Schalmde voor 256 punten (STANDAARD)

schalmde_256

Slightly Silly heeft een nieuwe topscore voor een woordleg op een standaard Wordfeud speelveld! Maar liefst 256 punten met 1 leg! Slightly Silly legde ‘Schalmde’ met behulp van een ‘D’ die al op het veld lag. Daarmee legde Slighly Silly met 1 beurt alle 7 letters van het Wordfeud letterplankje op het veld. Chapeau!

Speler: Slightly Silly
Woord: Schalmde
Score: 256 punten

12 Comments

 • Tralala zegt:

  Gekke vraag misschien hoor. Maar hoe kan “snob” daarboven liggen zonder dat het vast ligt aan de andere woorden. Vooral zonder dat de S van Schalmde gespeeld was???

  Lijkt mij een valse highscore..

  • Admin zegt:

   Is het niet zo dat je eigen laatst gelegde score altijd geel opgelicht blijft? In dat geval is ‘Snob’ waarschijnlijk het opvolgende woord van de tegenstander geweest.

  • Ariebarbarie zegt:

   Dat SNOB is het nieuw te leggen woord, zie de 4 letters in het balkje beneden. Wat wel opvalt is dat beide accounts van de zelfde persoon lijken te zijn. Door voordurend op beide account letters te ruilen, kan je heus wel aan zo’n score komen. Leuk voor een regenachtige zondagmiddag

 • Jos zegt:

  Vond het ook verdacht (ook gelet op de namen van de spelers) want wat admin zegt, klopt niet (het laatst gespeelde woord is geel, dus als de tegenstander snob gelegd zou hebben, zou dat geel zijn). Het is echter wel te verklaren. Slightly Silly heeft het woord Schalmde gelegd (het punten aantal is correct op die plek) en is daarna, terwijl haar tegenstander nog aan het denken is, alvast een woord gaan neerleggen (geen idee waarom). Dat kan je zien aan het feit dat op haar plankje dire letters ontbreken terwijl er nog 21 letters in de pot zitten.

 • Tom zegt:

  Overigens is dit wel een sneue baas die een potje tegen zichzelf speelt met twee accounts.

 • Tralala zegt:

  Of het zijn 2 vrienden die soortgelijke namen hebben gemaakt?

 • Edwin zegt:

  Met 2 accounts is het ook niet echt eerlijk he.. Je kan met de ene account de andere dusdanig in de hand werken, dat je inderdaad zulke woorden met 2x TW etc kan pakken..

 • Dirk de Wit zegt:

  Ik gebruik wel is Feud Helper, hierdoor maak ik ook soms dit soort woorden, super vet =D

  • Rijk Griffioen zegt:

   Ja, met Word Feud Helper is zoiets mogelijk. Of met andere cheatprogramma’s ook. Of tegen jezelf spelen op twee accounts en dan vrolijk blijven ruilen. Ook dat kan. En het is allemaal heel erg leuk. Vooral als je zelf niet zo’n vaardige speler bent. Maar het is wel cheaten en valt dus geheel buiten het echte Wordfeud spelen. Maar wat dan wél loosergedrag is, is zulke woorden toch naar deze site sturen zodat ze geplaatst worden als een serieuze score.

 • mathijs zegt:

  je ziet toch dat snob gespeeld is er zijn 4 letters weg van de letters die je krijgt dus de tegenstander heeft deze score dus lijkt er inderdaad op dat hij zelf 2 telefoons heeft met woord feut er op of dat hij met een emulator speelt op de pc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *