Wordfeud v1.2.11

update1211

Sinds vorige week is Wordfeud update v1.2.11 voor zowel Android als iOS te downloaden. Deze update was voor Nederlanders niet héél erg interessant, daar de update voornamelijk ging om de mogelijkheid verschillende Zweedse woordenboeken te kiezen met een potje Zweeds Wordfeud.

Kleine iOS tweaks

Voor iOS gebruikers waren er nog een paar kleine wijzigingen. Een bug die letters op het letterbalkje deed verdwijnen wanneer ‘Internet Verbinding Delen’ aan stond op het toestel is verholpen. Daarnaast kun je aan het begin van het potje zien in welke taal er gespeeld wordt en is de status balk nu zwart.

Bugs?

De bugs die voor Wordfeud 1.2.10 veel Wordfeuders teisterden, maakte het spel voor sommigen zo goed als onspeelbaar. Ikzelf heb met mijn Android toetstel sinds deze update geen enkel probleem meer ervaren met Wordfeud en lees slechts sporadisch berichtgeving van mensen die nog bugs ervaren. Het is rond deze update vrij stil gebleven. Zijn er nog veel Wordfeuders die problemen ervaren met Wordfeud, of zijn de kinderziekten er inmiddels allemaal uit?

25 Comments

 • Con zegt:

  Ik krijg sinds die laatste update telkens de fout dat hij niet up to date zou zijn. Error details: org.js.on.JSON.Exeption ValueHtml of type java.lang ……. enz.

  Meerdere mensen last van met de Samsung Galaxy met android 2.3.5 ?

  • Con zegt:

   Het is volgens mij ook opgelost heb de melding niet meer gehad na gisteren, gisteren nog wel “conection error” maar was na een uurtje ook weg…..

 • 007thea zegt:

  Quid pakt ie ook

 • Mark van der Kooij zegt:

  De laatste week heb ik twee keer gehad dat de optelling van de letterwaarde niet klopte. Totale woordwaarde van moeten zijn: 27. Ik kreeg 68 punten.

 • hannie zegt:

  Ik heb nu al 5 dagen geen kontakt met wordfeud,“conection error”
  Ik heb drastisch het hele spel verwijdert en weer opnieuw gedownload, maar werkt nog steeds niet? Wat nu? Mijn gewone internet wekt wel. Ik heb een Samsung Galaxy
  Groetjes van Hannie

 • Shanti zegt:

  Ik kan sinds kort geen letters meer ‘swappen’. Kan nog wel op swap drukken, maar alle letters blijven grijs en ik kan er dus geen selecteren. Verder blijft Wordfeud sinds een paar weken vaak hangen, springen de letters soms spontaan ergens anders heen en schuift het bord alle kanten op. Ben wel eens tien minuten bezig om een letter op een bepaalde plek te krijgen, omdat ie overal naartoe springt behalve naar de juiste plek! Iemand een idee? Heb ‘m al bijgewerkt, maar dat hielp niets. Misschien is het ‘swap-probleem’ zelfs wel ontstaan na die update, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Oh en op 17 november kreeg ik helemaal geen verbinding met de server, sindsdien geeft ie alleen af en toe een connection error.
  Ik heb trouwens een HTC wildfire.

 • CK zegt:

  Ik heb ook sinds eind november continue connection errors met Wordfeud. Het stomme is dat ik tegelijkertijd ook met mijn browser de website wordfeud.com niet meer kan vinden. Ra ra hoe kan dat? Ik heb ook een Samsung Galaxy.

 • Kaat zegt:

  Sinds 2 weken kan ik niet meer via internet op Wordfeud komen. Thuis via Wifi heb ik geen probleem, ik heb alles er al een keer afgehaald en op nieuw geinstalleerd, niets helpt. Ik heb een Samsung Galaxy S2. Tot voor kort had ik geen problemen, maar nu wel. Heeft iemand enig idee wat ik moet doen???

 • maarten zegt:

  Notificaties wanneer ik aan zet ben en chats komen niet binnen. Staat wel aangevinkt in de settings, zelfs na opnieuw downloaden geen verbetering. Ik gebruik de laatste versies van Wordfeud en android op mijn Galaxy S2

 • vic zegt:

  Ook ik connection error en geen toegang tot wordfeud site met Samsung Galaxy. …Iemand een oplossing???

 • Ingrid zegt:

  Heb nu al ongeveer 1,5 uur een connection error met Wordfeud. Weet iemand wat er aan de hand is?

 • maurice zegt:

  Ik heb de laatste weken geregeld last van connection error, hebben er meer mensen last, ik heb een galaxy note.

 • Ilse zegt:

  Ik had geregeld connection errors maar die duurden maar een paar minuutjes…. sinds gister echter heeft hij helemaal geen connectie meer. Niet via mobiel internet en ook niet via Wifi. Ik heb een Wildfire S, nog maar paar maandjes oud dus geen schade oid.
  Niemand heeft een idee?

 • Monique zegt:

  Mijn Wordfeud App was in ene verdwenen van mijn Galaxy S. Ik heb hem toen helemaal verwijderd en opnieuw geinstalleerd, maar nu start hij niet meer op. Ik krijg de melding: “De toepassing Wordfeud FREE (proces com.hbwares.wordfeud.free) is onverwachts gestopt. Probeer het opnieuw.” Ik kan hierna alleen maar kiezen voor “Nu sluiten” of “Rapport”. Heeft iemand een idee? Ik heb de nieuwste software op mijn Galaxy S.

  • nina zegt:

   Hoi Monique,

   Heb je hier al antwoord op gehad?heb hetzelfde probleem kan met iederen wordfeud spelen maar met 1persoon niet krijg daar dezelfde melding als die jij hebt.

   • Jelle Wolbers zegt:

    Dag Nina,

    Heb je toevallig al een oplossing voor dit probleem? Ik heb namelijk hetzelfde met mijn samsung galaxy s2, maar dan bij alle apps.

    Bedankt.

   • Monique zegt:

    Nee, helaas werkt het nog steeds niet. Inmiddels weer de nieuwste firmware gedownload, maar zonder resultaat.

 • Martsje zegt:

  Hai hai

  Ik heb een samsung gio
  Waar haal ik die nieuwste update vandaan dan??

  Want ik wordt ook niet goed van connnection error steeds :((

  x Martsje

 • itsme zegt:

  Misschien ligt het aan de samsung,want iedereen hier heeft een samsung

 • merel zegt:

  ik heb ook de galaxy 2. en heb dit ook sinds een paar dagen . Dus ik denk niet dat dit aan de samsung ligt. Misschien willen ze wel dat je de pro download.

 • merel zegt:

  ik heb ook de galaxy 2. en heb dit ook sinds een paar dagen . Dus ik denk niet dat dit aan de samsung ligt. Misschien willen ze wel dat je de pro download.
  Maar hebben jullie toevallig ook t-mobile ?

 • wg van krimpen zegt:

  Nou ik heb sinds de update van WF dat mijn scherm te klein is haha
  de llers van mij staan op het speelveld!
  Hebben jullie daar ook last van?
  Ik heb hem al opnieuw geinstalleerd maar het blijft zo, dit komt omdat CHAT bovenin de balk staat.

  Ik hoor het graag van jullie
  groet willemijntje1

  eh ik heb een samsung Galaxy Ace GT-S5830i

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *