Doe mee met het NK Wordfeud

NKwordfeud copy

In Nederland is Wordfeud ongekend populair. Als iets een nationale verslaving is geworden, dan zit er nog maar een ding op. Kijken wie er de beste in is! Vandaar dat het NK Wordfeud in het leven is geroepen!

Op het moment van het schrijven van dit artikel zijn er 493 mensen die zich voor het NK Wordfeud hebben ingeschreven. Schrijf je dus snel in om mee te doen!

Wie is de beste “Wordfeuder” van Nederland?

Er zijn meerdere Wordfeud toernooien waaraan je kunt meedoen. Het NK Wordfeud is daarvan natuurlijk de competitie waar je het liefst als winnaar uit de bus komt. Op dit moment worden inschrijvingen verzameld om mee te doen met een “proef” competitie. Wil je daar nog aan mee doen, dan zul je je snel moeten inschrijven!

Wordfeud braintraining

Cheaten is tijdens het NK Wordfeud toernooi natuurlijk niet toegestaan. In welk verband het precies gehouden gaat worden en of er afwijkende regels zijn, is nog niet bekend. Voorbereiden mag natuurlijk altijd! Zorg dat je al optimaal bent voorbereid door nu alvast te trainen.

Speel veel potjes tegen spelers die zich bewezen hebben met hoge Wordfeud topscores en neem de Wordfeud Woordenlijst op Wordfeud PRO alvast door. Zorg dat je een paar mooie woorden met een C, Q, X en Y hebt klaarstaan en pomp een paar 2- en 3-letterige woorden in je bovenkamertje!

Schrijf je hier in voor het NK Wordfeud!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *