Wordfeud Helper verdwenen

Wordfeud helper beta

Wordfeud Helper is een programma waarmee je met het spelen van Wordfeud automatisch woorden kon laten genereren. Je vulde daarbij je eigen letterbakje en de woorden die op het veld lagen in. Wordfeud Helper gaf dan suggesties van woorden die je kon leggen.

Voor de Nederlandse versie van Wordfeud was Wordfeud Helper de eerste app die daadwerkelijk werkte naast Wordfeud.

Wordfeud Helper sinds vandaag offline

Sinds vandaag is de app echter offline! Ook mensen die Wordfeud helper hadden gedownload kunnen er sinds vandaag geen gebruik meer van maken. Wij vinden dit zelf een erg goede zaak, aangezien dit soort cheat programma’s Wordfeud alleen maar kapot maken. Wat de lol ervan is om jezelf voor te doen als iemand die heel goed is in Wordfeud, terwijl je een programmatje gebruikt die alles voor je voorkauwt snappen wij dan ook totaal niet.

Serverproblemen of bewust?

Het is natuurlijk mogelijk dat Wordfeud Helper met serverproblemen te kampen heeft en dat dit de reden is dat de app momenteel offline is. Laten we echter hopen dat de makers het licht hebben gezien en besloten hebben de app moedwillig offline te halen.

Jouw mening

Wat vind jij? Is het goed dat dit soort Wordfeud Cheats te gebruiken zijn, of zouden ze geen apps als Wordfeud Helper online moeten zetten?

34 Comments

 • Michelle zegt:

  Ik had hem omdat ik vermoedde dat iemand hem gebruikte en dat vond ik niet leuk. Wilde alleen hem terugpakken.
  Nee vind het dus niet leuk dat dat soort programma ’s bestaan!

 • Dirk de Wit zegt:

  Dit programma vind ik wel echt cheaten, omdat dit programmatje automatisch je spel bord synchroniseert en het berekent helemaal waar je woord moet neergelegd worden om de meeste punten te halen. Dan laat je echt een robot voor je spelen.
  Ik gebruik echter wel een app genaamd Feud Helper NL. Deze app helpt je alleen met het verzinnen van woorden. Dat vind ik gewoon handig, maar imo net onder de grens van valsspelen, omdat je nog wel zelf moet bepalen hoe je de meeste punten kunt verdienen e.d.

 • Harrie zegt:

  Klomt allemaal maar er mensen voor laten betalen .
  En dan na een dag verdwenen te zijn
  Vind ik echt niet kunnen

 • Ferry zegt:

  idd eerst mensen ervoor laten betalen en daarna zonder reden hem weer verwijderen moet niet kunnen waar kunnen we dat geld terug claimen

  • Admin zegt:

   Als ik het goed begrijp, hebben de makers van Wordfeud het gebruik van Wordfeud Helper geblokkeerd in de Wordfeud updates. Met oudere versies van Wordfeud zou je dus nog in staat moeten zijn het programma te gebruiken.

   Wat ik in verschillende fora lees betreft de Appstore, is dat wanneer een App is verwijderd uit de store, je binnen 60 dagen je geld terug kan vragen. Dit is echter iets dat door gebruikers wordt gezegd in de fora en niet iets dat ik zwart op wit van Apple zelf ben tegengekomen. Hoe dat met Android zit durf ik niet te zeggen. Het is wel zeker de moeite waard om een klacht in te dienen als je voor de App hebt betaald!

   • Roosje zegt:

    Hoe kan ik mijn geld dan terug krijgen,ik heb zondag wordfeudhelper gekocht en nu kan ik er niets mee

    • Admin zegt:

     Daarvoor kun je het best contact opnemen met de App Store. Zij kunnen waarschijnlijk je geld terugstorten.

     • frank zegt:

      heb eens gekeken in de app store maar dr is nergens een mailadres te vinden om via de mail mijn aankoop in te kopieren en terug te vragen!! wel lekker slim van apple !!!weet iemand of de helper nog wel via jailbreak werkt want dat jailbreak ik hem ma weer !!

 • Gabriella zegt:

  Ik vind het echt raar, want Android mag het wel nog gebruiken.. Ik heb een aantal vrienden die dit dus gebruiken en ik kan het niet gebruiken. Gevolg, ik vind het niet leuk meer om tegen hen te spelen.. Waarom laat apple ons niet gewoon zelf bepalen wat we downloaden of niet..

 • gerrit zegt:

  van de app kolpt niets de punten moeten ze weg laten en de worden wel weergeven zo kunnen de mensen met dislecie ook met dit spel mee doen en ik weet dit uit ervaring
  mijn idee is aan passen en gratis weer online zetten

 • liesbeth zegt:

  gisteren wodfeud helper gekocht dit blijkt dus niet te werken. waardeloos.
  Waarom dan nog aanbieden

 • henk zegt:

  ik zou graag willen dat iemand mij het apk bestand zou mailen van wordfeud helper plugin beta
  voor de android ik zou er heel blij mee zijn

  alvast bedankt henk

 • nietbelangrijk zegt:

  Grappig dat sommige mensen zo vel reageren op het gebruik van wordfeud helper. Wat maakt het uit?
  Is het vervelend om te verliezen? zo wat?
  Het gaat toch om de uitdaging? Zodat je jouw eigen vocabulaire kan uitbreiden wat scrabble betreft?
  Ik speel liever tegen iemand die goed is (maakt me niet veel uit of dat met of zonder hulp is) dan tegen iemand die niet hoger komt dan een score van 100.

 • martijn zegt:

  De wordfeud helper plugin werkt hier nog prima hoor.(android)
  Ik heb nog geen problemen gemerkt.
  http://Www.scrabulizer.com werkt nog beter.
  Want deze kan ook overweg met jokers.

 • Hanneke zegt:

  Als je voor de lol speeld, heb je helemaal geen hulp programma nodig en als er dan ook nog mensen zijn die er voor willen betalen, dan zijn ze echt dom!!!!
  Maak je eigen woorden en gebruik geen hulpprogramma. Je kan er niet miljonair mee worden als je een spelt wint.

 • kees zegt:

  Gewoon wordfeud spelen ,en niet met helpers stelletje paardelullen
  je braintraine doe je niet met een helper als je gaat wippen heb je dan ook een helper nodig ? of likken moet je dan geholpen worden het gaat toch om je eigen ik en wat jezelf kan dat moet toch een uitdaging zijn voorfjezelf stelletje kneuzen!!!!!

 • Ik begon vandaag een spel tegen Jaapio!
  Deze resigned zonder 1 woord te leggen met de opmerking in de chatbalk: trut!!
  Ik vroeg hoezo trut?
  antwoord|
  Jij hebt een kutfoto en ik ga mij niet tot jouw niveuau verlagen, trut
  Kun je hier iets aandoen?
  Jeanne

 • mara zegt:

  Ben ik helemaal mee eens waarom speel je dan Wordfeud als je zelf niets kan bedenken!!!

 • Annemiek zegt:

  Ach, wat doet iedereen toch weer hoogdravend en nobel!! Toch is het vandaag verdacht stil. Ik feud met 11 spelers en niemand durft een woordje te leggen. Allemaal in slaap of druk bezig of te bang om te feuden zonder cheat?

 • Niels zegt:

  Schandalig dat de wordfeud helper is verdwenen. Internet is inmiddels al zijn vrijheden kwijt en censuur is aan de orde van de dag > big brother is er dus gewoon toch.

 • Anoniem zegt:

  Wat een stomme discussie zeg!!!! Moet toch iedereen voor zichzelf weten of ze deze app gebruiken! Vooral jezelf druk om maken denk……… Zijn vast wel belangrijkere dingen om jezelf druk over te maken.

 • joeri freke zegt:

  bestaat er een alternatiev?

 • joeri freke zegt:

  Er is een alternatief en heet wordr kan je downloaden in de android market

 • Daniëlla zegt:

  Op zich ben ik het er tot bepaalde hoogte mee eens. Je moet word feut helper niet op die manier misbruiken. Maar als je vast loopt en het even niet ziet dan is het wel handig. Ik heb word feut helper niet omdat ik bij aanschaffen een creditcard nodig heb. Ik leer nog steeds bij. Als ik nu een woord leg die veel punten opleveren dan weet ik dat ik dat zelf heb verdient.

 • Engelina zegt:

  Of je de helper -in welke vorm dan ook- gebruikt moet iedereen zelf weten, maar de app verwijderen? Zou het een soort van betuttelen van Apple zijn? Foei!

 • Lily zegt:

  Ik heb betaald voor die app verdorie… Ik wil mijn geld terug… Toen ik mijn iPod herstelde was de app weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *