Wordfeud update met statistieken van games

Op 10 april 2013 is er een nieuwe update van Wordfeud uitgebracht en is de game voorzien van statistieken van je spelgedrag. Je gegevens zijn standaard verborgen maar je kan ze zichtbaar krijgen wanneer je overstapt op premium wordfeud speler. Dit doe je door de wordfeud app te kopen waardoor je ook geen last meer hebt van de advertenties.. kosten? €2,69. Hier lees je meer over de nieuwe wordfeud update en de verdere mogelijkheden daarvan!

4 Comments

 • question m zegt:

  Hoe werkt de score voor de persoonlijke ranking eigenlijk? Ik stond op 1604 en win vervolgens een potje met 414 tegen 300 en ipv te stijgen zak ik naar 1582….. Minder punten krijgen terwijl je wint vind ik persoonlijk niet echt motiverend vandaar mijn vraag.

 • question m zegt:

  Hallo moderator, Waarom wordt mijn vraag van 16 april niet beantwoord danwel geplaatst? Heb er gelijk nog 1. In mijn statistieken stond wordrecord op 117. Gisteren een hogere score gehaald maar mijn statistiek wijzigt niet

 • Trudy zegt:

  nog steeds een connection error op wordfeud pro

 • Joke zegt:

  Waarom wordt er nog steeds niks gedaan met mannen/ vrouwen die met hele foute bedoelingen en opmerkingen op Wordfeud iets zoeken waarvoor het spel niet bedoeld is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *