installeren. Dan is het wachtwoord niet goed, dan het emailadres nie tgoed.steeds opnieuw geinstallerd maar zonder resultaat.
   Ik word er gek van!

 • michelle zegt:

  hallo
  elke keer als ik wil inloggen wordt er 3 keer een scherm geopend met login failed
  ik heb het al een keer gewist en er opnieuw opgezet,
  ik heb zelfs een keer mijn hele tablet gereset maar hij geeft nog steeds hetzelfde weer. weet iemand wat ik moet doen?

 • Martin zegt:

  Helaas heb ik ook hetzelfde probleem met Wordfeud. ‘Login failed’ is de foutmelding. Ook gereset en opnieuw geinstalleerd.

  Heb er al meer over gelezen op internet, maar nergens een oplossing kunnen vinden.

  Het gaat bij mij om een Samsung Galaxy tablet. Geen 3G, alleen Wifi

  Wie weet raad?

 • Nadine zegt:

  Als ik spellen open van wordfeud krijg ik steeds een zwart scherm. Als ik mijn telefoon uit zet en naar een tijdje weer aan dan doet ie het weer. Dit heb ik al een paar dagen. Weet iemand een oplossing. Ik heb een iPhone 4s

 • Joost zegt:

  Tip voor iPhone-gebruikers.
  Ik heb afgelopen week de update van Wordfeud naar de nieuwe versie geinstalleerd. Dat leverde veel problemen op. Regelmatig zwart scherm, liep veel vast. Gelukkig had ik mijn iPhone nog niet gesynchroniseerd met mijn computer waardoor in de iTunes de oude versie 1.2.12 nog stond. Ik heb de app op mijn iPhone weggemieterd en de oude versie vanuit mijn iTunes naar mijn telefoon gesynchroniseerd. Nu doet hij het weer goed (even afkloppen), al mijn potjes en tussenstanden zijn keurig bewaard en zelfs de premium upgrade (dus zonder al die ad’s) kreeg ik gratis terug. Is zeker het proberen waard.

 • Paul zegt:

  ik wil een tweede user aanmaken op een ander toestel om tegen elkaar te kunnen spelen zoals in de reclame. Maar elk wachtwoord dat ik probeer bestaat al en als ik dan wil inloggen met het wachtwoord zegt hij dat er een fout in de usernaam staat i.e. hij bestaat niet.

 • zegt:

  Na update van Wordfeud kan ik de gespeelde spellen niet meer verwijderen. Bij een klik op de prullenbak sluit herstel. Wie kan hierover iets zeggen?

 • Rvds zegt:

  Krijg zwart scherm regelmatig wtf kan je hier aan doen. Heb Iphone4

 • Jan schwillens zegt:

  Kan fineshed games niet meer vwerwijderen

 • p.v.d.kolk zegt:

  waarom pakt gewonen woorden niet meer op. Krijg telkens de melding dat bijv. de woorden Schol, schim, schar enz.enz. niet voorkomen in de dictionary. Deze staat bij mij op Dutch.

 • Klarina zegt:

  Ik heb een iPhone 4s. Sinds gisteren heb ik een probleem met Wordfeud. Ik heb nu namelijk al 2x gehad dat er een soort van Engelse reclameboodschap af gaat spelen als ik Wordfeud open. En dat terwijl mijn geluid van mijn telefoon helemaal uit staat! Ik kan in Wordfeud zelf ook niet zien waar het vandaan komt!
  Zijn er meer mensen die dit probleem ervaren?

 • Hupseflup zegt:

  Hoelang blijven ‘finished games’ bij ‘finished games’ als je ze niet verwijderd?

 • Ria zegt:

  Ik krijg ineens geen meldingen en geluiden meer als er iemand een woord vij wordteut heeft gelegd, iemand een idee?

 • Rika zegt:

  heb constant de melding – the request time out – en kom er dan niet meer in. Ook ben ik ineens spelers kwijt ruim binnen de tijd die zich niet afgemeld hebben. Wat te doen?

 • rik zegt:

  Beste ieder,
  Gisteren mijn samsung plus voorzien van backup in de winkel. Nu alles er weer opzetten. Alleen k an ik wordfeud niet starten met mij nieuw ingestelde ww onder mijn gmailaccount de rest werkt wel. Hoe kan ik in wordfeud mijn ww veranderen?
  Thanks
  Rik

 • Guusje zegt:

  Op IPad heb ik een tweede e-mailadres aangemaakt. Helaas herkent Wordfeud nu het e-mailadres dat bij Wordfeud hoort niet meer (Login failed, Unknown Email) terwijl ik dat e-mailadres wel heb ingesteld bij instellingen.
  Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

 • crea-emmy zegt:

  Mijn wordfeud is vastgelopen op mijn samsung galexy s. Ik heb hem opnieuw geinstaleerd en dat werkt wel maar nu moet ik telkens opnieuw mijn gebruikersnaam en wachtwoord in vullen alvoor ik kan gaan spelen, knap vervelend daar ik ook geen meldingen krijg dat ik aan de beurt ben….wat kan ik doen, het gaat hier om de gratis versie..

  groeten Emmy

 • hennely zegt:

  Weet iemand hoe je moet inloggen op een ander account?

  Android tablet.

 • Cindy1902 zegt:

  Sinds gisteren HTC One V. Mét Wordfeud natuurlijk. Ik krijg geen meldingen als het mijn beurt is om een woord te leggen. En hoe kan ik een foto aan mijn naam toevoegen?

 • marcel zegt:

  Login failed

  Wat nu??

 • Marcel zegt:

  verschillende keren mijn password gereset(wordfeud).
  omdat ik er niet meer in kom.
  Resetten werkt niet.
  Wat kan ik doen?

  Marcel

 • AS zegt:

  Ik ben mijn wachtwoord vergeten en kan nu niet meer inloggen. Er zou een mail met instructies naar mijn emailadres gestuurd worden maar heb na 2 dagen nog niets ontvangen! Heb op internet gelezen dat meer mensen tevergeefs op die instructiemail wachten.. Erg jammer, want ben nu al m’n favoriete spelers kwijt.

 • nancy zegt:

  hoi allemaal.
  ik heb sinds 2 weken een samsung galaxy y.
  sinds een paar dagen krijg ik geen melding meer als iemand een woord heeft gelegt en ik aan de beurt ben is dit een fout van het spel want het staat wel aangevinkt.
  kan me aub iemand helpen

 • lotjetxl zegt:

  Ik kom niet meer in wordfeud. Krijg steeds de melding ‘Connection Error – The request timed out”.
  Wat moet ik doen?
  Groet, Lotje txl

 • Yvonne zegt:

  Ik heb zojuist Wordfeud geïnstalleerd op mijn Samsung Galaxy S Advance maar ik wil mijn gebruikersnaam wijzigen. Hoe doe ik dat?

 • Margot zegt:

  heb net nieuwe telefoon: htc desire c. prima toestel, ik kan niet anders zeggen.
  nadat ik wordfeud heb gesinstalleerd en instellingen gedaan heb kan ik echter niet meer bij instellingen komen als ik de app open. ook werkt chat functie niet omdat ik die balk niet meer zie. ik kan spelletjes die over zijn ook niet meer verwijderen uit mijn lijst…
  graag een update

 • WilZep zegt:

  Ik kreeg eergisteren een melding voor een update die ik netjes heb gedaan. Nu krijg ik bij het openen van een spel een melding in het rood onderin beeld: You must have Adactivity declared in AndriodManifest.xml with configChanges.
  Wat moet ik hiermee?? Kan gewoon spelen en verder geen problemen!

 • Corine zegt:

  Ik weet mijn paswoord niet meer wel mijn username en ik krijg ook geen email als ik mijn paswoord wil opvragen, dus wat kan ik doen of kunnen jullie zien welk paswoordik heb?

 • Jacq zegt:

  Ineens uit het niets geen connection meer terwijl die 100 % wel is, andere apps werken prima.
  Heb de app al van SD kaart naar telefoon verplaatst, maar ook dat werkt nu niet meer.
  Los het aub op WF…

 • klomp zegt:

  Ik heb een i phone 4s en heb al een tijdje Wordfeud.Nu heb ik de nieuwste versie geupdated maar werkte mijn Wordfeud niet meer.Vervolgens heb ik hem verwijderd en opnieuw geinstalleerd maar nu heb ik het probleem dat ik in het vakje wel de username kan invullen maar vervolgens vraagt men op het password welke ik nergens in kan vullen.Wie kent dit probleem en de oplossing hiervoor

 • Jacqueline zegt:

  Ik krijg ineens geen toegang meer tot wordfeud, request timed out en error 572 en andere vonnnection errors wtf is dit?? Ik heb n premium account

 • Brenda zegt:

  Ik heb wordfeud op mijn iPhone en iPad en ik heb een betaalde versie maar sinds gisteren kan ik op mijn iPad niet meer spelen heb toen het eraf gegooid en opnieuw geïnstalleerd maar nu kan ik daar niet meer inloggen? Ik krijg wel op de iPad de melding dat iemand gespeeld heeft maar als ik het open moet ik inloggen maar kan niet inloggen? Erg vreemd?? Wie kan mij helpen!! Ik heb ook al een paar Emails gestuurd naar support@wordfeud.com maar krijg gewoon geen reactie?

 • hannie jippes zegt:

  in verband met de aanschaf van een nieuwe gsm moest ik me opnieuw registreren voor wordfeud want ik was mijn wachtwoord kwijt. ik heb toen een 2e emailadres en nieuw wachtwoord gemaakt. later op een derde gsm hetzelfde. nu ben ik alles kwijt. ik heb geen mailadressen meer beschikbaar. als ik mij op een van die adressen opnieuw wil registreren krijg ik de melding dat het adres al in gebruik is. tja…
  wat moet ik doen om te bereiken dat mijn mailadressen uit het bestand van wf worden verwijderd zodat ik me opnieuw kan registreren. ik zal zorgen dat ik de gegevens dan behoorlijk opsla.

  ik hoop dat iemand kan helpen of mij kan verwijzen naar een adres waar men mij kan helpen.

  • Maffemuts zegt:

   Hoi hanny,

   Ik zit met het zelfde probleem. Andere telefoon en ondanks een aantal keer opnieuw een wachtwoord aanvragen kan ik ook nog steeds niet spelen. HELP!!!! Ik baal hier onzettend van!

 • xxx zegt:

  hoe moet je uitloggen en als je dat niet doet kost het dan gels als er geen wifi is?

 • ron rekko zegt:

  Ik speel Wordfeud op iPod,maar kan opeens geen tegenstanders meer uitnodigen,andersom wel!!!!Heb het spel al paar keer verwijderd en opnieuw geinstall eerd,maar probleem blijft.Iemand idee??

  • hoopsifloeps zegt:

   Heb het zelfde probleem met mijn iPod hoop dat er snel iemand komt met een oplossing!

  • mavv zegt:

   ik heb exact hetzelfde probleem, heel jammer want ik zit net zo lekker op de wordfeud-ladder te spelen maar kan geen tegenstanders meer uitnodigen. hopelijk lezen ze dit en nodigen ze mij uit!
   heb gemaild met taaltik maar die stuurt me door naar wordfeud en die hebben nog niet geantwoord…

 • Eric Wouters zegt:

  Hetzelfde probleem met Samsung Galaxy S2. Kan geen nieuw spel aanmaken.

 • freewilly zegt:

  hallo, ik kan al paar dagen niet inloggen op wordfeud op mijn phone.
  ik weet mijn naam wel.
  ik krijg steeds connection error ,terwijl mijn wifi wel werkt en mijn internet ook ! heb mijn phone handmatig ingesteld zoals mijn provider me uitlegde.
  nog steeds kan ik niet inloggen cq/ nieuwe account maken.
  wat moet ik doen of wat is er fout ??
  mvg

 • lootje3353 zegt:

  Hallo bij het inloggen in wordfeud via data op mijn iphone 4 al een paar dagen de melding connection error “the requist timed out” op wifi werkt het wel wat kan er mis zijn
  m.v.g.

 • Hans zegt:

  ook ik zit met dit probleem zowel op 3G als wifi conn.err. op wordfeud andere zaken zoals gmail werken wel normaal , heb sams. s plus

 • freewilly zegt:

  Nog steeds geen connection :-( er staat : zorg dat je wifi aan staat en je 3g ? wat 3 g ??? ik heb 2 g , ik snap het niet , wie weet dit ?

 • Ik krijg wordfeud niet meer op mijn Galaxy SIII. Opnieuw geinstalleerd. Steeds zegt hij dat het emailadres al bestaat. Nieuw wachtwoord aangevraagd, ook niet goed. Ik krijg het niet voor elkaar.
  Ik heb nu al mijn 3 emailadressen al geprobeerd maar zonder resultaat.

 • Ricardo Cardol zegt:

  Mijn wordfeud geeft zwart beeld en ik kan niks meer doen. Wat moet ik nu doen?

 • Sergio zegt:

  Hoe moet je een acaant makken

 • Yvonne zegt:

  Heb sinds paar dagen geleden een update gehad bij wf. En sindsdien constant zwart scherm. Heel irritant.
  Baal dat ik de update heb gedaan. Weet iemand hoe dit op te lossen.

 • Deborah zegt:

  *** Sinds gisteren start wordfeud niet meer op, hij blijft maar in cirkels draaien :-(. Wie kan helpen?

 • Walter zegt:

  Hier het zelfde probleem. Na herinstalleren kan er eventjes gespeeld worden. Daarna weer zwart scherm. Weer opnieuw installeren etc.etc.etc….
  :-(

 • Marilou Hendrichs zegt:

  Sinds vandaag werkt Wordfeud niet meer. Ik krijg het volgende op mijn scherm ” the request timed out. Try again” waarna het veld zwart blijft met een draaiend cirkeltje. Speel het spel op mijn ipad, maar nu dus helaas niet. Help! Ik was met heel wat leuke en spannende match bezig en ben bang nu mijn Wordfeud vrienden kwijt te raken.

 • Ad zegt:

  Ik zie de spelers in Wordfeud maar kan ze niet openen om mijn beurt in te vullen…
  Diverse keren app verwijderd en opnieuw geïnstalleerd maar helaas geen resultaat……

 • Will verlaan zegt:

  Ik heb een ingevuld woord geplaatst op mijn i pad, verzonden en als reactie gaat het scherm plotseling totaal op wit en er is niets meer mogelijk. Wat moet ik doen?

 • wim van klaveren zegt:

  Inloggen lukt ook niet op een Windows Phone. Netzomin als een nieuw wachtwoord aanvragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *