Alleen nog Wordfeud highscores op standaard veld

standaard speelveld

!! INMIDDELS WORDEN ALLE SCORES WEER GEPLAATST !!
Al enige tijd ontvangen wij emails en reacties omtrent het plaatsen van highscores op zowel een standaard als een random speelveld.

Menig Wordfeuder is van mening dat een highscore op een random speelveld niet geplaatst zou moeten worden, omdat veel van deze scores onmogelijk zijn om te overtreffen op een standaard speelveld. We hebben het besluit genomen hier gehoor aan te geven.

Wordfeud highscore Top 50

We zullen, in ieder geval de komende paar weken, geen scores meer plaatsen die zijn behaald op een random speelveld. Er worden op dit moment in zulke grote getalen highscores ingezonden, dat wanneer we de topscores op een random Wordfeud speelveld ook meenemen het onmogelijk is om straks door het bos de bomen nog te zien. Uiteraard is het idee om uiteindelijk een top 50 Wordfeud highscores te maken, in plaats van de chronologische volgorde die nu wordt aangehouden.

Deel je Wordfeud score

Bij ‘Deel je Wordfeud highscore’ werd altijd al de hoogste woordscore en eindscore op zowel een standaard als een random speelveld geplaatst. Om de onderverdeling nog duidelijker te maken, is nu achter elke highscore in de titel aangegeven of dit op een standaard of random speelveld is geweest. Vanaf heden zullen we dus alleen nog maar nieuwe highscores opnemen die zijn behaald op een standaard speelveld. Vergeet niet dat het niet nodig is om de highscore die op Wordfeud PRO staat te verbreken! Het gaat om jouw persoonlijke highscore die je graag wilt delen met andere Wordfeuders.

Wat is jouw mening?

We zijn benieuwd wat jullie hiervan vinden. Tot nu toe hebben we alleen nog de kant gehoord van Wordfeuders die het er niet mee eens waren dat ook random highscores werden geplaatst tussen de highscores op een standaard speelveld. Is de keuze om nu een heel duidelijk onderscheid te maken een goede ontwikkeling voor Wordfeud PRO?

3 Comments

  • marja zegt:

    Heel goed en helemaal mee eens!

  • Rijk Griffioen zegt:

    Waarom geen twee top 50-s? Na verloop van tijd zullen er immers steeds minder high scores komen. Ik heb mijn high score van 721 op een standaard speelveld overigens hier nog niet vermeld gezien terwijl ik die toch al een aantal dagen geleden gemaild heb.

  • gert rosenboom zegt:

    high scores zijn wel leuk maar heeft alles te maken met de ervaring “kennis” van je tegenstander.. heb zelf reeds drie keer boven de 600 gescoord dit lukt echter niet tegen een evenredige tegenstander…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *