Draw Something fansite

draw

Het zal je ongetwijfeld niet voorbij zijn gegaan dat er de laatste weken minder posts verschijnen op Wordfeud PRO en de highscores minder worden bijgehouden. Hoewel Wordfeud nog steeds een fantastische is en Wordfeud PRO dagelijks nog door duizenden fans wordt bezocht, ben ook ik een van de velen die is gevallen voor de nieuwste rage: Draw Something. Omdat ik voor Draw Something een nieuwe fansite ben gestart, heb ik de laatste tijd minder tijd gehad voor Wordfeud PRO.

Wat is Draw Something?

Als je in dit artikel voor het eerst leest over Draw Something en geen idee hebt wat dit voor app is, dan heb je de laatste tijd behoorlijk wat gemist. Draw Something is een (nieuwe) app voor iPhone, iPad, iPod en Android toestellen. Het is wat kort door de bocht, maar Draw Something komt in principe neer op een digitale versie van Pictionary. Je begint een nieuw spel met een tegenstander, kiest de moeilijkheidsgraad van het woord en begint te tekenen. Vervolgens moet de ander aan de hand van jouw tekening raden wat het woord is.

Wat kun je op de Draw Something fansite?

Het eerste dat je zal opvallen als je naar Draw-Something.com gaat, is dat de website in het Engels is. Op Wordfeud PRO kreeg ik ontzettend veel reacties en e-mails binnen van mensen uit andere landen die ook vragen hadden over de app en het interessant vonden er artikelen over te lezen. Ik heb er daarom voor gekozen met Draw-Something.com verder te gaan in het Engels, zodat zoveel mogelijk bezoekers iets aan de fansite hebben.

Je kunt verder op Draw-Something.com je tekeningen insturen, tips vinden, de woordenlijst opzoeken en in de toekomst nog veel meer. Beleef jij ook zoveel plezier aan Wordfeud en wil je graag nog zo een leuke gratis app erbij, download dan zeker Draw Something!

2 Comments

  • kang zegt:

    Hallo ik ben ook helemaal verslingerd aan WF maar vind wel een nadeel dat het niet aangeeft welke woorden fout zijn als je een woord legt die meerdere woorden vormen.dat gebeurd bij angrywords wel daar kan je ook nog eerst kijken of je het gelegde woord wil spelen of nog wil kijken voor een betere. Weet u of de maker dit misschien in een update gaat toevoegen? Dank u.
    Kang

  • W.C.E.Brans-Willems zegt:

    Het valt mij op dat veel Nederlandse woorden niet in uw woordenboek staan, terwijl er veel woorden (vooral Engelse) goedgekeurd worden, terwijl ze niet in Van Dale staan. Merkwaardig! Misschien wat aanpassen? Ook wordt bijv. Jezus niet erkend, maar satan wel. Vriendelijke groet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *