€9000,- per dag verdienen aan Wordfeud

cash

Als we het Reformatisch Dagblad mogen geloven, verdient de maker van Wordfeud (Håkon Bertheussen) per dag zo een slordige €9000,- aan Wordfeud! Dat is geen misselijk bedrag voor iemand die de app enkel bouwde om te zien of hij het kon.

Wordfeud is inmiddels al ruim zeven miljoen keer gedownload. Je kunt kiezen voor de gratis versie met reclame, of de premium versie waarbij je geen advertenties tussendoor ziet. De premium versie voor iPhone kost €2,39, Wordfeud voor Android is €2,49 en sinds kort kun je ook op Windows Phone 7 premium Wordfeuden voor €2,99.

Wordfeud voor Windows Phone 7

De Wordfeud versie voor Windows Phone 7 is sinds 30 januari 2012 te downloaden. Tot nu toe horen we nog weinig van bezoekers hoe dit bevalt. Zijn er bugs? Werkt alles naar behoren? Is Windows Phone 7 het nieuwe favoriet? Speel je Wordfeud op Windows Phone 7, laat dan jouw ervaringen achter in de reacties!

9 Comments

 • Muriel zegt:

  WF spelen op de Nokia Lumia gaat prima, heb nog geen enkel probleem gehad. (behalve verliezen ;-))

 • Arie Grootenboer zegt:

  Speel WF op een HTC Trophy onder WP7.
  Ondervindt geen grote problemen, alleen regematig ‘Connection errors’ en ‘Server error’, terwijl er wel een goede verbinding is.
  Verder vindt ik het jammer dat ‘chat notifications’ niet doorkomen in een actief spel, terwijl dit bij de Androïd (en op de iPad/iPhone)versie wel het geval is.

  • Juul14 zegt:

   Ik heb kort naar de start bij marketplace wordfeud voor 2,99 aangeschaft maar to nu toe kan ik hem niet op mij nokia Lumia 800
   krijgen graag wil ik weten of andere mensen ook dit probleem hebben

 • linda zegt:

  wij hebben 2 I phones en onder vinden geen problemen met WordFeud, alleen dat we steeds ‘Connection errors’ en ‘Server error’, terwijl er wel een goede verbinding is.
  Wij spelen WordFeud met mijn schoonzus en schoonouders, en collega’s en dit is super leuk we zijn allemaal verslaafd aan het spel ;-) :-) We hadden laatst een woord gemaakt voor 69 punten en 100 punten… echt geniaal spel…

 • Oane zegt:

  Ik heb een Lumia 800. en wf doet het echt goed.
  Het uitnodigen van mensen gaat bijv veel makkelijker dan via iphone of android.
  Je hebt geen facebook of gebruikersnaam van andere nodig, je kunt gewoon in je telefoon contacten iemand uitnodigen.

  Die server/ connection errors heb ik geen last van, zal echt aan de verbinding moeten liggen wil je daar last van hebben.

  ps. dit is de gratis versie.

 • Jari zegt:

  ik speel het op android en het gaat alleen maar goed

 • steviejlord zegt:

  Vind het een leuke app, alleen vraag ik mij af welk Nederlands woordenboek er is gebruikt. Er klopt niet veel van. Niet bestaande woorden worden goedgekeurd, bijv: REEE, OPSTA, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Volgens mij alle werkwoorden zonder de N ook.

 • rob zegt:

  Wp7 werkt prima, maar de app op windows 8 is helemaal geweldig! Nog even wachten tot de windows tablets uitkomen :-)

 • Maria Ester zegt:

  Ik gebruik Lg opotimus 5 werkt heel goed geen enkel probleem en ik ben nu online gamen met mensen in hele wereld alleen 1keer verloren, voor de rest ik blij mee, super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *