Speel Wordfeud en win een iPad 2!

ipad

Wordfeud PRO ontvangt elke dag bezoeken duizenden spelers die op zoek zijn naar tips, woordenlijsten, nieuws en vooral highscores!

Omdat we zoveel highscores opgestuurd krijgen, leek het ons leuk er een wedstrijd van te maken. We weten dat JULLIE natuurlijk NOOIT gebruik maken van Wordfeud cheats (ahum), maar om vals spelen zo veel mogelijk te verhinderen , hebben we een pagina gemaakt waar je online je Wordfeud woord kunt leggen. Dit betekent dat mensen met een Blackberry ook eindelijk een keer kunnen meedoen met Wordfeud!:)

Een wedstrijd is natuurlijk niet compleet zonder prijzen! De hoogste score wint een iPad 2! Als troostprijs hebben we 3x een Scrabble Original spelbord klaar liggen. Het is helemaal GRATIS om mee te doen, dus waar wacht je nog op?!

3 Comments

 • Rijk Griffioen zegt:

  Ik haalde 18 punten. Maar het spelletje klopt voor geen meter. Op het plankje staan twee Y’s. In Wordfeud komt maar één voor. De goede woorden YAK, LA en KAL worden afgekeurd. De woorden VLAK, VAK, LAK en KA worden op de ene plek goed- en op een andere plek afgekeurd. Kortom, dit hoort niet thuis op een website voor Wordfeud-liefhebbers. Bovendien wordt gesuggereerd dat de mensen achter Wordfeud Pro deze wedstrijd uitschrijven getuige de zin “Omdat we zoveel highscores opgestuurd krijgen, leek het ons leuk er een wedstrijd van te maken”. Het is echter het commerciële affliate marketing bedrijf Scoot Media dat deze ‘wedstrijd’ uitschrijft en dia dat doet met als enige doel het verzamelen van uw/jouw naw- en E-mailgegevens.

  • Admin zegt:

   Het is een gratis spelletje met een hoge winkans op een iPad 2 of een Scrabble bordspel, waar wij veel positieve reacties op hebben ontvangen. De algemene voorwaarden zijn lijkt mij meer dan duidelijk. Je kunt op alle slakken wel zout leggen.

 • Oro Negro zegt:

  Eindscore 1199 (RANDOM)

Comments are closed.